Emma StoneIII

Emily Jean Stone

8,5
102 334 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Stone

Rok temu lepsza była Huppert, a w 2015 Dern i Knightley. Ale tym razem Stone rozwaliła system. Fenomenalny występ! Wielu nie widziałem, ale Gagę i Kulig pobiła.

Colman też (minimalnie...). Powinny rywalizować ze sobą także na gali oscarowej, bo wg mnie Stone to 1 plan.

Dla fanów: cycka widać wyraźnie. Jednego w jednej scenie. Ale widać. Wg mnie za mało na faping :)

michal.2907

Na czym polega jej genialność w ‚The Favourite’? Zupełnie tego nie widzę. Rachel nie musi się aż tak bardzo wysilać na miny i inne środki wyrazu, a ma o wiele silniejszy przekaz.

michal.2907

nigdy nie przepadałam za Emmą Stone. zawsze uważałam ją za przeciętną i w dodatku irytującą aktorkę. do tej pory podobała mi się tylko w 2 filmach, w tym w "La La Landzie" jako Mia. ale jako Abigail naprawdę rozwaliła system. jak dla mnie, rola jej życia. niemniej gdybym to ja miała wybierać między Emmą a Rachel, Oscara dałabym Rachel. oczu nie mogłam od niej oderwać.

isobel

Weisz wygląda jak Weisz i gra jak Weisz. Nie zaskoczyła. Stone o takie zimno i wyrachowanie pomieszane z niewinnością nie podejrzewałem. W tej formie mogłaby zastąpić Pike w 'Zaginionej dziewczynie'.