Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Kiedys słuchałam jego kawałków...i nawet teraz ale to nie oto mi chodzi...dawno nic onim niesłyszałam zadnych cikwostek,zeby miał jakąs propozcje zagrania w filach,albo wydał jakis nowy albym...nawt zadnych plot...czyn on już kompletnie przepadł ze swoją twórczaścią???

honey_18

EminEm przygotowuje nowy album i na razie nic z niego nie ujawnia, wiadom tylko że pracę nad płytą nadzoruje Dr.Dre, usłyszymy na niej też 50 Centa, album bendzie nosił tytuł "King Mathers" albo "Mental Release". A no i jeden kawałek opowiada o jego łóżkowym życiu z Mariah Carey :D Na razie tyle wiadomo ;)

Pzdr

Eminem11_2

Im mniej tym lepiej.Za to właśnie lubie Eminema:)Wszystko owiane tajemnicą.Czyli,że płyta będzie zajebista;]

katie03

dokładnie się z Tobą zgadzam Katie03 :D
pzdr

Twinkie

a ja sie zgadzam z Tobą,że Ty ze mną;D pzdr too;]

Eminem11_2

Tak naprawdę to nie ma jeszcze oficjalnej nazwy dla następnego albumu Em'a, a wiadome jest, że:
- jest już nagrywany przy ścisłej współpracy z Dre'em
- wyjdzie najprawdopodobniej wiosną 2008
- Eminem jest bardzo zajęty jej tworzeniem
Ponadto album potwierdzili m.in. 50 Cent, Dr. Dre, Stat Quo.
Oprócz tego warto wspomnieć o tym co powiedział Bizarre - że album D12 jest prawie gotowy, ale wyjdzie dopiero po albumie Marshall'a.
Do plotek i info niepotwierdzonych można zaliczyć:
- nazwę King Mathers
- tracki o Mariah Carey
- było też info o tym, że Eminem podpisał umowę z firmą Sony na nakręcenie trzech teledysków w 2008 roku

Madt

noo okeyy.. płyta juz jest.. a o nim ani widu ani słuchu. nie to co kiedys...

honey_18

Płyty jeszcze nie ma droga Honey :) Na razie jest tylko jeden utwór, dostępny w Internecie - 'Crack a Bottle'. Płyta prawdopodobnie ukaże się marzec/kwiecień br.
pzdr :)