Widać, że niektórzy bardzo żałują, że Emma ma tak wysoką ocenę na filmwebie ( szczególnie fani zmierzchu) ...
To bardzo przykre, że ludzie nie mają za grosz szacunku do innych ...
No, ale cóż, na głupotę nie ma lekarstwa ...
No raczej, użytkownicy na filmwebie (niektórzy), widać, nie mają nic oleju w głowie.
Ale ja nie mam zamiaru się kłócić o takie gówna ....
Ja lubię Watson i żadny fan zmierzchu nie zmieni mojego zdania ....
Bo Harry Potter pozostanie legendą światowego kina i najlepszym filmem dla młodzieży, a nie tam jakiś zmierzch o pijawkach ( bez urazy dlaf anów sagi zmierzch)
A co w ogóle Emma ma do Zmierzchu? Nie widzę żadnych powodów dla których jego fani mieliby jej nie lubić. Według mnie jest to potwornie dziecinne.
Emma to świetna aktorka, jedna z moich ulubionych ;)
przejście pokoleniowe kiedyś dzieciaki jarały się , jarają się harrym poterem, a po nim powstał następny gniot czyli zmierzch , co do tych 2 aktorek kristen miał wspaniałą przyszłość i niestety na jej drodze znalazł się zmierzch , totalny gniot mimo to jest to o co najmniej klase lepsza aktorka którą możemy zobaczyć w różnych gatunkach , co do emmy jak narazie to 90% filmów w jakich zagrała to są o harrym poterze więc nie można stwierdzić jaką jest aktorką , jak zagra w kilku innych filmach w różnych gatunkach będzie można ją obiektywnie ocenić.