Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

obraza dla wszystkich dobrych aktorów, których nie ma w czołówce. Chyba ktoś to juz napisał, nie wnikam.

Reeze

Wypowiem się podobnie jak w przypadku D.Fanning..... Jak taki bachor może być tak wysoko? WAS POGIEŁO!!!! Zastanówcie się. Ta kolesiówa zagrała TYLKO JEDNĄ postać i zagrała w 3 filmach TYLKO (niestety też będzie grać w 4 czesci i 5 części Harrego....) i jest tak wysoko ? Jest niby lepszą aktorką niż np.: ANTHONY HOPKINS,AL PACINO,HARRISON FORD,SEAN CONNERY,JACK NICHOLSON ??????? Oni na zawsze zapisali się w historii kina, oni grali wiele świetnych ról w świetnych filmach a są niżej niż ta Emma !!! Boże!!!!!!!!!!!!nawet nasz Jerzy Stuhr zapisze się bardziej w historii kina niż to beztalencie (ej według mnie watson to beztalencie takie moje zdanie) bo pan Jerzy jest wybitnym aktorem i mimo że nie pochodzi z USA w innych krajach jest uważany za świetnego aktora a i nawet on jest niżej !!! Pewnie to dzięki tym walniętym nastolatkom co mają fioła na punkcie takich jak emma,dakota itp. !! Czyli one wolą jakiegoś bachora co prawie nic nie osiągnał (tu mam na mysli emme bo dakota cos juz osiagnela ale nie oznacza ze jest lepsza od DE NIRO,PACINO itp. czyli najlepszych aktorów w historii) niż naszego najlepszego aktora (według mnie)!!! ZASTANÓWCIE SIĘ! PROSZĘ!!!

Zecke23

a ja się dziwie że nie zajęła wyższego miejsca. Ona jest świetna katorką. bardzo możliwe że wiele lepszą niż ANTHONY HOPKINS czy AL PACINO! A to że grała w trzech filmach o niczym nie znaczy. Przecież taki Jerzy Shtur.... myślisz że od razu zagrał w dziesięciu filmach na raz? Moim zdaniem Emma to utalentowana aktorka, która może zostać gwiazdą i na zawsze zapisać się do historii kina!

fafik_3

jak bedzie gwiazda hollywood to ok ! niech bedzie nawet na tym 11 czy tam którymś! Ale jeszcze NIE JEST !!! I to jest skandal że na tej liście już jest lepsza od prawdziwych gwiazd kina bo nie powiesz mi że osiągnęło więcej od Hopkinsa,Pacino (który całe szczęście właśnie ją przegonił na tej liście)

Reeze

To mnie do szału doprowadza jak ktoś o niej pisze, że ma talent itd. I do tego wspomina, że jest lepsza od np. Hopkinsa. Przecież ta dziewczynka o kamiennej twarzy strasznie nienaturalna. To ma być talent? Jeśli tak to ja nie chcę już oglądać żadnych filmów z utalentowanymi aktorami... Śmiać mi się chce jak ktoś pisze, że np. Tom Cruise jest złym aktorem, bo wtedy do czego porównać Watson? Ludzie, to jest po prostu śmieszne...

Reeze

Smiać mi sie chce jak widzę ze gang dzieciaków (Watson, D. Fanning, D. Radcliffe, Olsenitd.)wyprzedza w rankingu takich aktorów jak De Niro, Pacino, Nicholson, Dafoe, Spacey, a w ogóle jak te dzieciaki zajmują miejsca w pierwszej 10., to nie ma co wypisywać, po prostu wyprzedzają wszystkich. Wcale nie mają talentu, a na szczyt się wspinają dzięki temu, że ich rodzice mają kasę i znajomości.

Mario_Robak

Macie zupełną rację. Gdyby chociaz miała talent jak np. Haley Joel Osment...ale ona jest sławna tylko dlatergo ze zagrala w kasowym filmie. I w takich przypadkach gra aktorkska jest mało wazne bo taki film jak Harry Potter i tak ejst skazany na sukces,bo wiadomno ze wszyscy ktorzy lubią książkę pojdą na film.

Reeze

Dokładnie. Lepiej bym tego nie ujęła. W ilu filmach ona ma szanse jeszcze wystąpić? Na pewno nie w wielu.

Reeze

popieram was ludziska. jak ona mogła zając jedenaste miejsce w rankingu??? przeciez to totalne beztalencie zagrało gura w 5 filmach i ktos twierdzi że ona ma taelnet???a A.Pacino,a A.Hopkins, a M.Brandon, a J.Depp???Oni nie maja talentu??????Ludzi opanujcie sie...kiedy skończy się film o Potterze nikt juz nie bedzie pamietał że istaniała taka Watson....nie dośc ze to brzydkie to jeszcze ubrać sie nie umie....Juz P.Hilton jest od niej lepsza aktorka...a wy ja porównujecie do J.Roberts to jest jawna obraza dla aktorów...ci ludzie którzy mysla że ona jest dobra aktorką:: jestescie pogięcie!!!!

Reeze

Jest kilka powodów dla których podzielam wasze zdanie:

1. Grała jedynie w HP (może i nie proponowali jej niczego innego, ale jest bardzo młoda jeszcze)
2. Jest młoda, a na dalszych miejscach sa odoby starsze i baaardzo doświadczone
3. Jeszcze troche mało wie o aktorstwie
4. Jest poczatkująca.

Ale wiele osób daje jej głos (10) bo chce byc nią i jej zazdrości i widzi siebie w jej roli...

ana29

ana z tego co mi sie wydaje, to osoby co jej zazdroszczą to ją bluzgają, obrażają i wstawiają 1 a nie 10. Mi się częsciej przytrafia styuacja gdzie widze wstawioną ocene 1 tej pannie niż 10. P.S Jak dla mnie to ona ma 7\10.

Reeze

Hej to przecież nie jej wina, że jest w czołówce, prawda? To ludzie na nią głosują, i chociaż jest wiele lepszych aktorek, to dane miejsce wynika z popularności.