Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 016 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Nie dość ze bżydka to jeszcze beztalencie!!!

użytkownik usunięty
LadyCroft_2

To LadyCroft (Rita Skeeter)
Co ty, LadyCroft, Rita Skeeter jesteś???

a czy w aktorstwie sie liczy wygląd? a TAK wogole to moim zdaniem jest dosyc łądna nie zeby jakas pieknosc ale urode to ma. I grac też umie wiec nie gadaj tak chyba ze zazdroscisz bo na to wygląda

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
LadyCroft_2

zgadzam sie!! BRZydka, pulchna i w ogole nie umie grac! jest beznadziejna
i prosze mnie tu o zadna zazdrosc nie podejrzewac...bo co poniektorzy tylko tak probuje sobie wyjasnic dlaczego by krytykuje jakze "boska Emme"!
Nie ja nie jestem fanka pottera a juz tym bardziej tego placka Daniela.. poprostu to jest moje zdanie na jej temat!

guga_buzka

ciekawe jaka ty jestes seksowna??

użytkownik usunięty
tom_26

A co mnie obchodzi jej wygląd( nie gustuje w dziewczynach)...ale prawda co prawda że ona to za wielkiego talentu to nie ma...

użytkownik usunięty
guga_buzka

Pulchna?
Gdzie ty to widzisz? Ty chyba nigdy nie widziałaś pulchnej dziewczyny... Przecież Emma jest ładna!

użytkownik usunięty
guga_buzka

Pulchna! HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!! No wiesz co, po tobie spodziewałabym się jakiegoś bardziej chamskiego języka. Zmieniłaś styl czy jak? W twoim zwyczaju powinnaś napisać gruba jak świnia! Albo śpasiona! Co się dzieje z tymi ludźmi?...

LadyCroft_2

wcale nie jest brzydka i bardzo fajnie gra!! nie znasz sie!!!!!!

LadyCroft_2

bRZydka ona nie jest, a gra bardzo dobrze. Nawet rita skeeter nie jest taka głupia jak ty bo nie robi przynajmniej błędów ortograficznych! (bżydka!)

LadyCroft_2

jak ktoś oglądał tylko jeden film z emmą to nie ma co zabierac głosu na temat jej talentu!!! i jakby go nie miała to by ni mogła grac w filmie- brzydkiej też by chętnie nie wzięli na plan

alek94_2

a ona zagral aw innym filmie niz harry potter? nie! Zagrala tylko w poterze i z czesci na czesc gra coraz gorzej!

a to czy jest brzydka to kwestia gustu! Mi sie nie podoba!

użytkownik usunięty
guga_buzka

Ale miała propozycję zagrania w filmie "Ludzkie dzieci" ....

użytkownik usunięty
guga_buzka

I niedługo zagra w filmie "Zaczarowane baletki"
I co? I RÓG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LadyCroft_2

Masz wielką racje ona nie jest warta roli w HP

użytkownik usunięty
LadyCroft_2

Eeee... Ale osochozi?

Chwilę jestem offline i od razu jaki bałagan się robi :P

LadyCroft_2

jak chcesz pisac jakis temat to najpierw naucz sie pisac......

bRZydka.

i ona wcale nie jest taka brzydka...sama pewnie jestes monster i dlatego tak o niej piszesz;/

użytkownik usunięty
NattGD

Ja także zgadzam się z Soją92. A co do Eljota: znowu się spotykamy? I znów stwierdzam u ciebie pedofilskie zapędy... Z tego co mój mi twój pseudonim to ty masz jakiś 28,29 lat! W nieletnich gustujesz czy co?

użytkownik usunięty

Trochę to pomieszałam. " z tego co mi mówi twój pseudonim masz 28,29 lat.

LadyCroft_2

zgadzam się z soja92 pozdro dla ciebie :P

użytkownik usunięty
millcia

ludzie.

nawet jeśli uważacie, że Emma jest brzydka, to jakie to ma znaczenie?!? film to nie konkurs piękności. i tak jest trochę ucharakteryzowana.

a poza tym, została wybrana z CASTINGU. to takie cuś, gdzie wybiera się ludzi do czegoś tam. więc nie po znajomości.

