Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Lubi prowokować, ale cóż w końcu na tym opiera się show biznes, jednak strasznie drażni mnie to jego bycie ?cool?. Jest nikim więcej jak tylko gościem który robi wokół swojej osoby masę szumu tylko po to aby sprzedać więcej płyt. No i w ten oto sposób przechodzimy do jego muzyki. Za HH i RAP ?em nie przepadam, ale też nie jestem zagorzałym przeciwnikiem, po prostu nie słucham takiej muzyki. Gość ma kilka fajnych utworów, ale na tle całego jego dorobku wypadają raczej blado. Podsumowując, nie czepiam się jego muzyki, ale dla mnie eminem to pozer i matoł, choć musze przyznać, ze jako aktor w filmie 8 mila wypadał całkiem nieźle.

blacksmith_4

Nareszcie ktoś kto potrafi zachować poziom i nikogo nie obrażać. Pozdro dla ciebie ;) Co do Eminem'a to tak jak mówiłeś ma kilka fajnych utworów. Lubię go nawet ale nie podoba mi się to że nie szanuje innych muzyków (zwłaszcza Pop'u). Ja ogólnie słucham Rap'u (Tupac, Snoop Dogg itd. a z Polskich: Peja, O.S.T.R. Juras & Wigor) ale szanuję każdy rodzaj muzyki i słucham też Pop'u, Jazz'u, Techno, Rock'a itp. Prawdę mówiąc na jakiś szacunek zasługuje każdy rodzaj muzyki ;) Ona miała jednać ludzi a nie rozdzielać. Pozdro dla wszystkich NORMALNYCH ludzi ;)

PS:A Wracając do Em'a: Powiem tak- Faktycznie za bardzo się rzuca i obraża inne gwiazdy, czego robić nie powinien, ale NIGDY nie obraził on naszego kraju. Pisałem już dowody na to z 5 razy i nie będę 6 raz.

Jeszcze dodając to uważam że zamiast walczyć z tymi co słuchają innej muzyki od naszej to powinno się walczyć z kibolami, graficiarzami, rasistami itp wyrzutkami społeczeństwa.

Jeszcze raz pozdro dla autora tematu i każdego kto trzyma poziom ;)

blacksmith_4

To dobrze, że są jeszcze tacy porządni goście na świecie jak wy! Ja osobiście lubie Ema, ślucham też Snoopa, Tupaca ale nie lubię 50 Centa, bo on tylko ma w głowie prostytutki i kasę. Pozdro dla was!

użytkownik usunięty
blacksmith_4

Powiem tylko jedno, nie podoba mi się jego muzyka (wolę Nasty Nasa, Gangstarr, Cypress Hill),ale chodzi mi teraz o co innego:

Chciałbym, żeby każda dyskusja na filmwebie wyglądała w podobny sposób, jak ta. Widzę tu normalną wymianę argumentów i spostrzeżeń, bez zbędnych bluzgów i wzajemnego obrażania. Oby tak dalej :D