Emma StoneIII

Emily Jean Stone

8,5
102 334 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Stone

Emma Stone, czyli aktoreczka znana z kiepskich komedyjek. Nie przemawia do mnie ani jej gra, ani wyglad. A ranking, jak i jej miejsce sa absurdalne.

gracemarilyn

Nie sądzę, by "The Help" było "kiepską komedyjką".

gracemarilyn

każdy kieedyś był kiepski. kolejny więzień ZAWIŚCI.

gracemarilyn

Wiadomo że jest to młoda i ładna dziewczyna. Każdy musi przejść przez parę 'kiepskich komedyjek' aby dostać rolę w dobrym filmie. I moim zdaniem Emma dostała taką rolę, a chodzi mi o nominowane do tego rocznych Oskarów Służące. I mam nadzieję, że będzie grać więcej w takich filmach :)

j_piecyk

No i ciekawa rola w Crazy, Stupid Love i Zombieland. W sumie 2011 to jej najlepszy rok i to powinien być przełom z dobrymi rolami.

gracemarilyn

Myślę, że dzięki tym komedyjką wyrośnie na nową Sandrę Bullock bo talent komediowy ma. Dodatkowo zacznie grywać w filmach typu "the help" i myślę, że za parę lat będzie jedną z lepszych aktorek Hollywood.

gracemarilyn

Nie, to nie.

gracemarilyn

Może nie jest bardzo piękna, ale gra w paru dobrych komedyjkach. Za to ją lubię.

kinga_j

Wymagam jedynie, żeby miała w sobie chociaż coś, jeśli już jest gwiazdą. Coś co odróżnią ją od innych, a ona po prostu tego nie ma.

gracemarilyn

I kolejne młode absolutne beztalencie. Ta "aktorka"(jeśli można ją tak nazwać) nie ma w sobie nic przyciągającego uwagę. Na ekranie sztuczna i sztywna, grała w kilku głupich filmów, które można nazwać żenującymi. Na wyglądzie też dużo traci, ponieważ ani to ciała ani twarzy nie ma.

JaOHAL

nie zgodze sie z Tobą. Dobrze gra, a urode ma inna od tych wszytskich hollywodzkich aktorek. wydaje mi sie, ze wlasnie to ja wyroznia. :)

pawel0xx

Skoro faworyzujesz taki grą to ok, nie każdy ma choć minimalne wymagania.

JaOHAL

Kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ja swoje wyrazilem nie urazajac twojego. Dlatego nie wiem, czemu uwazasz ze nie mam minimalnych wymagan? Brzydkie laski beda zawsze ladniejszym zazdroscily.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
HRA

Haha, nie bądź śmieszny. Nie twój problem czy ktoś mnie chce, czy nie. Ja wyrażam swoje zdanie, jak reszta tutaj osób, więc szanownie ODWAL się ode mnie, bo nawet zabawny nie jesteś. Skoro krytykuje to widocznie mam do tego podstawy, a za twój kiepski gust nie odpowiadam. A co do filmwebu...to już dawno zszedł na psy, nie wiem czy może być gorzej.

JaOHAL

Jak dla mnie HRA jest nawet śmieszny. Więc JaOHAL, wspolczuje słabego gustu i poczucia humoru. Z Takimi osobami jak Ty, gorzej juz chyba byc nie moze, niestety...

JaOHAL

A mnie jednak bardzo martwi ,że żaden kawaler przyzwoity Cię nie zechce. Moim wpisem kierowala jedynie troska o Twoją przyszłość. Próbuję wskazać Ci wlaściwą drogę i kierują mną jedynie szlachetne pobudki. No ale Ty jestes uparta jak Shrek, albo nawet bardziej.
Pozdrawiam jak zwykle serdecznie.

HRA

Ty się o mnie nie martw, bo żadnych problemów z tym nie mam, jedynie, że ty masz i próbujesz wyładować się na innych. Ale jak się mówi: są gusta i guściki. Wy macie inny, ja też...a skoro odpowiada wam tak przeciętna gra aktorska i uroda to nic na to nie poradzę i szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi.

