Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Bedac na urlopie w Londynie, zaszedlem do kawiarenki, gdzie pisarka tworzyla swoja powiesc i mialem takie szczescie, ze na nia trafilem. Postawilem jej drinka "magic". Pisarka usmiechnela sie, i zapalila ze mna cygaro. Zaczelismy rozmawiac o magii i o otaczajacym nas swiecie. Uplynelo wiele czasu, dalem jej zlapanego motylka z disneylandu. Spytala sie, czy jej ksiazka mi sie podoba. Wtedy ja krzywo popatrzylem i splunalem pod siebie, twierdzac, ze to lektura dla zakochanych, takich jak ja. Zaczelismy dyskutowac, az doszlismy do konkluzji, ze ziemia nie jest wcale okragla. Zdalem sobie sprawe, ze ja kocham. Dalem jej kwiatka z wazonu i pocalowalem. Dalszy ciag powiesci jest okresem naszych wzlotow i upadkow w lozku. Okazala sie wspaniala kochanka. Dowiedzialem sie ze Emma watson jest jej corka z nieslubnego loza. Gdy to uslyszalem, nagle zdalem sobie sprawe ze jestem bratem Emmy Watson z nieslubnego loza. Od tej pory nie nawidze jej antyfanow. Jak cos komu nie pasuje to ma w ryja ode mnie. Splodzilem z Rowling dziecko, ktore wychowuje po cichu, by nie robic sensacji. KOCHAM JA KOCHAM!!!!!

drizztjf

Chyba kolejna nieudana próba naśladowania wspaniałych talentów :P
Ale i tak gratuluję :P

drizztjf

Trzeba być naprawdę nienormalnym żeby napisać takie gówno.

samantamelrose

moja rada, nie wychodza nie pisz albo wes sie zastanow dluzej i posiedz dluzej nad owym opowiadaniem nie ze chcesz napisac w 3 minuty bo to nie ma sensu i sie osmieszasz. Chcesz moge ci dac wskazowki:
1. Zaczynajac pisac miej juz jakas fabule
2. wczuj sie w role bohatera ze bedziesz smarowal nawet nie czujac tego
3. niech twoje opowiadanie bedzie mialo jakis sens.

ultimate_2

Odnosze wrazenie, ze wszyscy odbieraja moje opowiadanie zbyt powaznie. Ja wcale nie szukalem logiki, i wcale nie zamierzam sie wczuwac w role bohatera, bo nie zalezalo mi na wiarygodnosci, polegajacej na tym, ze ktos mi w ogole uwierzy. Chcialem wam pokazac w krzywym zwierciadle, fanow i antyfanow. A inne oppowiadania sa po prostu nudne.

samantamelrose

zgadzam się. Co za down mógł wpaść na coś równie głupiego??

drizztjf

boze to juz sie robi nudne!!! wymyslacie kolejne wersje powiesci w stylu : mam dziecko z..., ona/on to moja dziewczyna/moj chlopak..., w czasie wakacji spotkalem...... az plakac sie chce jak sie widzi takie rzeczy. dajcie wreszcie spokoj tym wszystkim aktorom i calej reszcie!! MOZE MYSLICIE ZE TO JEST ZABAWNE ALE TAKIE HISTORIE NIE SWIADCZĄ O BOGATEJ WYOBRAZNI A O JEJ BRAKU NO I O WYBITNEJ GLUPOCIE. zajmijcie sie sobą!!