uważam, że Emma Stone, ma szansę zostać jedną z najbardziej kasowych aktorek. jeśli dobrze będzie wybierała rolę. to życzę jej wielu sukcesów ;D daje 10, bo uważam, ze zasłużyła ;D
obejrzałam większość filmów z jej udziałem zostały mi 2 do nadrobienia oprócz tych nowszych i uważam że naprawdę z filmu na film jest fajniejsza. Sama nie wiem czemu ale czuję do niej jakąś sympatię i uwielbiam jej mimikę i głos. Dodam że jestem dziewczyną żeby nie było że piszę to zaślepiona jej urodą czy coś hah :D
Głos ma świetny, taki, nie wiem jak to inaczej ująć, "dojrzały' nie jest słodka jak cukierek i chociaż ma wadę wymowy [tak mi się przynajmniej wydaje] to jest przy tym urocza.
Też tak sądzę:) Jest wspaniała, uwielbiam ją :D Ma taką pozytywna energię i wrodzoną naturalność, po prostu można na nią ciągle patrzeć i patrzeć, jest w niej coś magnetyzującego! A rola w "Służących" cudowna :D
a oglądaliście jej wystąpienie na Oskarach? :D haha świetna była śmiałam się ze 30 minut. :D
Haha widziałam świetna była :D Też mi się podobało, że na czerwonym dywanie tak pięknie naturalnie się uśmiechała, nie robiła tych dziwnych sztucznych min i irytujących "usteczek" jak reszta gwiazd :D
racja racja nie jak "prawa noga" Angieliny :D haha o matko ale mam ubaw z tych przeróbek jej nogi. I jeszcze jak dawała Oscara za coś tam i ten facet stanął tak jak ona myślałam że się posikam ze śmiechu hah