Może posiadacie jakiś nowinki z życia prywatnego Radcliffe'a?? Jestem bardzo ciekawa, czy był tą Emmą, czy nie!! Bo jak był, a co gorsza dalej z nią jest, to popełnił największy błąd swojego życia!!! Marzę o spotkaniu z nim i zobaczeniu jego oczu, a wy??
pasują do siebie ale Emma prosze nie odbieraj mi go on jest bo prostu cudowny @ania@
EMMA JAK INNE DZIEWCZYNY ON MI BARDZO SIĘ PODOBA GDY BĘDĘ MIAŁA 15 LAT POJADĘ DO WAS!!!CZYLI DO LONDYNU PRAGNĘ WAS POZNAĆ A MAM DOPIERO 10 LAT I MAM NADZIEJĘ ŻE WAS SPOTKAM!!!
ALE MOŻE TOBIE WYDAJE SIĘ TO GŁUPIE?PRAWDA ALE POZDRUW DANIELA OD JUDYTY OKI?ODPOWIESZ MI NA BLOGU?ZOSTAW KOMENTA A JA ZARAZ UMIESZCZĘ WASZĄ STRONKE W LINKACH
A STRONKA MOJEGO BLOGA TO:www.kuleczka33.blog.onet.pl
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH!!!ALE POROSZĘ ZOSTAWCIE KOMENTY I PODPISZCIE SIĘ!!!!!!ZAZDROSZCZE CI!!! NAPRAWDE
MAM WASZE GRY I FILMIKI NA DVD NAPRAWDE WSZYSTKIE!!!
KAMIEŃ FILOZOFICZNY,KOMNATE TAJEMNIC I WIĘZIEŃ AZKABANU GRY I TE WASZE FILMIKI!!!! CAŁUJĘ WAS WSZYSTKICH PAPA.OD JULKI-KULKI KULKA TO MOJA KSYWKA!!!POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH KOCHAM WAS!!!
EMMA JAK INNE DZIEWCZYNY ON MI BARDZO SIĘ PODOBA GDY BĘDĘ MIAŁA 15 LAT POJADĘ DO WAS!!!CZYLI DO LONDYNU PRAGNĘ WAS POZNAĆ A MAM DOPIERO 10 LAT I MAM NADZIEJĘ ŻE WAS SPOTKAM!!!
ALE MOŻE TOBIE WYDAJE SIĘ TO GŁUPIE?PRAWDA ALE POZDRUW DANIELA OD JUDYTY OKI?ODPOWIESZ MI NA BLOGU?ZOSTAW KOMENTA A JA ZARAZ UMIESZCZĘ WASZĄ STRONKE W LINKACH
A STRONKA MOJEGO BLOGA TO:www.kuleczka33.blog.onet.pl
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH!!!ALE POROSZĘ ZOSTAWCIE KOMENTY I PODPISZCIE SIĘ!!!!!!ZAZDROSZCZE CI!!! NAPRAWDE
MAM WASZE GRY I FILMIKI NA DVD NAPRAWDE WSZYSTKIE!!!
KAMIEŃ FILOZOFICZNY,KOMNATE TAJEMNIC I WIĘZIEŃ AZKABANU GRY I TE WASZE FILMIKI!!!! CAŁUJĘ WAS WSZYSTKICH PAPA.OD JULKI-KULKI KULKA TO MOJA KSYWKA!!!POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH KOCHAM WAS!!!
