Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Miała dziewczyna szczeńście. wam też się może poszczeńścić i jestem pewna że w tedy nie chcielibyście żeby was tak obrażano. A to że bendziecie jom obrażać nic wam nieda. a to że że rozpuścicie plotką że uważa że w polsce som sami pijacy (któży zresztom są w wrzendzie) to tylko i wyłącznie polakom szkodzi.

gigaeiffla

Eh..ludzie szkoda słów....Kieys ja broniłam obsawałam za nia a teraz wiem że mi nic z tego nie bedzie. Rozgadali sie o niej, i mecza to wszystko, a wszystko to jedna wielka kaszana..pozdr..i tyle powiem

anetek

e no kur$$ to co to byla plotka a to sorry emma

nasedo134

wlasnie za co ludzie jej nie lubia :/ ja nic do niej nie mam ... ani nie mowie ze jest moja ulubiona aktorka ... po prostu jej sie poszczescilo, wygrala casting i zagrala w harrym. jezuuu teraz bedzie powtsawac milion tematow i blogow anty emma watson !! hahah ludzie dajcie sobie spokoj :)

gigaeiffla

widze, że szerzy się analfabetyzm w tym kraju
pisać się nauczcie !!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
gigaeiffla

Nie wiem jaka jest naprawde ale po wywiadach jakich udziela nie dobrze mi sie robi na jej widok. Nie dosc ze jest totalnym beztalenciem to strasznie zadziera nosa. Uwaza ze jest nie wiadomo jak wielka gwiazda a zagrala w paru czesciach Pottera wlasnie dlatego ze jej sie poszczescilo i jakims cudem wygrala casting. Ale znowu nie jestem zwolenniczka pisania o niej setnych antyblogow, bo to jest strasznie zalosne i nie smieszne, a nie tez pisania wszystkich tematow typu jaka 'ona glupia jest'.

gigaeiffla

Gigaeiffla, jak tacy analfabeci jak ty będą ją bronić to wierz mi: nic z tego nie będzie, a nawet opinia o niej się pogorszy. No wiesz, niedouczone blondyny to jej fanki etc. etc. Popracuj trochę nad ortografią (zwracam honor jeśli jesteś dyslektykiem), a wszystko będzie w porządku i może potraktują cię poważnie. Pozdrawiam i powodzenia zyczę :)

gigaeiffla

ten twój post to jest chyba prowokacja, tak samo i te błędy które popełniłaś -eś pisząć ten post

gigaeiffla

Beezy 3 miło że zołwarzyłaś faktycznie jestem dyslektykiem. Tak zamierzam ją bronić, wiem że popełniam błędy ale idzie odczytać i zrozumieć tekst. A ci co umieją ortografie wcale nie muszą być orłami z matmy.