Emma StoneIII

Emily Jean Stone

8,5
102 334 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Stone

Taka szkoda

użytkownik usunięty

Miałam ją za ładną dopóki nie zobaczyłam jej zdjęć z gali rozdania oscarów w blond
włosach i sztucznej opaleniźnie...

To chyba jej nowy image na potrzeby Spider Mana mi się wydaje...

użytkownik usunięty
Gloenik

Ale ona była wręcz pomarańczowa...

Ciężko mi cokolwiek powiedzieć na ten temat nie widziałem zdjęć może link??:)

użytkownik usunięty
Gloenik

http://2.bp.blogspot.com/_YLguiXMYwpA/TTRPNh7dZSI/AAAAAAAAASQ/xRV7buMWcCE/s1600/ cc395fb467359644_emma-stone.jpg

Po mojemu nie ma tragedii ale też nie ma powodu do zachwytu;) wiesz kobieta jest ładna więc nawet w takim wydaniu nie będzie marudzić na brak zainteresowania... po prostu życie:D

użytkownik usunięty
Gloenik

przynajmniej nie jest jakas skandalistką jak jakas lohan czy cyrus, bo dla takich nie mozna miec szacunku

Oczywiście:) rzadko zgadzam się z kobietami w jakichś kwestiach chyba muszę Ci pogratulować:D

użytkownik usunięty
Gloenik

może dlatego, że jestem dość dziwną "kobietą" i lepiej dogaduje się z facetami ;p

zaintrygowałaś mnie:) może to by dość dziwnie zabrzmiało ale z ochotą spotkałbym się z tobą na kawę:]

Włosy do Spidermana, opalenizna faktycznie dziwna. PS - to były Złote Bloby 2011.

użytkownik usunięty
Gleek99

a sorka, nie orientuje sie w swiecie gwiazd ;p

A moim zdaniem ładnie jej w blond włosach, jedynie ta opalenizna bardzo przesadzona.

franklysaid

nie nie. powinna porzucic ten pomys;

no fakt lipa. do tej pory bazowala na uroku slodkiej dziewczyny z sasiedztwa a teraz robi sie na barbie. nastepny krok to pewnie silikon w cyce i botoks w usta

to zdjęcie jest ze Złotych Globów 2011, nie 2012. włosy miała blond, bo kręciła wtedy Spidermana.

użytkownik usunięty
migotka_paola

Czy do spidermana też malowała twarz pomarańczową farbą?

Moim zdaniem to przez tą sukienkę wygląda na tak opaloną ;)

użytkownik usunięty
Luelle

też mi się tak wydaje. Gdyby sukienka miałam jakiś mocniejszy kolor, czerwony, albo mocny niebieski nieco inaczej by wyglądała.

Gala rozdania Złotych Globów, nie Oskarów :)