Dlaczego antyfani tak się wyładowują na Emmie? Co ona wam przeszkadza? Piszecie, że to k****, suka, zdzira itd. Czepiacie się za wszystko, a najczęściej jest tak, że w ogóle się nią nie interesujecie! Ja, np. nie lubię TH, i B27, ale nie zakładam o nich blogów i nie piszę, że są wg mnie popier******!!! PISZCIE CO O TYM SĄDZICIE!
Dlaczego antyfani tak robią ? Widocznie mają skrzywioną psychikę i im tego potrzeba. Emma bardzo dużo osiągnęła jush w tak mlodym wieku swoją ciężką pracą. Może "anty" nie mogą tego znieść i sie wyżywają. Wg mnie to ich drażni i są o nią zazdrośni, bo sami nie potrafią się zająć czymś za co by ich chwalili. To co oni wyrabiają to czysty przejaw chamstwa. Wygląda to tak jakby nie mieli co robić z wolnym czasem i ze sobą. To jest poprostu chore. Ta historyjka o Emmie, że niby obraziła polską ekipę to jedna wielka bzdura wymyślona przez antyfanów. Tak jak mówisz, można kogoś nie lubić ale wyprawianie takich rzeczy jak "anty" to jush jest chore.
Ja tam jej nielubię, ale też jej nie obrażam.
A kiedy ktoś wyżywa się nakims bo go nie lubi (i nie zna) to rzeczywiście ma skrzywioną psychikę ;)
BRAWO LUKE!!! Zgadzam się w stu procentach! A może ktoś wie, co takiego dokładnie powiedziała EMma o Polsce? I skąd to wiecie: z neta, gazet, czy TV? :)
hehheh...Ale wy mnie rozśmieszacie. Po co to drażnienie "tych ludzi" takimi tematami. Wrzucie na luz!!! niech sobie gada, znudzi mu się. Ty lubisz Emme ona Chacka Norrisa i jest luz.:))) Zreszta tak powinno być.
Ludzie pisząć na forum więcej bzdur o obelg napisza niz by ci powiedzieli w oczy. To jest WOLNE forumi każdy pisze aby wyrazić swoje zdanie, dotego wyzwać. Może ten kto pisze obelgi na forum np na Emme i uważa się że jest świetna czy świetny bo lubi np zespół TH, Blog 27 czy Linky park a tak naprawde to idzie i ogląda Bolka i Lolka w tv.
Nierozumiecie??!! Ludzie "maski" zakładaja na twarz po to aby pokazać swoje drugie nieprawdziwe JA, a najcześciej pokazują to na forum piszą nieprawdopodobne zdety aby zwrócić na siebie uwagę i zdobyc popularnosć kazdy przecież pragnie te pięć minut sławy nie??? choć na forum
Jeśli chodzi o mnie to dowiedziałem się o tym z netu. Nie przeczytałem tego w żadnej gazecie, a napewno nie było o tym mowy w żadnej telewizji. Tak jak mówiłem wcześniej... to jest wymysł antyfanów i oni zamieścili to w intenecie, na niektórych forach ktoś to przekazał i parę stron o Emmie zamieściło tą informację w news'ach jako "niesprawdzoną informację". Osobiście spotkałem się z tym tylko w polskim internecie a np. na ang stronkach czy forach nic o tym nie było.
Myśle że Emma nic o Polsce czy Polakach nie mówiła bo przecież nie ma do tego powodów, nie jest z nami w jakikolwiek sposób związana więc nie ma co o nas gadać ;)
Ech... znowu?? shit, po co tworzyc nowe tematy, znowu się rozpęta to co było, zresza.
Ja swoją długaśną wypowiedź umieściłam gdzieś niżej... nie cche mi sie powtazac od początku... to było w "przykro, ale jej nie lubię" nnooo...
Co do tego, że "obraziła Polskę i Polaków"... takiego czegoś nie było, ona tego nie powiedziała. Ta pierdoła ukazała sie na jakimś anty blogu i zapewne jest wymyślona przez jakąś bardzo inteligentną i uroczą, młoda panne, kótra nienawidzi Emmy Watson, dlatego, iż miała wiecej szczescia od niej! Przecież nie ma żadnego nagrania, żadniego artykułu na tem teamt... nikt tego nie potwerdził więc nie ma sprawy...
tak samo jak ten wywiad w którym Emma mówi niby, iż jest ładna, zgrabna i powabna i dlatego dostała ta role, bo jest lepsza... weźcie, bo paśc można (leży) wsyzstkie nastolatki wierza w te bzdury powypisane w necie, na forach i antyblogach... czytają te gupie pisemka i mysla, że świeca. Krytykują każda jej mine, każy ubiór, kazda wypoedź, kazy błyszczyk, kazdy cień, kazdy wiwaid... wszystko, wszystko co im sie nasunie, co zobacza, to łacza z tymi pierdołami z blogów i proszę, jechane!
