Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Wyjaśni mi ktoś, czemu ta idiotka jest taka popularna i czemu znajduje się w top100, skoro grała tylko tych szmirach typu Stary Portier?

daf

Bo jest idiotką i gra w "Starry Porttie".....

anetek

Bo głosują fani Harry'ego Pottera :) Ja fanem Emmy nie jestem, ale nic też do niej nie mam, nie moge jej nic zarzucić bo jej nie znam. U mnie 4/10. Czy to się zmieni? Zobaczymy . Musze widzieć ją też w innej roli niż Hermiona.

daf

Bo głosują osoby poniżej 10 roku zycia? I oprócz Harryego niczego nie oglądają? Eh powinni ją usunąć,nie wiem jak można ją porównywać do osób ,które mają na koncie kilkadziesiąt świetnych ról,skoro ona nie ma nai jednej .

zandam

No nie przesadzać..gdyby jej tu nie było o kim byście rozprawiali??? No przeciez Hiltonówki i olsenki to wasi idole ;) jak sadze...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
daf

Nie no, luz... Jest wyżej od McGregora, Jarmuscha, Murraya czy Goslinga... Spoko :/

daf

Właśnie Daf wyzej od MCGREGORA to skandal, a ja nie lubie ani Emmy, ani olsenek, ani HILTONEK( ani reszty downow z Harrego pottera, bo ksiazki sa fajne, a filmy żałosne

daf

różne pokemony sa w pierwszej 100 a nie wiem jak one tam się znalazły, zobaczcie chocby obsadę Pottera, przeciez to wszystko w pierwszej setce jest a z jakiej okazji to ja nie wiem.

alien_2

Buntujemy się! Wywalmy tych potterowskich 'aktorów' poza trzecią setkę! ;)
Wracajcie do swojego Bravo, skąd pochodzicie...

użytkownik usunięty
daf

Och, dajcie spokój! Kiedy seria o Harrym Potterze dobiegnie końca, spadnie na łeb na szyję z listy i tyle. Sam ostatnio zauważyłem, że nie jest najlepszą aktorką.