Emma RobertsII

Emma Rose Roberts

7,9
28 957 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Roberts

O na jest super. i nareszcie jest w top aktorkach xD co prawda na 48 miejscu ale przynajmniej cos xD

beeti95

Na pocieszenie mogę Ci powiedzieć [napisać], że jeszcze przedwczoraj była pierwsza xD

Sarunia_5

aha :P Ale to pewnie dlatego ze dopiero co sie pojawila w top aktorkach :P A kazdy kto sie pojawia na poczatku jest 1 :P

beeti95

No w sumie tak:P
Ja ją też bardzo lubię zasługuje na miejsce w top, ale w za małej liczbie filmów zagrała żeby być na 1#.
Ale myślę, że jej kariera się szybko rozwinie:))

Sarunia_5

Nom tez tak sądze xD ............................

beeti95

Też ją lubię, miło się ją ogląda:D No, zobaczymy jak się rozwinie :)

beeti95

Nie zgadzam się. Ma za wysokie miejsce w rankingu! Co robi przed aktorkami takimi jak Maggie Smith, Lisa Endelstain, Halle Berry czy Drew Barrymore?

Kasiek_xD

No jeny i co z tego....... że jest przed jakąś Drew Barrymore czy
coś........ ja i tak tej listy nie traktuje na powaznie.........

Kasiek_xD

Do Kasiek xD:
Pytasz się "Co robi przed aktorkami takimi jak Maggie Smith, Lisa Endelstain, Halle Berry czy Drew Barrymore?"
Hmmmmm... nie wiem może tak jak reszta aktorek które są przed nimi- jest??

Sarunia_5

JEST kompletnie niezasłużenie. Jej talent jest całkiem przeciętny, choć nie przeczę - być może kiedyś się rozwinie. Jednak to, że w tym rankingu znajduje się przed tak dobrymi i doświadczonymi aktorkami to po prostu komedia.

Kasiek_xD

Gdyby np. Halle Berry była taka dobra to by nie dostała "Złotej Maliny". No ok przyznaje dostała Oskara, Złotego Globa i kilka innych dobrych nagród. Ale jak już wcześniej wspomniałam, gdyby była taka dobra, to Złotej Maliny by jej pożałowali.

Sarunia_5

No tak, ale powiesz, że E. Roberts jest lepsza od Halle Berry? Nie.
Właśnie zauważyłam, że nawet Juliettte Binoche jest niżej od tej małej. Ludzie opamiętajcię się... Może jeszcze Miley Cyrus w top 100?

Kasiek_xD

Tak właściwie to Halle widziałam tylko w jednym filmie, w Jamesie Bondzie, a Emme widziałam chyba w czterech filmach i jakoś w Jamesie nie rzuciła mi się w oczy... A co do Miley Cyrus to się dziwie że w ogóle jest "aktorką".

Sarunia_5

Zgadzma się z Sarunia.... I też sie dziwie że miley cyrus jest
aktorką...... Takie aktorstwo na jej poziomie nie zasługije na 278 miejsce
w rankingu. Miley cyrus w ogole nie powinna byc w top aktorkach

beeti95

Te całe 'top' to tylko prowizoryczna podpowiedź, chociaż niezmiernie błędna. Ja tam nie zwracam na to zbytniej uwagi, kto jest przed kim, za kim, obok kogo...
Co do Emmy to jedna z ciekawszych młodszych twarzy i życzę jej wielu sukcesów.
Pozdrawiam.

_Olinka_

Nom zgadzam sie z tobą Olinka. Wg mnie emma jest o wiele lepsza niz taka MIley czy ktos w tym stylu :)

beeti95

Moim skromnym (taa...napewno) zdaniem jest ona tak samo utalentowana ja i jej ciocia. Biorąc pod uwagę jej wiek zagrała w wielu filmach. Życzę jej dalszych sukcesów!