to tak jak ja ale ja nie dałabym sobie za niego głowy obciąć no bo nie wiem jaki o jest a tak w ogóle to znasz angielski??////
emma jest ładna i w ogóle ale bez jaj oni ze soba pracuja a nie romansują zresztą są tacy młodzi ..... a ja go KOCHAM
dzięki za odpowiedź!! :) Również uważam, ze Dan jest nieziemsko przystojny. Ale po niektórych zdjęciach wyglądało tak jakby rzeczywioście ze sobą byli, ale mam nadzieję, że tak nie jest.:) Ja z największą chęcią poszła bym z nim na randkę i znam angielski!!!! Może mam szansę hehehe:)
emma jest z danem hociaż niewiem co się jej w nim podoba. a ty o kochasz bo jest sławny. tak naprawdę jest ładniejszy filmie
anonim
JA JUDYTA BĘDĘ EMMY OBROŃCOM I ONA NIE CHODZIŁA Z DANIELEM AJK NIE WIERZYCIE A WY NIEMUSICIE W TO WIERZYĆ!!!ONA NIE CHODZIŁA Z DNIELKIEM!!!ONA NIGDY Z NIM NIE CHODZIŁA WIECIE!!!
A WY TYLKO (PLOTKUJECIE) SERJO WY TYLKO BLE,BLE,BLE NAPRAWDE!!!
DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA UWAGE!
CZEŚĆ KOGO MY TU MAMY TO JA JUDYTA PRZYZNAJ BYŁAŚ Z DANIELKIEM MAM ZDJĘCIE JAK SIĘ CAŁUJECIE!!!
ŻEBY CAŁOWAĆ SIE JAK JEST SIĘ DZIECKIEM TO NIEBYŁO ŁADNE WIESZ MAM ZDJĘCIE NAPRAWDE MOŻE MYŚLISZ ŻE CIE ZDRADZIŁAM ALBO OKŁAMAŁA WIESZ ODEBRANIE MI MIŁOŚCI TO TAK JAK BY UKRAŚĆ MI SERCE BARDZO ZAWIODŁAM SIĘ NA TOBIE I NA DANIELU
WIEM JAKIE BĘDĘ MIAŁA SNY A ŚNILIŚCIE SIE MI!!!
I JAGO KOCHAŁAM ALE NIECHCE BYŚMY STAŁY PO PRZECIWNYCH STRONACH NASZYCH ŻYĆ!!!ALE JAGO PRAWIE NIE ZNAM A TY NAWET GRASZ Z NIM W FILMACH A TY WIESZ JAK MIEĆ CHŁOPAKA NAWET
MOŻESZ PISAĆ JAK TO JEST MIEĆ CHŁOPAKA PRAWDA TY WIESZ I JA TO CZUJE!!!SORKA ALE ROZPŁAKAŁAM SIĘ,ŻEGNAJ POZDRUW DANIELKA OD EMNIE.PAPAPA POWIEC MU ŻE GO KOCHAM PAPA
ULTRA MEGA LOL.Powiem wam coś
1.A co was obchodzi jego życie"prywatne".Jak ma ochote to się może z tą Emmą całować a wam nic do tego.
2.Czy wy myslicie że on nie ma ważniejszych spraw na głowie niż spotykanie się z jakimiś (jakby usłyszał wasz"angielski")analfabetkami
3.Macie ten sam problem co wiara która zakochała się w Emmie:/
I tyle.Dziękuje
lepszej odpowiedzi nie widziałam!!!!!!No i zgadzam się zTwą opinią!!
Dasz adresik:)))
A ja go nie lubię i nie interesuję się życiem pryvatnym Radcliffa... A co do oczu to volę zobaczyć oczka np. Shawna Ashmora albo Keanu Reevesa... Ale dobra... Kombinujcie dalej, a może te oczy zobaczycie. Ja tylko szczęścia życzę. Z Bogiem...
Pozdraviam, Ghetto :)
Ja widziałam i posiadam zdię ca Daniela i Emmy. I są one bardzo przekonujące co do tego że oni są razem. J sie z tego powodu cieszę gdyż pasują do siebie bardziej niż Emma miała bysie umawiać z Rupertem ( Marchewa). A to że inni to kometyją w negatywny sposub to powinni sie puknąc to przecież ich sprawa czy są razem cze nie . A ten kto negatywnie mówi o Danielu lub o Emmie to tylko świadczy o tym że jest zazdrosny. I tak żadna z was nie będzie z Danielem ani żaden z was nie będzie z Emmą.
