... ... ... Szajba & uLt!MaTe ... ... ... Company !! ... ... Presents ... Bede mial z nia dziecko PART II (remake)
(...)Pewnego, pięknego słonecznego dnia szlem lomkom kwiaty pachly wiater wial ona mnie odepchla wiec weszlem do domu trzaslem drzwiami pierlem zyglem i wyszlem .............................. .............. Ding (Cut)
Akcja ! LIVE
(...) Pewnego, pięknego dnia wloczylem sie (to ja ultimate) wraz z qmplem szajba po osiedlu:) spotkalismy rodzicow mego przyjaciela, ktorzy zaprosili mnie na przyszla sobote na wyjaz tkz oboz gwiazd. Z niecierpliwoscia czekalem na owa sobote. Strasznie bowiem chcialem poznac eMMe Watson. [Maszyna do pisania] 8:00 Warszawa - Okęcie - Wsiadamy do samolotu firmy (cenzura) i lecimy do Anglii. W angli samochodem na plan tkz makiete Tatooine(z filmu Star Wars) Tam owy oboz mial sie odbyc. Gdy zostalismy Szajba zapoznal mnie z Emma (odrazu sie zakochalem) nie chcialem zranic mojego qmpla no ale serce nie sluga:
- Witaj Emmo - powiedzial ultimate
- Witam ! - szpenala usmiechnieta Emma :P
- Dasz mi emaila ?
- Oczywsiscie mozesz go po rozpisywac gdzie tylko chcesz na polskich stronach o filmach rowniez
- DZIEKI :D
Zaprosilem ja na kalambuty wieczorem u mnie w namiocie (cos musiasielm sprzedac)
Odwalilem marynareczke, Perfumki Puma (100% zalezy od pierwszego wrazenia:P) butki :) wlosy na żel :] Harry Potterowe okularki i czekalem
Wnet Weszla niczym meski gwozdz w obraz odstrzelona w bialom suknie niczym aniol na wietrze. Zaczal swoje .... Wyladowalismy w lozku sam nie wiem nawet kiedy ... Ze wzgledów, ze czytaja to rowniez osoby nie letnie nie bede wniakal w szczegoly natomiast w komentarzach pierwszej czesci opowiadania kilka osob sobie tego zyczylo. otoz bylem niczym gepart polujacy na strusia niczym lew atakujacy geparta no nie da sie tego opisac. Wtem zdjąłem [Cenzura] Podszedlem do nagiej [Cenzura]
- Ahhhhh
- Ohhhhh
- Ehhhhh
- AJJJJJ
Obudzili nas szajba na drugi dzień. Byl dziwnie zadowolony z tego ze nas razem ujrzał. Otóz stwierdzil ze nie skoro ona biega tu i tam nie akceptuje tego dziecka ze bedzie ono moje
[PLENTA]
- nIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
hehehe :P nie mialem co robic. Respect dla szajby. Pozdrawiam PROWOKATORÓW :D Szajba oceń moj 3 minutowy tekst :( nie mialem pomyslu hehe pozdro
Pozwolisz ,że skomentuje to przed Szajbą :). Jak już wypowiedziałem się w innym temacie opowiadanie Szajby miało (jak sam napisał) skłonić ludzi do tego aby nie wypisywali ,że znają Emmę itp. Twoje opowiadanko jest już typowo rozrywkowe ale ja się nie czepiam ,bo na tym forum rozrywki jest raczej mało :/. Byłoby ciekawiej gdyby nie było tu ortograficznych błędów ,a poza tym chwilami tekst jest jakby niedozrozumienia. Ale ogólnie to pozdro dla Ciebie i Szajby. Piszcie dalej opowiadanka choćby nawet tego typu ale ważne żeby miały jakiś sensowny morał
"Pewnego, pięknego słonecznego dnia szlem lomkom kwiaty pachly wiater wial ona mnie odepchla wiec weszlem do domu trzaslem drzwiami pierlem zyglem i wyszlem"
Ta zdanie (jeżeli można uznać to za zdanie) mnie rozwaliło... xD
Ale... Mimo wszystko:
Może (nie chce nikogo urazić :)) ale wymyślcie coś nowego. Szajba wstawił swój tekst było fajnie wszyscy sie pośmiali, ale ile razy można śmiać się z jednego żartu, a jak zrozumiałam cały żart polegał wyolbrzymieniu tych wszystkich bzdur typu: "mam jej e-maila" czy "ona jest moją znajomą"(...) i wyśmianiu ich. Nie chodzi mi o to, że są nudne itd. po prostu to był pomysł Szajby i nie widze powodu dla którego częśc osób miała by pisać o tym samym. Te osoby mogłyby się postarać i wymyślić coś samemu.
