mimo ze hip hopu nie znosze, nie trawie i szczerze nim rzygam, ta piosenka mnie ruczyla porzadnie. nie twierdze ze to wystarczy, bay zdobyc oscara (: ale chyba zasluzyla (:
Nie jestem zwolennikiem hiphopu, ale "lose yorself" było faktycznie znakomite. Natomiast co do oscara- moim zdaniem w tamtym roku była piosenka która zasługiwała bardziej na tą nagrodę. Mam na myśli "Gollum's song" z "Dwóch wież"
pozdrawiam
Trzeba brac pod uwagę to że tekst i bit do pisoenki "Lose Yourself" Eminem sam ułożył. Czy zasługuje na Oscara oczywiście że tak, utwór ten był przez ponad pól roku na pierwszych miejscach list przebojów. Był perfekcyjnym soundtrackiem do tego filmu i jak wiadomo przebił w wtedy inne ścieżki dzwiękowe potwierdzając swoją "moc" PZDR.
a ja dla odmiany jestem milosnikiem rapu i Loose youre self bylo moim zdaniem fest kiepskie, bo to wlasnie tak jest ze rapowe kawalki bedace na szczytach list przebojów sa malo rapowe (tak jak ten) i najbardziej jaraja osoby mowiace "ja niejestem milosnikiem rapu ale..." i napraqwde szkoda ze wygrala oscara to tylko potwierdza z reszta moje zdanie bo w oscarowej komisji pewnie jest malo "miłośników rapu". Elo