Słuchajcie daniel jest z emmą wy zacowujecie się jak ci co się zakochali w emmie zabijali się o jej adres e-maila(ja go mam) przeciesz czytałam z rzycia przywatnego daniela emmy i ruperta w necie że on chodzi z emmą i z kimś tam jeszcze ale oglądałam też zdjęcia w necie jak się całowali i podobno w 6 czy 7 części pocałują się na filmie.
spoko, spoko, ja się o niego nie będę zabijać, ani się w nim nie zakochałam, poprostu poszłabym z nim na randkę i uważam , ze jest przystojny. Nie mogę mieć swojego zdania na ten temat??!! Takie jest może moje marzenie. A pozatym nie jestem analfabetką i angielski znam bardzo dobrze, więc z tym nie byłoby problemu:), no jeszcze mały szczególik: bardziej podoba mi się Elijah Wood :)
CZEŚĆ ZNOWU JA JUDYTA WIESZ BARDZO CIĘ PROSZE JAK MASZ GADU-GADU TO BŁAGAM CIĘ DAJ MI SWÓJ NUMER PLLLLISS!!!I JESZCZE RAZ SORKA ZA TE PRZEKLEŃSTWA BYŁAM BARDZO WKURZONA NATO CO BYŁO NAPISANE A JAK BYŚ WIDZIAŁA TAKI BLOG CO TAM OWAS PISAŁO CHYBA BYŁABYŚ BARDZO WKURZONA NO SERJO CHYBA BYŚ SIĘ ZAPADŁA POD ZIEMIE!!!PISAŁO ŻE TY I DANIEL SIĘ CAŁOWALIŚCIE SIE I ŻE BYŁAŚ Z DANIELEM NA RANDCE!ALE JA W TO NIE WIERZE!TY TAKA NIEJESTEŚ!ALE JA W WASZE SPRA NIE BĘDĘ SIE MIESZAĆ WIESZ TO WASZE SPRAWY A INNYCH TO NIEMOŻE OBCHODZIĆ JA CHCE WAM POMUC SERJO!
MNIE TAKI SPRAWY NIE OBCHODZĄ JAK... WIESZ A CZY WEJDZIESZ DOMNIE NA BLOGA WIESZ NIE ALE NAPISZE CI JESZCZE RAZ OKI:www.kuleczka33.blog.onet.p l (a wiesz przyjedżcie do kielc)POKAZAŁABYM WAM PLACE,SKLEPY,FONTANNY SKLEPY ZOOLOGICZNE I INNE CIEKAWE MIEJSCA TAKIE PIERDOŁY.LUBIE CIEKAWYCH LUDZI WIESZ ANIE TAKIE JAK TAKIE DZIEWCZYNY Z MOJEJ KLASY PODAM CI ICH IMIONA I NAZWISKA ZACZNE OD NAJGŁUPSZYCH DOROTA MATYSEK,ANKA KUBIEC,AGNIESZKA SKRZYNIARZ NO I OK.PAPA WEJDZ NA 100% NA MÓJ BLOG I ODPOWIEDZ NA POPRZEDNIE PYTANIA OKI WIĘC PAPA
Hej, posłuchajcie mnie. Nie pytajcie skąd, ale wiem, że Daniel nie chodzi z Emmą, a aktualnie nie ma zamiaru miec dziewczyny. Moim zdaniem ma rację, bo ma jeszcze na to czas. On uważa, że ma tyle pracy na planie, a dorzucić do tego jeszcze szkołe... Na prawdę nie ma łatwo. On mówi, że nie miałby czasu dla swojej dziewczyny, i dlatego nie chce nikogo ranić. To słodkie...:) Mówcie co chcecie, ale jak Daniel bedzie szukał dziewczyny, to na pewno dam wam znać.
