Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

bez przesady 7,34, przeciez on zagrał w jedym filmie pierwszoplanową role.
Brody który zdobył Oscaraza Pianistę i ma bardzo dobry kunszt aktordki ma 7,8.
Zcznijcie w końcu głosowac pod względem aktorstwa,a nie czy ma fajną muzyke czy nie.
Powinien mieć niższą średnią

ADRIANOS

każdy głosuje jak chce bo ma do tego prawo to nie twoje forum więc się zamknij panie mastah Moim zdaniem zagrał świetnie

martek165

Z tobą nie mam zamiaru nawet dyskutowac w dyskusjach na rózny temat pokazałeś juz swoje ograniczenie

ADRIANOS

dla mnie EMinem to przede wszystkim muzyk i oceniam go za stworzenie kapitalnej sciezki dzwiekowej(Lose Yourself-nagrodzone przeciez oskarem) do filmu ktory wcale nie byl zly..
mam nadzieje, ze na dobrego rezysera pozwalasz glosowac odpowiednio, nawet jezeli zagral kiedys w slabym filmie:P...
pozdrawiam:)

parker_ka

Reżyserzy nie grają w filmach to takie sprostowanie.
a co do średniej Eminema tutaj to jest za wysoka z porównaniem do wybitnych aktorów.
Filmweb sama nazwa wskazuje portal filmowy i tu się ocenia kinematografie i wszystkie rzeczy z niż związane.
Kiedyś wydawało mi się to dziwne,że krytycy filmowi mówili,że ten wybór jest na wyrost ale patrząc z perspektywy czasu widze,że ta ścieżka na Oscara nie zasługiwała.
a po za tym soundrack do 8 mili robiło wiele osób ,a nie tyko Eminem.
Więc oceniajcie obiektywnie,nie patrząc na to czy podoba się wam jego muzyka czy nie.
Za gre aktorską na taką średnią nie zasłużył napewno.
Pozdrówki

ADRIANOS

nie staraj sie za wszelka cene udowodnic komus bledu na wstepie... zazwyczaj jest to zle odebrane tym bardziej jezeli ktos nie byl nastawiony negatywnie i co wiecej w bledzie nie jest..
http://terry.gilliam.filmweb.pl/
http://quentin.tarantino.filmweb.pl/
http://clint.eastwood.filmweb.pl/
http://steven.spielberg.filmweb.pl/
to sa przyklady,ze jednak graja, moglabym je mnozyc aczkolwiek mysle ze powinno wystarczyc. jednak odnosnie tego co pisalam wyzej to s.spielberg jest najlepszym przykladem, gdyz nie mozemy go oceniac przez pryzmat jakiejs pobocznej roli czy dwoch(poszukaj naglowku aktorzy a tam roli innej niz opisanej 'jako on sam'). tak tez jak juz wspomnialam dla mnie EM jest tworca muzyki i to podlega ocenie...
wiec tak, masz poniekad racje ale ja nadal porownywac go z aktorami nie bede bo za aktora go nie uwazam(patrz wyzej-s.spielberg) no a zagral wlasciwie w produkcji prawie biograficznej co tez jest dosyc istotne w tym wypadku.
dziekuje ze mnie uswiadamiasz, na szczescie jestem w stanie rozszyfrowac nazwe FW;)... ja nie oceniam jego teledyskow czy jego jako osoby publicznej/showmana, a muzyka filmowa jest dla mnie przynajmniej obok fabuly i gry aktorskiej najwazniejsza. tutaj akurat znasz moje zdanie, jest to jedna z niewielu plyt ktore przez lata sluchania nie znudzily mi sie i nadal uwazam ja za znakomita i tutaj nie jestem w stanie inaczej tego wyrazic.
kolejny raz dziekuje za probe doedukowania mnie:P, mam swiadomosc ze soundtrack wynikiem pracy wielu ludzi jednak nadal nie mozna odmowic EMowi zaslug i przypisac ich komu innemu.
i to by chyba bylo na tyle, mam nadzieje ze nie zakrecilam sie za bardzo no i sorry za dlugosc:P

ADRIANOS

Zgadzam się, jeden film nie czyni z niego mistrza. Nie powinno go być w pierwszym 1000. Oczywiście, głosujcie, ale oceniajcie go jako aktora, a nie rapera...

SPEEDRAID

ja go nie zamierzam oceniac jako aktora bo go za aktora nie uwazam(i pozwol ze sama tak stwierdze)... a jezeli sie nie zgadzasz z tym co pisalam wyzej to oceniaj go wg swojej miary a ja nie bede mowic jak masz to robic:)

ADRIANOS

Kurde Co Ty myślisz? Że jak zagrał w jednym filmie to nie może mieć wysokiej średniej? Ja tam mu dałam 10 bo ma czaderską muze i głos. A i wdzięk a to tez sie liczy :D

slicznotka969

nie wiem czy do mnie ten post czy nie, ale nie mysle, ze jezeli ktos zagral w jednym filmie nie moze miec wysokiej sredniej.. oczywiscie, ze moze pod warunkiem ze bedzie to aktor (patrz wyzej)... ja rowniez dalam 10, za muzyke oczywiscie:)

parker_ka

Nie no oczywiście że to nie było do Ciebie :D Ja Ciebie jak najbardziej popieram :D TO był do tego co założył ten temat :)

slicznotka969

to wejdzcie sobie na hip-hop.pl czy jakies forum o muzyce i dawajcie mu dziesiątki.
To jest strona o filmach i ocenia się gre i kunszt aktorski

ADRIANOS

nie znosze kiedy ktos nie czyta postow albo udaje ze ich nie bylo a jeszcze bardziej nie znosze jak ktos nie ma zadnych argumentow (za swoja teza lub przeciw mojej) i nie podejmuje dyskusji...takze wybacz, ze nie bede sie powtarzac

btw jest to portal w ktorym nie ocenia sie jedynie gry aktorskiej i nie nazwalabym FW po prostu 'strona o filmach'...