Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Uważam że mimo wszystko ona nie jest dobrą aktorką. Ogólnie jej twarz i brak talentu są
odrzucające dla mnie. Jednak najbardziej denerwuje mnie fakt że ludzie często łączą ją w parę z
Tomem Feltonem, co jest kompletną bzdurą bo on do siebie pasują jak pięść do nosa. Tom jest
dla niej za dobry!!! Błagam ludzie nie popełniajcie tego błędu i nie łączcie ich NIGDY ze sobą.

Magic14

Tom za dobry dla Emmy? hahah teraz to się uśmiałem. Powinno być na odwrót.

dastan3000

dokładnie ;p doprawdy nie wiem, skąd te "niby" plotki pochodzą, bo każdy wie, że Felton od wielu już lat jest związany z córką kogoś z ekipy produkcyjnej Pottera (do końca dokładnie nie wiem, bo nie jestem aż taką jego psychofanką :P), a jeżeli chodzi o Emmę, to przyznała się do podkochiwania się w nim jak miała 11 lat ;p Luuuudzie ;p przecież każdy chyba podkochiwał się w kimś miłością platonicznie jak był w tym wieku :D

tolerancja91

No właśnie! :) hahah taka dzięcięca miłość chyba nic nie znaczy.

Magic14

Dla mnie ewenementem jest to, że tylu ludzi uważa ją za boską piękność. Wg mnie to ładna dziewczyna, ale dość przeciętna. Nie pojmuję tego zachwytu nad jej urodą.

Sighma

Każy ma inny gust. Niektórzy(w tym ja) uważają ją za piękną kobietę, niektórzy(w tym ty) za przeciętną, a jeszcze inni(w tym autor tematu) uważają ją za brzydką dziewczyne. Nie zmienisz tego i się pogudź z tym. :)