Emma StoneIII

Emily Jean Stone

8,5
101 673 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Stone
molka86

właśnie mi też trochę, a myślałam, że to tylko mi ja przypomina ; p .

karo9955

Z twarzy to nie bardzo.

bonecrusher22

z uzębienia :P

molka86

Mnie ona w ogóle nie przypomina Lindsay Lohan, bardziej już Ewę Farnę. Bardzo oryginalna, intrygująca uroda. Naprawdę ma coś w sobie ta dziewczyna. Widziałem z nią tylko dwa filmy (Zombieland, Łatwa dziewczyna) ale to wystarczyło by stała się jedną z moich ulubionych aktorek młodego pokolenia.

Heatseeker

Wiesz co? Nie zrozum mnie zle, ale oryginalnej urody to ona niestety nie ma. Jak to udowodnic? To proste - zapraszam do Irlandii! :P Tu jest zatrzesienie dziewczyn z taka wlasnie uroda.. Mnie sie srednio podoba (z naciskiem na bardzo srednio ;P), nie mniej polubilem ta aktorke po obejrzeniu "Easy A" i faktycznie poczatkowo myslalem, ze to LL ;). Dziewczyna ma duzy talent (nie tylko swietna figure) i perspektywy zostania aktorka duzego formatu, czego jej oczywiscie zycze! :)

Pozdrawiam serdecznie!

molka86

szczegolnie na zdjeciu 8 i 11 ale takze to ze jest naturalnie piegowata gdy nie kryje ich makijazem a takze filmy w jakich wystepuje sa podobne do tych w jakich lilo wystepuje ..... kroliczek i mean girls <LiLo> a nawet glos troszeczke :)

molka86

Mnie też przypomina LiLo ;D Tak jakoś uśmiech ma podobny.

molka86

Też mam takie skojarzenie, nawet się zastanawiałem, czy to nie Lohan grała tę rudą dziewczynę w filmie "Króliczek.

molka86

oczywiscie, zgadzam sie, przypomina! dziwie sie ze dali taka podobna aktorke do tak podobnego filmu (mean girls mam na mysli).
musze sie gdzies wyzyc, moge tutaj?
KOCHAM te aktorke, woaaah jaki ona ma glos!! wspaniala jest!

molka86

nie

molka86

mnie nawet bardzo, a z twarzy jeszcze bardziej

molka86

tyle, ze ładniejsza ;-)

molka86

Z twarzy niekoniecznie, Lilo jest bardzo dziecinna, ma buźkę pucułowatego niemowlaka, coś jak np. Selena Gomez czy Amanda Bynes. Wieczne dziecko.

Ale głosy mają niesamowicie podobne, i oba uwielbiam :)

Emma bardziej przypomina mi Milę Kunis, oczy mają wręcz identyczne.

OlivePenderghast

Mnie również przypomina Milę Kunis, a szczególnie w roli Wichity. Te włosy i oczy.
Mimo wszystko wolę Kunis :)

molka86

jest o wiele ładniejsza i zdolniejsza

Anda00

zgadzam się, ona w ogóle nie przypomina Lohan .

molka86

a widziałyście tę dziewczynę Bijou Phillips, dla mnie jak dwie krople wody http://images.starpulse.com/pictures/2007/06/07/previews/Bijou%20Phillips-JTM-02 6481.jpg