Emma StoneIII

Emily Jean Stone

8,5
102 334 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Stone

Emma Stone i Ellen Page. Dwie według mnie ciekawsze aktorki tego pokolenia. Nie dość, że jest śliczna (choć wielu się ze mną nie zgodzi) to w dodatku bardzo dobra. Widziałem większość filmów z jej udziałem i nie mogę się doczekać kolejnych. Krótko mówiąc - Wow. ;-)

Dr_Nobody

"Sprawdź sobie" jeszcze Emmę Roberts :)

Dr_Nobody

uwielbiam ją za film " Crazy, Stupid, Love." :)

bialas207

Przed momentem obejrzałem i podzielam Twoje zdanie. Nie przepadam za komediami romantycznymi, ale ta mi się podobała ;)

Dr_Nobody

ja identycznie nie przepadam za takimi filmami ale tu byłem milo zaskoczony...naprawdę fajnie się oglądało... ;)

Dr_Nobody

Póki co pooglądałem z nią 6 filmów, ale w każdym z nich jest aktorka na którą zwraca się uwagę, mam nadzieje, że jej kariera rozwinie się jak najmocniej, bo naprawde z teco co dotychczas widzialem, warto ja oglądać. A co do urody, wg mnie jest prześliczna.

Dr_Nobody

również uważam ją za piękną kobietę, ale co do aktorstwa - nie jestem przekonana. Widziałam z nią kilka filmów i muszę Was o to zapytać: czy nie wydaje się Wam, że ona zawsze gra w ten sam sposób? te same miny, gesty. Mam wrażenie, że zawsze gra jedną i tę samą postać, a to chyba niezbyt dobrze świadczy o aktorskim fachu

arwena_malakian

Trudno się nie zgodzić, tylko zauważ w jakich filmach występuje. Jedynym filmem który odbiegał trochę o tej komediowej tematyki były "Służące" a tam mnie zachwyciła. Czekam na "Gangster Squad" oraz "Spider-man" może pokaże się z innej strony.

arwena_malakian

jeżeli chcesz zobaczyć "inną" Emmę i przekonać się jaką jest aktorką, obejrzyj Paper Man;) btw cudowny, wzruszający film.

BlackberryPie

dziękuję za sugestie, postaram się obejrzeć:) może faktycznie powinnam ją zobaczyć grającą w innym gatunku filmowym, niż komedia?
W "The help" bardziej moją uwagę zwróciła ta pulchniutka "eat my shit" niż sama Emma (chociaż ona też była oczywiście bez zarzutu:)
pozdrawiam

arwena_malakian

proszę bardzo;) co do The Help to mi też spodobała się Octavia, cieszę się że dostała nominacje do Oscara.

BlackberryPie

Viola tez byla wspaniala!