Emma StoneIII

Emily Jean Stone

8,5
102 334 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Stone
anusia0489

O urodzie dyskutować z Tobą nie mam zamiaru, bo jak to się mówi co kto lubi, aczkolwiek ja nie mogę oderwać od Niej wzroku. Co do gry aktorskiej, uważam, że jest jedną z najlepszych, najbardziej utalentowanych i najbardziej perspektywicznych aktorek młodego pokolenia. Wg mnie w "Papierowym bohaterze" i "Służących" zagrała bardzo dobrze i dojrzale jak na swój wiek, natomiast w "Łatwej dziewczynie" pokazała się z dobrej strony jeśli chodzi o komedie, o czym świadczy nominacja do Złotego Globu. Napisz dlaczego wg Ciebie jej gra aktorska to "mniej niż zero". Czekam na konstruktywną i sensowną odpowiedź.

ElCapitano

ogladalas/es "kocha,lubi,szanuje" ? ogladalam latwa dziewczyne ale w zyciu nie pomyslalabym ze to ona wlasnie tam grala xd

anusia0489

Oglądałem "Kocha lubi szanuje", lekka, zabawna komedia romantyczna dla wszystkich, mi osobiście bardzo się podobała. Pamiętaj, że nie każdy film wymaga od aktora "wielkiego poświęcenia" (pisząc "wielkie poświęcenie" mam na myśli perfekcyjne tudzież inaczej mówiąc świetne przygotowanie do roli jak np. Natalie Portman w "Czarnym łabędziu"). Czekam na dalsze opinie potwierdzające Jej grę aktorską "mniej niż zero".

ElCapitano

co sie uparlas/es na mnie ? xd nie musze tlumaczyc sie z tego ze uwazam kogos za nieudacznika.Pewnie cie to irytuje ale ja nie zamierzam tlumaczyc sie ze swoich wypowiedzi.Pozdrawiam.

anusia0489

Nie uparłem się na Ciebie, po prostu uważam, że każda hipoteza powinna być zweryfikowana w sensowny sposób. To tak jak powiedzieć, że Janusz Gajos jest beznadziejnym aktorem bo tak. Twój wybór, pozdrawiam

anusia0489

Jeżeli uważasz że jest beznadziejna to musisz mieć powód uzasadnij nam dlaczego ?( chętnie posłucham )

buterfly

Moje uzasadnienie:jest sztuczna nudna aktorka jakich wiele.Nie podoba mi sie jej gra aktorska.Proszę bardzo:) i nie obchodzi mnie opinia innych ktorzy uwazaja inaczej.ja uwazam tak inni inaczej.Pozdrawiam.

anusia0489

Dziękuję za uzasadnienie,
pozdrawiam

anusia0489

Jeśli nie obchodzi Cię opinia innych to jaki jest sens zakładania tematu na forum? I przy okazji: przecinki bardzo pomogłyby w czytaniu Twoich wypowiedzi.

dags89

no spoko cos jeszcze?:/szukaj zaczepki gdzie indziej.pozdrawiam.

anusia0489

No tak za to Anna Mucha ,, TO WIELKA AKTORKA '' jeżeli postawiłaś jej ocenę 8 WTF ?!! ...

buterfly

Przepraszam, że się wtrącam, ale teraz będziecie się kłócić kto komu jakie oceny przyznał? Każdy ocenia tak jak mu się podoba...

buterfly

Musialam dawno dac jej taka ocene..hehe...ElCapitano nikt sie tutaj nie kloci, to buterfly ma z tym jakies problemy.Pozdrawiam:)

anusia0489

uwazam,ze jest sliczna ,ma fajny glos i gra calkiem dobrze :)

anusia0489

Z jednym muszę się z tobą zgodzić są gusta i guściki i nikt nie miał zamiaru się z tobą kłócić Pozdro ( :

buterfly

Ciesze się :)

anusia0489

mów co chcesz, ale głos ma zajefajny ;)

użytkownik usunięty
anusia0489

popieram ElCapitano
aviator tez dostal 3 jak i inne fajne filmy a bajki jak szrek i toy story po 10 jak mowicie mucha 8......
oznacza to ze masz 14 lat ? moze. ale wdg mnie to wogole sie nie znasz na tym co napisalas. emma jest hmm ma to cos i juz ty pewnie tego nie masz i zazdroscisz pozdrawiam

hehe nie ,nie mam 14 lat xd nie musze sie tlumaczyc ze swojej wypowiedzi i tego jak ocenilam poszczegolne filmy.Nie jestem zazdrosna:)poprostu nie podoba mi sie gra aktorska tej kobiety jak i jej uroda.Pozdrawiam.

anusia0489

SMOLEŃŚK KU*WA, nie zabijcie się.
+ naprawdę śliczna z niej dziewczyna.

anusia0489

Skoro nie 14, to zapewne mniej, tak można wnioskować z wypowiedzi i tego że 90% ocen to 10 lub 1. Nie bez powodu skalą jest przedział 1-10, a nie możliwość wyboru np. fajny/głupi. Jeśli nie obchodzi cię opinia innych, ani nie zamierzasz tłumaczyć się z oceniania, to bardzo jestem ciekaw co tobą kierowało zakładając ten nic nie wnoszący temat. Co do Emmy to jest naprawdę ładną i utalentowaną młoda aktorką.
Dodam jeszcze że interpunkcja tudzież używanie prawego altu bardzo pomogłoby w czytaniu twoich wypowiedzi, jak ktoś słusznie zauważył.

Olidaen

Nie jestem taka mloda jak myslisz:) ani stara.Mam swoj sposob oceniania ktory innym moze wydac sie glupi.Nie musze sie z tego tlumaczyc.Pozdrawiam:)

anusia0489

Tak będziesz za każdym razem pisała "pozdrawiam"? Raz chyba wystarczy..

użytkownik usunięty
anusia0489

domyslalm sie ze 0489 w twoim niku to 89 to rok urodzenia? jesli masz 22 to jeszcze gorzej.... tak czy owak popieram takze Olidaen. sadze ze wlasnie po ocenach tego typu uzytkownikow na filmwebie fajne filmy maja potem ocene 5.5 czy 6.7 a zasluguja na 7.5 i odwrotnie ale coz zycie .... tego sie nie ominie.

Dlaczego jeszcze gorzej?;d i dobrze,kazdy ocenia jak chce.Musicie nauczyc sie szacunku do drugiej osoby:)i tego ze kazdy czlowiek jest inny, ma inne zdanie na temat roznych dziedzin.Jeszcze raz powtarzam nie lubie tej aktorki i nie podoba mi sie jej gra aktorska.Przeciez kazdy z nas ma zdanie na temat roznych aktorow, czasami dobre , czasami złe:)Pozdrawiam.

anusia0489

Kurczę,tak czytam i zastanawiam się czy uczęszczałaś na język polski (oczywiście z całym szacunkiem dla Ciebie)
Myślę,że wszyscy tutaj dobrze wiedzą,że każdy człowiek jest inny i że każdy ma swoje wyznaczone pojęcie piękna,tylko po prostu oczekiwali od Ciebie wyjaśnienia dlaczego wobec Ciebie Emma Stone jest tragiczna. Prawda jest taka,że mimo,że dyskusja trwa dalej nie wiadomo o co Ci chodzi, żadnych argumentów,a pisanie o kimś,że jest wart 'mniej niż zero' to już w ogóle szczyt, powiedź mi ile osiągnęłaś w życiu,ale ile np taka Emma? Ręce opadają gdy się czyta takie rzeczy.