Pozdrawiam wszystkich...:););p
SORKA TO JA JUDYTA.I JAK CHCECIE TO CHOĆCIE ZE SOBĄ!!!MOŻE IJA KIEDYŚ ZNAJDĘ SWEGO??:-P ALE CÓŻ MOŻE SIĘ SPOTKAMY?ALE NIEWIEM CZY ŚMIAĆ SIĘ CZY PŁAKAĆ??I WOGULE TO WASZE SPRAWY!!!NIE WAŻNE KOGO MAJĄ OBCHODZIĆ WASZE SPRAWY?CHYBA JAKIŚ POJEBANI...NICH KTOŚ SIĘ PUKNIE W PUSTY ŁEB!!!
ALE BARDZO WAS LUBIE CIEBIE EMMO I DANIELA!!!JAK CHCECIE SIĘ CAŁOWAĆ TO CAŁUJCIE SIĘ!!!!!GUWNO TO MA OBCHODZIĆ INNYCH.
DLAMNIE TO NIC NIE ZNACZY CZY MAM CHŁOPAKA CZY NIE!TAK JAK WY.A NAWET JEŚLI SIĘ CAŁUJECIE TO NIENASZE SPRAWY!!!PRZYZNAJĘ PODOBA MI SIĘ DANIEL ALE ON JEST JAK NAMNIE ZADOROSŁY!!!A WIECIE ŻE KOLERZANKA MOJEJ SIOSTRUNI OBEJMOWAŁA SIĘ Z MOIM BRATEM CIOTECZNYM A JEST ON STARSZY OD NIEJ O 5 LAT PRAWIE JAK JA IDANIEL!PRAWDA?I NIC NIEOBCHODZĄ MNIE WASZE SPRAWY WIECIE?JAK DO SIEBIE PASUJECIE TO BĄĆCIE RAZEM NAWET JAK KTOŚ GO KOCHA TO NIECH WYBIJE SOBIE TO Z GŁOWY,ALBO CIEBIE TO PRAWIE TO SAMO.A TY EMMO ZRUB JAK UWAŻASZ WIESZ NAPRAWDĘ.A NIKT NIEMUSI SIĘ ZEMNĄ SPRZECZAĆ ONI NIECH KOCHAJĄ SIE W DANIELU!!!ALE DOSZŁY MNIE SŁUCHY ŻE TY CHODZIŁAŚ PRYWATNIE Z TYM KTÓRY GRA MALFOYA A JA ZAPOMNIAŁAM JAK ON SIĘ NAZYWA MNIEJSZ Z NIM!ALE NIEDENERWUJ SIĘ TAK TYLKO SŁYSZAŁAM I GUZIK MNIE TO OBCHODZI!AJA OGLĄDAM TYLKO WASZE FILMY!!!A NIEWIESZ CZY BĘDĄ JAKIEŚ INNE FILMY Z WAMI??ODPOWIESZ MI ZOSTAWIAJĄC KOMENCIA?LUBIE WAS WSZYSTKICH ALE NIEMUSICIE SIĘ DOCHODZIĆ JA PRAGNE WAS SPOTKAĆ!!!:-)SŁOWO KULKI!!!
MOŻE NIECHCECIE TEGO WSZYSTKIEGO CZYTAĆ ALE BARDZO WAS PROSZE OKI??A WIESZ ŻE MIŁOŚĆ JEST TYLKO RAZ W ŻYCIU??MUSZE SIĘ ZWAMI POŻEGNAĆ!!!WIĘC PAPA.LOVE YOU.KULKA
Ja myślę że Dan nigdy nie był i nie jest z Emmą to tylko plotki bo grają razem w filmie to juz każdy myśli że są ze sobą. A propo zobaczenia Dana to ja też bym chciała go zobaczyć.
