Emily BrowningI

Emily Jane Browning

7,5
9 374 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emily Browning

Ależ ona jest wysoka, aż 163 metry.
(z góry przepraszam wszystkich za niestosowny język)

ScaRLeTT234

Widzę że ciężko myślenie idzie, więc pomogę. Dziewczyna ma 163 METRÓW WZROSTU!!!! Czaisz?

El_Libertador

znakomity opis :) mam nadzieję że tego nie poprawią :)

m8ms

hahaha^^
świetne, poprawiłeś mi humor, hua hua:)

El_Libertador

JA WIEM CZEMU!!! Bo ona jest z Krainy Czarów! I po prostu jako dziecko wpadła do ciasta z którego się robi kolosanki i takie są tego skutki(jak Obeliks z eliksirem!)

XdevildollX

Ja tam myślę, że ona jest z Krainy Ozz ;)

użytkownik usunięty
keshia21

No pewnie.
Wygląda jak laleczka.

A nie z podkrążonymi oczami,jakby wróciła z całonocnej imprezy :).

Macie problemy straszne ja mam 18 lat i mam 158cm i jakoś mi to nie przeszkadza!

pamusia14

Zauważyłaś w ogóle, że tam jest napisane w MERTACH..? :|

Unimportant

*METRACH

Unimportant

Ło ja, ja mam 22 lata i mam 158 wzrostu, ale macie problem.
Czy ty znaczy, że dla Emily lalki Barbie to ludzie?

platyna_2

158 metry..? WOW. xD

Unimportant

ja mam centymetry nie to co emilka
swoją drogą musi się rzucać w oczy...

platyna_2

Płeć piękna wypowiadająca się w tym temacie, nie grzeszy spostrzegawczością, a wystarczy uważnie przeczytać zanim się coś napisze, ośmieszając się przy tym. A co do samej aktorki, imponujący wzrost, na tym zagranicznym żarciu pewnie tak wyrosła .

Kamczak

No i co z tego ,że maa 163 ???!!! Ja mam 165 i nie czuje sie z tym źlee ! Jesteście żałośni wyśmiewając dziewczynę za cos takiego !!! Jest dobrą aktorką i to jest najważniejsze !!!!

Oczywiście sobie robię jaja :) Wiem ,że cały dowcip polega na tym ,że zamiast centymetry jest napisane metry :) Ale nie rozumiem co w tym aż takiego śmiesznego ... Można się lekko uśmiechnąć po przeczytaniu tego w ciekawostkach ale ,żeby wybuchać śmiechem z powodu małej literówki to chyba przegięcie :)

qantum

Rzeczywiście mała.. :D

Unimportant

No nie wiem ... Może Ciebie bardzo raziło to w oczy. Dla mnie bynajmniej nie jest to powód by smarkać ze śmiechu , ale kto co lubi ;]
Zresztą ten błąd został już zdaje się usunięty...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
platyna_2

A ten cytacik należy do mnie w razie gdybyście nie spostrzegli... <facepalm>

platyna_2

Widzę że za bardzo się podnieciłaś, moja odpowiedz była ogólna dla osób wypowiadających się w tym temacie, jako że twoja odpowiedz była ostatnia, żeby dodać nowy post klika się przeważnie na ostatnią odpowiedz, tak też zrobiłem, więc nie podniecaj się za bardzo. Poza tym jak uważnie przeczytasz mój post, możesz dostrzec że zapewne twojej osoby on nie dotyczy.

Kamczak

Zauwazyłam, że mężczyźni mają to do siebie iż robią kupę gdzie popadnie i inni powinni po nich sprzątać. Jakie to typowe dla mężczyzn, żeby sobie nawet tyłka nie podetrzeć. Mało tego, można dostać od takiego z pięści w twarz, ale trzeba mu szybko wybaczyć kiedy stwierdzi "To nie było dla Ciebie". Mało tego, trzeba takiego przeprosić jeszcze.

platyna_2

Nie przesadzaj..

El_Libertador

A ja myślałam, że ja z moimi 177 cm w wieku lat 16 jestem wysoka Oo"

Mala_Lady_Punk

gdzie nam, biednym szaraczkom....

Mala_Lady_Punk

Ludzie, ogarnijcie się.. -.-'

Unimportant

Przy "163 metry" wzrostu się uśmiechnęłam, ale naprawdę się śmiałam z tych wszystkich drętwych sierotek, które nie załapały dowcipu i się licytowały "a ja mam 150! a ja 160! a ja 165! a ja 170!" Nie wiem, to duma tak nimi kieruje, że się koniecznie muszą pochwalić, zamiast zwyczajnie napisać, że ich zdaniem Emilka ma normalny wzrost? :D:D:D

Invisse

Ja nie wiem, z czego sie zlewacie strasznie mala jest.

gorhand

Poza pomyłką w biografii nie widzę nic śmiesznego w tym że jest niska.Każdy sie urodził inny i nic nie poradzi na to że jest mniejszy.No i zal mi tych co piszą ile to oni nie mają i robią wielkie halo z jej osoby...Jest zdolna,ładna i na pewno bardziej znana niż oni.