Emma to zywkła 16-latka, która miała wiecej szczescia. A że jest urodziwa, nie weim ma jakiś tam talent, to jest to powód do obrazania?? Do szyderstw?? To nie sa zwykłe złoscilwości, takie jakies żarciki, to się przeradza w jakieś okropne rzeczy. Wyzywanie dziewczyny od szmat i dziwek... o c h y d a!!!!!!!!!!!!!!
zreszta do rozumów innych nie pzremówicie...w tych główkach to po prostu nie weim...eee... zakodowało się!
to co czytałąś to robota ludzi którzy nic nie maja do robyty tylko zmyślać wywiady i wysyłać do ludzi by wierzyli w bzdury.
Ale ja nie czytałam jednego, przypadkowego wywiadu. Czytałam parę takich i dodatkowo opinie jej znajomych i babci.
Jak ktos nie lubi Emmy to po cholere sie odzywa.
Niech zachowa to co mysli dla siebie.
Takie jest moje zdanie - bo przecież gnojenie jej nic nie da.
:)
Jestem tego samego zdania. Nie jestem mega-wielbicielem ale antyfanem tez nie. Dotarła kiedys do mnie wiadomosc/plotka o tym ze EW powiedziala ze nie lubi Polski. Słyszałem 2 wersje. Pierwsza ze tak naprawde powiedziala. A druga to to ze taka plotke puscili antyfani. Niewiadomo co jest prawda. Moim zdaniem nikt nie jest tak glubi ze podczas udzielania wywiadu ktory zobaczy pol swiata powie sie takie zeczy. Nie iwem jak inni uwazaja.
Jestem tego samego zdania. Nie jestem mega-wielbicielem ale antyfanem tez nie. Dotarła kiedys do mnie wiadomosc/plotka o tym ze EW powiedziala ze nie lubi Polski. Słyszałem 2 wersje. Pierwsza ze tak naprawde powiedziala. A druga to to ze taka plotke puscili antyfani. Niewiadomo co jest prawda. Moim zdaniem nikt nie jest tak glubi ze podczas udzielania wywiadu ktory zobaczy pol swiata powie sie takie zeczy. Nie iwem jak inni uwazaja.
yhyhyhyhyhhy (ryczy) no łapy juz opadają z szelestem do ziemi... ile mozna tłumaczyć! Zresztą i tak wszystkich się nie oświecie.
powiem tak, że wiadomo co jest prawdą i każdy, normalny i mądry człowiek na tym forum sam sobie na to pytanie odpowie, bo chyba raczej jest oczywiste: ekhm... ekhm... PLOTA
Może po prostu ich wkurza, że Emma psuje jeden z ich ulubionych filmów?
Może się denerwują, gdy widzą Emmę na okładkach gazet?
Co prawda nie powinno się jej wyzywać.
To nie wina Emmy, że ma niezbyt ładną figurę itp.
Ale tak swoją drogą to ona przesadza z tapetą ;/
ahahahahhahahahahahahahahaha, jak ona nie ma ładnej figury to co ma?? ahahahhahahahahaha, nie no... (spadła z kzresła)
ahahhahahahaa... (nie może wstac)
nie ośmieszaj się... co do tej tapety i figury!
Nie no, uśmiałam się jak nic, pisz, pisz więcej. Ja czekam na więcej!!
o jezuu...ja jej nienawidzę a nie zazdroszczę bo skoro jej nie lubię to mam do tego jakis powód np. uważam że ma brak talentu a aż taka piękna nie jest. I czego tu zazdrościć? widziałam też jej zdjęcia jak pije wódkę i jak robi z siebie wariatke.
Pzdr4 Fans&Anty
Jezeli o mnie chodzi to (zaczne od urody) w ogole mi sie nie podoba (...)... Ogladalam kilka wywiadow i wydaje sie sympatyczna osoba.
Jej gra aktorska jest poprawna, chociaz jak narazie widzialam ja tylko w HP (i przypuszczam ze na tym pozostanie), bo ja jej nie widze na zaden inny sposob - skonczy sie gra w HP, i skonczy sie jej "kariera". - Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.