nie sądzę żeby Dan był z Emmą bo z tego co czytałam kiedyś w jakiś gazecie to Emma wypowiadała się, że jej najtrudniejszą i najbardziej nielubianą sceną w Harrym Potterze i więzień Azkabanu jest scena w której musi się przytulić z Dan'em... więc nie sądzę żeby coś tak nagle między nimi zaiskrzyło... a zdjęcia na których są razem to po prostu z tego powodu że grają razem w jednym filmie, a co do zdjęć na których się podobno całują to jeszcze takich nie spotkałam. Jeśli ktoś takie widział to prosze podajcie mi jakieś linki :)
pozdorwionka :)
czesc wam mam na imie Marta i wiem ze jest z Emma i nadal beda bo ich rodzice gardzo sie polubili a oni pokochali a ja w sumie tez bym go chciala zobaczyc na żywo :D:D
Ej, nie no, tak być nie może, że jak ich rodzice bardzo się polubili, to oni będą na zawsze razem. Jedno nie ma nic do drugiego. pozdrowiam wszystkich!!
czy wy nie macie sie kim zachwycac dan to sympatyczny chlopak ale gra jakby byl z drewna i jesli o to chodzi to rupert jest bardziej przekonujacy w swojej roli.
no coz ja widziala jego zdjecia jak sie caluja ale z daleka widac ze to fotomontarz....!! mam zreszta wywiad na komputerze na ktorym oboje zaprzeczaja ze sa razem czy ze cos iskrzy miedzy nimi...emma mowila ze jest dobrym przyjacielem a daniel odpowiadal tak samo......
mam tylko jedno zdjecie z premiery 3 czesci jak on trzyma ja za reke ale dlaczrgo??
no moze i faktycznie nie powinno nas obchodzic jego zycie prywatne no ale kazda chciala by byc ta na ktora daniel zwroci uwage i no to jest juz takie silniejsze od nas....
ale zeby mi sie jakos chorobliwie podobal to nie.....:)
pozdro monika:)
oj sa tacy i w polsce:)
w kosciele ministrantem jest hary potter w wersji blond ale jest uroczy a zreszta sa nawet lepsi co poniektorzy le daniel wiadomo slodki jest:)
pozdro monika:)
Szkoda, że ja jeszcze takich nie spoktałam :( :) Ale jeszcze wszystko przede mną :) Mam nadzieję, że wkrótce pojawią się na horyzoncie:)
Pozdr dla fanów Dana
Jeżeli naczytałaś się czasopism (BRAVO;GIRL), to urzedzam:sama popełniłaś błąd!!!Nie miej tego mi za złe,bo sama Cie rozumię.No ale przesadzasz z tym jego błędem.Zazdrościć możesz, ale nie obrażać innych, jednak on nie zbliżał się do niej bliżej niz musiał:przyjaciel i tyle. Jednak sama bym chciała go poznać...WIĘC WSZYSTKICH INFORMUJĘ:DAN NIE JEST CHŁOPAKIEM EMMY!!!
Ela ze Lwowa
ale ja nikogo nie obrażam, tylko mówię, że nie ma akutrat takiego tupu faceta. Dla niktórych to dobrze, a dla niektórych nie. I tyle :)
pozdr
Dan był z Emmą Waston ale nieokazywali tego publicznie, tylko ludzie tak myślą, bo sę w podobnym wieku i byliby nawet dobraną parą :)
WIECIE CO, o ile mi wiadomo to nie byli razem. I chyba nie są. Daniel podobno gustuje w niebieskookich blondynkach. Przynajmniej tak czytałam. Wiecie ja też bym bardzo chciała sie z nim spotkać. W ogóle moim marzeniem jest zobaczenia planu harrego pottera. Oczywiście jeszcze lepsze byłoby zagranie w filmie. Nawet roli jakiejś tylko statyskti,jakiejś uczennicy bez żadnej kwestii. Oczywiscie im więcej sięmówi tym lepiej ale mnie by to wystarczyło. Mój angielski jest dość dobry.Dlatego mysle że nia miałabym wielkich problemów. Mam ciotke która mieszka w Brighton to jest pod Londynem. Chciałabym na jesieni pojechać na casting. Z kolei w USA mam wujkaktóry ma mnóstwo znajomości. Więc mam nadzieje że może sie mi kiedys uda. Wiem, to mało prawdopodobne ale nie trace nadziei. uwielbiam aktorstwo i jezyk angielski. Chciałabym poznać aktorów. Moje szczęście że jestem niebieskooką blondynką, ale może to były tylko plotki co do typu daniela...