HRA

HRA, zastanawia mnie dlaczego nie potrafisz przyjac do wiadomosci, ze ktos moze miec odmienny gust od twojego. Pod moim postem na temat Mili Kunis napisales cos podobnego. Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, a jesli ty nie potrafisz przyjac go do wiadomosci to swiadczy tylko i wylacznie o twoim ograniczeniu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
HRA

Gdybym wyladowywala swoja zawisc i frustracje, moje komentarze bylyby wylacznie negatywne. Tak sie sklada, ze jesli cenie kogos za wyglad/talent to o tym pisze i nie jest to zalezne od jego plci. Aktorki o ktorych jednak mam niepochlebne zdanie najwidoczniej zasluzyly na to w moim mniemaniu, wiec nie rozumiem w czym jest problem? Dla mnie sa kiepskie zarowno z wygladu, jak i gry i tyle. Nie podwazalam niczyjego zdania, wyrazam swoje.

gracemarilyn

Ja natrafiam na Twoje wyłącznie negatywne wypowiedzi. Nie podoba Ci się : aktorka, aktor, czy film, to po co sie na ten temat w sosób prowokacyjny wypowiadasz. Nie ma rzeczy, które Ci sie podobają. Nie lepiej jest rozmawiac o tym co sie lubi. W przyjemnej atmosferze,
Już samym tytułem tego tematu wybitnie prowokujesz - "Aktoreczka od siedmiu bolesci "
I ja też wyrażam tylko swoje zdanie. Dla mnie od siedmiu boleści , to sa autorki takich tematów.

HRA

Gdyby ludzie w negatywny sposob nie komentowali filmow, badz tez aktorow to komentarze bylyby calkowicie mile, a oceny w wielu przypadkach za wysokie. Wierz mi, ze wypowiedzi o pozytywnym zabarwieniu takze juz pisalam, jednak na temat naprawde utalentowanych i dobrych aktorow, ktorych gra mi sie podoba. Gdyby szanowne panie, pod ktorymi tak sie podpisalam mialy cos, co przykuwaloby moja uwage na plus to napisalabym pochwale, lecz niestety nie maja.

gracemarilyn

No to sama sobie odpowiedziałaś
Jak niczym Twojej uwagi te aktorki nie przyciągają, to czemu tyle im tej uwagi poświęcasz.
Gracemarilyn ,właściwie to sympatyczna z Ciebie osoba, ale Twojego niepotrzebnego, prowokacyjnego krytykanctwa ja nie jestem w stanie zrozumieć. Ono niczemu nie służy.
Milego wieczoru.

gracemarilyn

Na szczęście to "tylko" Twoje i Twojego znajomego (czyt. Twoje drugie konto) @JaOHAL'a zdanie, mam wrażenie ze tylko po to zalozyles/as obydwa konta miesiąc temu by prowokować, wiec mam gdzies Twoje zdanie tak jak i mam nadzieje wiekszosc normalnych uzytkownikow, musisz miec naprawde ciezkie zycie, tylko współczuć. Narka.

parys88

Skad, zalozylam swoje KONTO, nie konta, aby wyrazac swoja opinie oraz oceniac filmy/ aktorow wg. gustu. Jaohal nie jest moim kontem, tak sie sklada. Musialabym byc glupia, zeby zalozyc je dwa dni pozniej po swoim i pisac pod pod postem, doprawdy. Gdybym zalozyla swoje konto wylacznie, aby prowokowac to robilabym tak we wszystkich tematach, a tak nie jest. Krytyka jest forma wypowiedzi, ktora jednak takze stosuje, a moje zycie nie powinno nikogo obchodzic.

gracemarilyn

.Proponował bym tobie założenie kąta na onecie tam mogłabyś się dowartościowywać do woli razem z koleżanką.

kadim21

Kat to ja co najwyzej moge zmierzyc, a nie zalozyc ;). A moje dowartosciowanie to juz jednak wylacznie moja sprawa.

gracemarilyn

Zamierzony skutek.