Mnie ona w ogóle nie przypomina Lindsay Lohan, bardziej już Ewę Farnę. Bardzo oryginalna, intrygująca uroda. Naprawdę ma coś w sobie ta dziewczyna. Widziałem z nią tylko dwa filmy (Zombieland, Łatwa dziewczyna) ale to wystarczyło by stała się jedną z moich ulubionych aktorek młodego pokolenia.
Wiesz co? Nie zrozum mnie zle, ale oryginalnej urody to ona niestety nie ma. Jak to udowodnic? To proste - zapraszam do Irlandii! :P Tu jest zatrzesienie dziewczyn z taka wlasnie uroda.. Mnie sie srednio podoba (z naciskiem na bardzo srednio ;P), nie mniej polubilem ta aktorke po obejrzeniu "Easy A" i faktycznie poczatkowo myslalem, ze to LL ;). Dziewczyna ma duzy talent (nie tylko swietna figure) i perspektywy zostania aktorka duzego formatu, czego jej oczywiscie zycze! :)
Pozdrawiam serdecznie!
szczegolnie na zdjeciu 8 i 11 ale takze to ze jest naturalnie piegowata gdy nie kryje ich makijazem a takze filmy w jakich wystepuje sa podobne do tych w jakich lilo wystepuje ..... kroliczek i mean girls <LiLo> a nawet glos troszeczke :)
Też mam takie skojarzenie, nawet się zastanawiałem, czy to nie Lohan grała tę rudą dziewczynę w filmie "Króliczek.
oczywiscie, zgadzam sie, przypomina! dziwie sie ze dali taka podobna aktorke do tak podobnego filmu (mean girls mam na mysli).
musze sie gdzies wyzyc, moge tutaj?
KOCHAM te aktorke, woaaah jaki ona ma glos!! wspaniala jest!
Z twarzy niekoniecznie, Lilo jest bardzo dziecinna, ma buźkę pucułowatego niemowlaka, coś jak np. Selena Gomez czy Amanda Bynes. Wieczne dziecko.
Ale głosy mają niesamowicie podobne, i oba uwielbiam :)
Emma bardziej przypomina mi Milę Kunis, oczy mają wręcz identyczne.
Mnie również przypomina Milę Kunis, a szczególnie w roli Wichity. Te włosy i oczy.
Mimo wszystko wolę Kunis :)