wy wiecie co?wy wiecie co?!WY WIECIE CO?!?!?! JEBNIJCIE SIĘ(za przeproszeniem)W TE WASZE PUSTE ŁBY!!!!Wy robicie sobie z tej pracy na planie Harrego Pottera jakąś telenowele!!!"on na pewno nie chodzi z Emmą i nie pytajcie mnie skąd to wiem","a ja widziałam zdjęcia Emmy i Daniela jak się całowali!" to co z tego?!?!a co was obchodzi ich życie prywatne?...
P.S Widziałem pełno wpisów w rodzaju"mój wuja mieszka w (gdzieśtam w Londynie)i ma znajomości i będe grała w Harrym Potterze!!!:D:D:D","Moja babcia ma kolezanke która ma koleżanke której mąż ma kolege którego córka zna kolezanke przyjaciółki Emmy i mam jej adres e-mail i jak jej napisałam czy chce zostać moją przyjaciółką to się zgodziła!!!:D" wy idioci-jakbym mógł to bym pojechał do każdego z was i każdemu dał po kolei w ryjbo wkurza mnie lekkomyślność do tej otapetowanej nastolatki przewyższa moje najśmielsze granice:/ i wy myślicie że znacie biegle cały język angielski żeby się UMÓWIĆ (a macie szanse na 1% do 25468325784625141%)i powiedzieć jej jak bardzo ją kochacie i chcecie zruchać...phi myślicie że ona nie ma nic lepszego do roboty niż umawianie się z jakimiś idiotami z drugiego końca świata?
a i zapomniałem dodać że te wasze"mój krewny mieszka w Londynie-jest królem świata/ma znajomości"albo"załatwi mi role w HP"to są kity w które nawet mój 4-letni brat by nie uwierzył
Owypraszam sobie! Ja wcale nie powiedziałam że bede grała w harrym potterze. To bardzo mało prawdopodobne. Ja tylko powiedziałam że interesuje mnie praca na planie tego filmu i że bardzo bym chciała. Pewnie sie to nie uda ale pomarzyc można. A co do moich krewnych to naprawdęmam ciotke w Brighton pod londynem i wujka w Chicago w usa.Nie obchodzi mnie czy wierzysz czy nie. Popytam i może uzyskam jakieś informacje na temat castingu, a ty dziewczyno naucz się czytania ze zrozumieniem! Nigdy nie twierdziłam że bede grała tylko że bardzo bym chciała. A co do zdjęć (tych z całowaniem ) to tylko zgrabne fotomontarze!
a poza tym nie ma tu żadnej mowy o Emmie tylko o Danielu! Masz kolejny powód aby nauczyć się czytać ze zrozumieniem. Czy przez takich egoistów i bezmyślnych głupców świat marzeń ma zaniknąć??!! Ja mówię zdecydowanie 'NIE' takim jak Ty! A tobie dziewczyno z marzeniami życzę ich całkowitego spełnieania. I proszę nie obrażać uczestników tego forum, bo nie masz do tego prawa.
wiesz ja też.ale dobrze sama wiesz ze to ni jest możliwe!! Ale po marzyc dobra rzecz mi to pomaga
ej napisz na moje gg : 2745944 to poklikamy. albo na e-maila :
kation007_@tenbit.pl może mnie zabieżesz z sobą do Anglii na kasting :)