Ale... To oczywiście tylko moje zdanie. :)
Pozdrawiam.
ej no nie bąź świnia, podaj tego maila!! tez chce sie z nią umówić;) co prawda dzieci nie wchodze w grę, ale poplotkujemy sobie trochę o chłopakach, skomentujemy najnowsze rodzaje szminki, etc. Wyczuwam, że emma mogłaby zostac moją najlepsza ptrzyjaciółką! Po sposobie, w jaki wiąże buty poznałam, że łąćzy nas duchowe pokrewieństwo.
dzieki za komenty :P nie mialem co robic. A tutaj slowko do Fay-a otoz na www.alejaja.pl ukazala sie (dosc dawno) mp3-ojka. W ktorej to wlasnie gosc mowi caly tekst ktory ja zacytowalem. tj Pewnego, pięknego słonecznego dnia szlem lomkom kwiaty pachly wiater wial ona mnie odepchla wiec weszlem do domu trzaslem drzwiami pierlem zyglem i wyszlem heh ... Pozdro
Wypowiem się drugi raz ,gdyż nie ma za co jeśli chodzi o pozdrowienie pod Harlequinem Donkeya ale nie wymyślaj mi na przyszłość nowych imion ,bo nazwałeś mnie bodajże Verasilem(?) :/
I żeby nikt nie poczuł sie urażony daję komentarz u kolejnego autora, autora najlepszego odcinka. Musiałam odreagowac i dopiero teraz piszę. Zaproszenie jej do namiotu na kalambury to był strzał w dziesiątkę i podziękuj Emmie, że pozwoliła Ci udostępniać emaila :D :P
BRAWOOOOO! JESZCZE JEDEN, JESZCZE JEDEN, POLSKA GOLA :P
boze :) ktos docenil moj tekst :P w ktorym nie bylo zbyt wielu smiesznych rzeczy wzruszylem sie dzieki :) pozdro
Ciekawe, co powiedziałby Szajba, ale sądze, że mam podobne zdanie. Tekścik jest świetny....
Swoją drogą korci mnie do napisania jakiegoś tomiku literackiego na ten temat. Albo nie. Napiszę nową (między)narodową EPOPEJĘ! (Coś jak Pan Tadusz).
P.S Respect dla Ciebie i dla Szajby
hehe dzieki za 2 komentarz. no napisz ten tomik rodem z pana tadeusza, zobaczymy co z tego wyjdzie. Tak swoja droga to moja opowiesc jest kontynuacja szajby :P gdy ten juz sie z nia spotkal :] a reszta do remake pzdr i dziekuje :)
A co ja mam powiedzieć?? Prawda jest taka, że zrobiłeś z Emmy dziwkę(a ja ją bardzo szanuje), a ze mnie palanta " Byl dziwnie zadowolony z tego ze nas razem ujrzał". A ja taki nie jestem i nie chce, żeby ktokolwiek tak tu myślał. W ogóle wasza reakcja na moje opowiadanko była w ogóle niespodziewana. Akurat ja swój tekst napisałem w 5 min i w życiu nie spodziewałbym się odpowiedzi typu "masz talent", "super opowiadanko", "opowiadanko ekstra". Bardziej już się spodziewałem "Masz racje. Ci ludzie chcą zwrócić na siebie uwagę i piszą głupoty", aczkolwiek taka reakcja, podobała mi się. Miło być pochwalonym, nie spodziewając się tego absolutnie. No i dziękuje tym wszystkim, co mnie pochwaliły i tym, którzy uznali mnie za beztalencie.
A no ultimate, nie wiem czy zamierzenie to zrobiłeś czy nie, ale przemyślenie niektórych spraw nie zaszkodzi.
P.S Zapomniałeś dodać "bo chamstwa nie zniese"
Pozdrawiam.
Szajba, nie denerwuj się tak :D Ultimate po prostu rozpoczął nową część przygód Emmy, a ja proponuję, byście razem napisali całą sagę, bo myślę, że zrobiłoby to trochę szumu :D
W sumie nie pomylslalem o tym szajba (tj emma jako sam wiesz kto:P) ale cenie u ludzi szczerosc i dziekuje za wpis. A tobie qw erty dziekuje za wsztstko :) pozdro no a o tym ze hamstwa nie zniese nie dodalem specjalnie :P bo nie pasowalo zupelnie ;]
Ale tego nie da sie nie przeczytac bo wszystko sie kreci na filmwebie wokół HP a wogole jaki jest cel tych opowieści o Emmie Watson? Jedni ją bluzgają w sumie nie wiem czemu ale pewnie zazdrosne nastolatki zawsze znajda powód :D drudzy natomiast bawią sie w pisarzy i wypisują jakies bzdety no ale dobra spoko moze rzeczywiscie lepiej zebym te tematy omijał:P pozdro all
szajba ludzie nie czytaja twojego 2 akapitu tylko ten pierwszy :P nie wiem czmeu tak sie stalo ale widzisz to co dobre jest zle a co zle dobre ;] ciekawe czemu ludzie biora to co nie ma sensu :P ale z opowiadaniem wyszlo dobrze ;] widze ze juz 2 wpisujesz sie w moim opowiadanku. ale nie dodalem, ze nie chcialem zrobic z tego palanta :P tylko, poprostu to jest opowiadanie zeby rozsmieszyc plenta :] wiec jesli cie urazilem to sry. pozdrawiam prowokatorow i osoby czytajace moj tekst :)
Pozwoliłam sobie dodać Cię uLtimate do ulubionych i myślę, że mimo sprzeciwów zrobisz kontynuację, przynajmniej na blogu :) :P