LadyCroft_2

zgadzam się z Misiaczek;) ale osobiście też uważam że Emma jest ładna

LadyCroft_2

brzydka? kup sobie okulary, najlepiej przeciwsłoneczne.

LadyCroft_2

haha i mówi to dziewczyma ! emma jest śliczna , szczególnie mi sie podobała w HP 3

LadyCroft_2

Ładna jest, ale aktorka z niej słaba. Może się wyrobi, przecież ma dopiero 17 lat!

Charlize

dżizas krajs, jakie ma znaczenie czy emma jest landa, brzydka, gruba, czy chuda??? ona ma w miare wiernie przedstawiać postać literacką i to jest jej jedyne zadanie. nie ro\zumeim, po co ludzie tracą czas, by rozkminiać, czy ona jest ładna czy brzydka.... waste of time...in my humble opinion....

a poza tym, cóż...to jest po prostu kwestia gustu, może lepiej opisywać ludzi korzystając z innych czasowników niż tylko "jest", hmm?

Charlize

dzieki ludzie;) pozdraiam was;P co po niektorzy nie maja za grosz gustu, bo ona na pewno nie jest brzydka i gruba, a co do mnie sie tyczy to ja przynjamniej jestem na tyle wychowana i nie wyzywam nikogo i nie przeklinam na forum

Susie

a wg mnie jest bardzo ladna

użytkownik usunięty
Rengaru

Zgadzam się z tobą. I popieram Susie.

<za krótki>

użytkownik usunięty
Rengaru

Zgadzam się z tobą. I popieram Susie.

<za krótki>

Dla mnie Emma jest ładną osobą. Co do gry aktorskiej mam mieszane uczucia, gdyż zagrałą tylko w jednym filmie praktycznie. Ale wg nie gra przeciętnie. W zakonie grałą o niebo lepiej niż w czterech poprzednich częściach razem wziętych.

Zal mi tez tych osob, ktore używają niecenzuralnych słow w stosunku do niej. Swiadczy to o waszym wychowaniu. Niestety polska młodzież stacza sie coraz niżej...

life_1988

chopcy - macie dobry gust ;D podziwiam was

Susie

kiedys uwazalam ze jest brzydka ale z czasem bardzo wyladniala. na dodatek jest zadbana (profesjonalny makijaz, ukladane wlosy itp) i teraz moge z przekonaniem powiedziec ze jest naprawde sliczna:) ale ubiera sie beznadziejnie:/:P
pzdr;)

Loolly

ooo wlasnie - talent:PPP ale z przykroscia stwierdzam ze go nie posiada i nie wiem za co dostaje nagrody O_o ale co tam, nadrabia uroda:DP

Loolly

Aktorką to ona zbyt dobrą nie jest, jednak zobaczymy, gdzie będzie grała po Potterze. Poza tym sądząc po wywiadach w gazetach czy TV wydaje się być nawet sympatyczną osobą i raczej do brzydkich się nie zalicza.

LadyCroft_2

a mi sie podoba jak gra i mam wogle sprzeczne zdanie i tyle :P myslta co chceta..

LadyCroft_2

Mnie się osobiście podoba, jak Emma wciela się w rolę Hermiony Granger. Lepszej aktorki nie ma :D. Gwiazda jak na swój wiek umie już bardzo dużo. Zresztą, na planie przezywa się na nią ,,One-Take-Watson''. To znaczy: jednorazowa Watson. Większości z nią scen nie trzeba powtarzać kilka razy. To o czymś już świadczy.

LadyCroft_2

zgadzam się z przedmówczynią..przeczytajcie sobie jej wypowiedź i zastanówcie się dwa razy zanim coś złego napiszecie o Emmie..

millcia

taa a moze "jednorazowa Watson" znaczy ze rzeczywiscie nagrywa sie jej sceny tylko raz, ale dlatego ze i tak lepiej nie zagra wiec nie ma sensu powtarzac??? kazdy ma prawo napisac co chce, wiec dajcie spokoj...
Pzdr.

Loolly

JA uwazam, ze Emma jest piekna przynajmniej mi sie bardzo podoba. A co do gry aktorskiej jest mloda osoba ma dopiero 17 lat i duzo jeszcze przed nia wiec sie wiele nauczy. A co do roli Hermiony gra nia calkiem przyzwoicie (nie za kiepsko nie za rewelacyjnie).