Jest tyle innych lepszych aktorów czy aktorek, którzy są powyżej 150 miejsca, a ona AŻ na 77 miejscu w rankingu :/
Tak. Masz rację. Coś tu jest nie tak! :/ Coraz gorzej! Już bym sie nawet nie zdziwila, jakby Mroczkowie znaleźli się na I miejscu! :/
he he :] jeszcze z kilkaset ludzi którzy dadzą jej 1, to może spadnie. ja jej w tym pomogłam :P
chodzi o to że emma jest w 'modzie' hp i te sprawy. Dzieciaki w wieku 10 - 12 lat dają jej 10. kompletnie bezsensu ale cóż bywa ;P
ps. dorzucam się! już dałam 1 ;D
ej no bez przesady, to ze jest młoda i że jej sie udało to nie powód, by jechać po niej, jak po skarpie łajna. jest przeciętnym bachorem lubianym przez bachorów. ja tam jej też nie lubie choć stara nie jestem, ale wyzywanie ją od szmat to drobne przegięcie...
otóż to Ariana. jak dla mnie ten ranking jest trochę obciachowy.
a to jest najlepszy przykład.
Teraz musiało sie znaleźć na filmweb wielu antyfanów (lub Dzieci Neostrady) i zmieniło miejsce :P ale wiele maluchow nie zagląda na takie strony dlatego nie rozumiem na jakiej podstawie są pisane tu te obrzydliwe obelgi .... to pożądna strona i nie powinno tu być czegoś takiego !!!!
Ja osobiście jestem fanką Emmy, hmm może poprostu miała farta ... ?
Ale pomyślcie sobie ! I ci dorośli i zazdrosne antyfanki (bo jakoś nie zauważyłam żadnego chłopaka, który by twierdził że Emma nie ma talentu) Czy gdyby nie było całej serii filmow HP, to czy ktokolwiek z was gdy zobaczłby ją na ulicy pomyślał te oszczerstwa co wypisuje tu ... ??? Zastanówcie sie czy wam by było miło gdybyście widzieli tyle przeróbek swoich zdjęć czy byłoby wam miło :/ ??? pomyślcie
Ja akurat ani razu nie obraziłam Emmy Watson. W ogóle nic do niej nie mam, moim zdaniem przynajmniej w pierwszej części HP zagrała dobrze, potem już trochę gorzej, ale i tak była lepsza od Radcliffe'a.
Po prostu nie zasługuje na wysokie miejsce w rankingu, jest mnóstwo lepszych aktorów i aktorek.
A obrażanie jej sama uważam za bezsensowne i żałosne.
Ależ szybciutko spadła, tak trzymać, dzięki!:)
A tak w ogóle co do tego: "nie zauważyłam żadnego chłopaka, który by twierdził że Emma nie ma talentu" - Naprawdę żadnego? Dziwne...
EMMA WATSON NIE JEST TRAGICZNĄ AKTORKĄ (GRA DOBRZE I TYLE), ALE ŻEBY BYĆ NA 77 MIEJSCU?! TO PRZEGIĘCIE!
Dzieciom neostrady sie tego nie wytłumaczy :P
A tak nie widziałam żadnego chłopaka, który by miał coś do Emmy może wy mi podacie przykłady co ?
To naprawde wspaniała osobowość, to co osiągneła dotąd (nie chodzi mi o filmy) lecz o szkołe i jej zamiary, marzenia ! Poza tym mówi bardzo dobrym angielskim ... !
Nie będę tu więcej wchodzić, bo zazdrosnym dziewczynkom nie da sie nic wytłumaczyć.
aszem wydaje mi sie że to co napisze na tym forum jest gówno warte....Uczepiliście się jej jakby ja to wiele obchodziło. Przyznaje racje Dzasty o tym spotkaniu na ulicy świetny przykład. Nie rozumiem co wtym wielkiego jest jakie Emma miejsce zajmuje....Co zrobiecie społeczeństwu które ja lubi i odaje głosy??? Nic nie zdołacie pilnujcie lepiej swoich idoli żeby oni nie spadali z wysokich miejsc