Areek11

Tak poza tym chciałabym jeszcze dodać, że Amerykanki są stosunkowo niższe niż Polki, więc u nich nawet 155 cm to raczej przeciętny wzrost, podczas gdy w Polsce byłby w dolnej granicy.
No ale od czego są obcasy! :)

Areek11

Ona jest ladna ? No nie rozsmieszaj mnie, nie dosc ze brzydka to jeszcze karlowata plaska decha. Radzilbym jej operacje plastyczna.

gorhand

Karłowata? Kompleksy czy nieuzasadniona nienawiść?

Invisse

Ja mam 185cm jakby co, napisalem poprostu ze niska i brzydka, to wszystko.

gorhand

Czyli nieuzasadniona nienawiść? Następnym razem odpuść sobie wyzywanie od karłów, naprawdę wystarczy napisać, że jest niziutka twoim zdaniem i tyle :D
(Już mówiłam, że w US dziewczyna metr sześćdziesiąt nie ma się czego wstydzić, a do Polski raczej nie przyjedzie ;)

Invisse

No przecierz uzasadnilem dlaczego mi sie nie podoba, wg mnie to nawet 185cm jest dla mnie za malo chcialbym miec ponad 2m ;p

gorhand

haha, to dopiero byś się wyróżniał :D

Invisse

Dwa metry to nie jest wcale taki duzy wzrost jak dla mnie taki powyzej przecietnej, 185 cm powinna miec kobieta, niskie mi sie nie podobaja sa za brzydkie ;p

gorhand

Dziewczyna z takim wzrostem też się raczej wyróżnia wśród koleżanek, a i szpilek już nie założy ;)

Invisse

Ehh, mialem ochote sie troche poklocic i wyladowac i nie moge, brzydki jestes ;p

gorhand

Emily Browning jest śliczna. Ideał dziewczyny.

gorhand

Ludzie powyżej 170 cm wzrostu są brzydcy, bo nadmiar hormonów przysadki mózgowej deformuje im twarz. Mówię to jako profesor biologii.

Profesor Frink

Ludzie ponizej 170 maja serce blisko g.....:D

gorhand

Serce blisko głowy? Nie ma w tym nic nagannego.

Profesor Frink

Oh... Emily Deschanel, Jessica Alba, Diane Kruger, Liv Tyler, Keira Knightley, Katharine Hepburn, Nicole Kidman, Katherine Heigl, Anne Hathaway, Olivia Wilde, Cate Blanchett, Charlize Theron, Angelina Jolie, Kate Beckinsale, Rhona Mitra, Michelle Monaghan, Neve Campbell, Briana Evigan, Mandy Moore, Rebecca Hall,Anna Wendzikowska, Agnieszka Włodarczyk, Agnieszka Dygant, Joanna Liszowska, Anna Przybylska, Joanna Koroniewska, "Dżoana" Krupa, Sandra Bullock.... Są brzydkie. Nie mówiąc o wielu innych kobiet i mężczyzn.

Mala_Lady_Punk

Hahahhaha Joanna Liszowska, nieźle ^^

0wner2

Haha... Też mnie to ubawiło. :)

0wner2

Różne są gusta, moim zdaniem jest ładną kobietą.
Nawet jeżeli, jest jeszcze wiele innych osób, w tym ponad dwadzieścia kobiet, które wymieniłam.

El_Libertador

Niektórzy ludzie nie załapali... Nie chodzi nam o to, że jest niska, tylko o to, że jest bardzo wysoka. Ma aż 163 metry wzrostu, nie 163 centymetry czy czy 1,65 metra. Według filmwebu ta aktorka ma 163 METRY wzrostu i jest prawdziwym gigantem!

Mala_Lady_Punk

Wreszcie ktoś wytłumaczył, wszystkim niedoinformowanym o co chodzi. Pomyłka co do wzrostu...to "mały pikuś", w porównaniu do osób które nie umieją czytać ze zrozumieniem...(niestety główny problem wśród młodzieży), Dzięki tym wszystkim komentarzom...UŚMIAŁAM SIĘ DO ŁEZ.....DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM...hehe :D :)

El_Libertador

O.O OMG

El_Libertador

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!