Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,7
3 695 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

Czy to prawda że Eminem nie znosi Żydów i Polaków,czy to po prostu jakaś plotka? Istnieje gdzieś jakiś materiał, który byłby dokumentem że Eminem źle się wypowiadał o Polakach i Żydach?? Proszę o rzetelne odpowiedzi kogoś poinformowanego w tej sprawie.

sylwunia_77

nie spalił polskiej flagi ani nie mówił tak o polsce. to wymyślili homoseksualiści ponieważ eminem w sowich piosenkach wyraża negatywną opinię o nich. a jakby nie nawidził polski to by napisał to na pewno w jakieś piosence!!! to są PLOTKI!!!

sylwunia_77

Nie wierzę, żeby to była prawda. Raczej jakaś bezsensowna plotka wymyślona przez frajerów. Jakby to była prawda to nagranie by było gdzieś dostępne zapewne, a szukałem i nie ma. Eminem jw. The Best!!!

sylwunia_77

znam Marshall osobiście,i moge powiedziec że to wartościowy,dobry i spokojny człowiek,ale i pełen złości choć nie jest to zwykła złość,to coś co sie w nim czaji ,ma coś z przeszłości
jest małomówny,nie lubi częstych rozmów,introwertyk
jest dziwny,śpi w skarpetkach nawet gdy jest nago,potrafi skakać po łózku ,jest nieśmiały gdy sie na niego patrzy (przy męzczyznach tego nie ma)
ma wiele kompleksów na temat swojego wyglądu
jest tez porywczy i zaborczy (ta zaborczośc wynika prawdopodobnie z jego dzieciństwa)
co do podejścia do Polaków,nie lubi, ale nie obraża ,współpracował z Polskimi prac.filmowymi 2 razy
jest bzdrą ze spalił Polską flage, nie powiedział że nie zaśpiewa ale że ma żal (o co nie wiem) i nie przepada za Polakami
i co zabawne jestem jedyną Polką ktorą do końca wysłuchal,on nie rozmawia z ludźmi zbyt blisko
to co mnie z nim łączy jest skomplikowane