Wy... Antyfanki!!! Wredne baby!!! Czyżbyście jej zazdrościły urody i talentu? Większość z was to gówniary w jej wieku i jej zazdrościcie? Jeśli któraś z was zaprzeczyłaby, to się zapytam: Czemu nie czepiacie się np. Lopez, Jolie, Alba, i innych? Ja po obejrzeniu trzeciej części byłem tak zauroczony, że chyba przez miesiąc nie myślałem o innej. Kilka osób w klasie też się bujnęło. Teraz, po 4 części wprawdzie tak nie ma, ale nadal mi się podoba.
Zastanówcie się, co wypisujecie.
Pozdrawiam
Każdy ma prawo do własnego zdania i nie można nazywać kogoś "głupim" tylko dlatego że nie lubi ekhm...(ironia on)"boskiej, cudownej, przepięknej, niesamowicie inteligentnej etc." (ironia off) Emmy Watson. Takie jest moje zdanie.
zgadzam sie z twoim zdaniem. nie macie prawa wciskać nam że jesteśmy głupi bo nie lubimy emmy, poprostu dla nas to zwykła dziewczyna i niewyróżniająca się. aktorka jedenej roli.
Dziewczynki byście podały powód. Dla której nie lubicie Emmy :(
Mimi piszesz "dla nas to zwykła dziewczyna i niewyróżniająca się"
Emma się wyróżnia. Jest sławna, gra w filmach i się wyróznia dzięki temu.
"aktorka jedenej roli."
Emma ma dopiero 15lat. Uważasz, że w takim wieku można mieć filmografie jak Christopher Lee?? Poczekamy 10 lat i zobaczymy jaką filmografie będzie mieć.
Pozdrawiam was.
Dziewczynki? Mam nadzieję że mówiłeś tylko o Mimi bo z tego co mi wiadomo jestem facetem ;) A do samej EW nic nie mam...
A ja kocham lizaki, komputery, papierosy i zelaska. Kocham tez Emma Watson bo to faszystka, terminator, Robocop, calineczka i kopciuszek... no i czerwony kaptureK(chociaz nie jestem pewien co do kapturka).
Ja do niej nic nie mam, za to do Jenifer Dupez owszem.
Moim zdaniem Emma zagrała w HP całkiem dobrze, na pewno lepiej niż Radcliffe. Ale czy Ty bronisz jej, bo dobrze gra, czy tylko dlatego, że Ci się podoba?:-)
Ale masz rację, że zazwyczaj to zazdrosne gówniary się jej tak czepiają.
Pozdrawiam
Zgadzam sie. Zazwyczaj to gowniary sie wypowiadaja, bo same najchetniej zajely by jej miejsce. Sa zazdrosne nie o to, ze jest ladna czy bogata, ale o to, ze jej sie udalo. A u nas w naszym pieknym, zacofanym kraju jest tak, ze jak komus sie udaje to sie go nienawidzi. To samo juz jest w przypadku Katie Leung (Cho Chang).
Mam 21 lat i takimi maluchami jak panna Watson sie nie zachwycam, ale fakt, faktem, zobaczymy co bedzie za 10 lat, jaka filmografie bedzie miec.
Dzięki za poparcie, chłopy... i co niektóre dziewczyny.
Co do wypowiedzi Szajby:
"Emma ma dopiero 15lat. Uważasz, że w takim wieku można mieć filmografie jak Christopher Lee?? Poczekamy 10 lat i zobaczymy jaką filmografie będzie mieć."
Mam nadzieję tylko, że nie skończy jak Shirley Temple, Carrie Henn (Obcy 2) lub co gorsza... Macaulay Culkin. Jest naprawdę znakomita aktorką i szkoda by było...
Ariana:
Jesteś dziewczyną, tak? Przynajmniej ty nie jesteś zazdrosna jak niektóre gówniary z tego forum :P
A tak serio, to nie tylko mi się podoba z wyglądu. Bo tak, jak się patrzy na zdjęcie, to jest ładna ale bez przesady. Natomiast ma w sobie coś magicznego. Coś, co przyciąga do niej tyle setek (tysięcy?) fanów Pottera na całym świecie. Coś, czego nie ma np. płytka Pamela Anderson. Przyznacie chyba?
Cytat: "Emma ma dopiero 15lat. Uważasz, że w takim wieku można mieć filmografie jak Christopher Lee?? Poczekamy 10 lat i zobaczymy jaką filmografie będzie mieć."
Oj można mieć niezła, no może nie tak dużą jak Lee, zależy od talentu i bycia zauważonym.
Tak, jestem dziewczyną i mi się gra Emmy podoba. A te beznadziejne komenty antyfanek mnie denerwują, pełno w nich zazdrości, to samo dzieje się też na forach innych aktorek.
Jak się postara, to będzie w przyszłości bardzo dobrą aktorką. Jak dotąd widzieliśmy ją tylko w HP, z poważnymi ocenami trzeba poczekać. A bluzgać to proszę na Jennifer Lopez, za noszenie futer i głupotę:-)
Pozdrawiam
Szczerze... To trochę mi już głupio, że większość antyfanów (cokolwiek to znaczy ;)) to dziewczyny w wieku 13-15lat i to... Niestety prawda.
Jestem dziewczyną i nic do niej nie mam, nie jest złą aktorką, a jeśli chodzi o urodę to jakoś się nie wyróżnia i znam wiele dziewczyn ładniejszych od niej.
Denerwuje mnie to, że antyfani nie znając jej oceniają i wypowiadają się o niej jaka to jest "głupia i pusta" ech... (zawsze twierdziłam, że żeby wypowiadać się na temat charakteru danej osoby, o tym co ona lubi, a czego nie, jaka jest itd.. trzeba tą osobę poznać)...
Tylko o co chodzi i co jest przyczyną tych wypowiedzi..? Jeśli nie chodzi o zazdrość ( bo przecież wszyscy temu zaprzeczają ) to o co? O to w jaki sposób wypowiada się w wywiadach itd... Których nikt nie potrafi podać adresu..? Nie chodzi mi o jakieś blogi antyfanów czy poszczególne wypowiedzi użytkowników na jakimś forum... Tylko o jakieś wiarygodne źródło, takie które będzie dowodem na to, że taki wywiad się pojawił...
Ale to już nie mój problem... :]
Pozdrawiam. :)
ja tez lubie Emme i denerwoje mnie ze jakas gowniara ma 14 lat i pierdoli(sory za slownictwo) ze jest pusta glupia i bez talentu. Bo przeciez jak mozna mowic ze ktos jest glupi jak sie go nie zna. Ja sam uwazam ze jest ladna i przyciaga uwage(nie tylko chodzi o wyglad ale ma cos czego inne dziewczyny nie maja) i pozatym jest swietna aktorka