Boże jesteście jacyś nienormalni! Nie umiecie wyrażać się po polsku, robicie masę błędów i wygadujecie głupoty. Dan nie ma dziewczyny, a gdyby miał, to dlaczego nie mogłaby ona być Polką?
Do tych którzy piszą adresy e-mail: nie róbcie głupków z ludzi, którzy odwiedzają tę stronę.
Napiszcie do nich listy na adres wytwórni tak jak ja, to dostaniecie zdjęcia z autografami.
Zapewniam, że ani Dan, ani Emma nie odpisują osobiście na Wasze listy.
Zaineteresowanym adresami wytwórni niedługo podam adres (ja sama dostałam zdjęcie Daniela).
Ja też dostałam! Wyslałam poprostu kartkę z życzeniami urodzinowymi, adres był na jakieś stronce internetowej i wysłałam! PO paru miesiącach przyszło zdjęcie :)
no i co pewnie zemdlałaś ze szczęścia?? dobrze że nie przyleciało sowią pocztą bo pewnie byś się już nie podniosła
A czy by mi ktoś mugł podać numer do Daniel bardzo prosze emaila bo bardzo bym chciała do nie go napisc.Na jakiej strone znalazłam do niego email i napisałam po kilku tygodniach odpisałm mi a wiecie co?Napisał że on jest z jakz natalią buahhaha to pewni jakaś idotka napisała .A ja ma email do toma moiże by ktoś chciał sie wymienić na email do dana to moj nr. na gg 4119815
Chyba jesteście stuknięte!!!!!On fanek ma 30000000 i nie szuka wrażeń!!!!!A z resztą myślicie że się z wami ożeni????
Nie sądzę żeby Daniel miał dziewczynę a napewno nie jest nią ta Natalia!
W prawdzie widziałam różne zdjęcia z których można wywnioskować , że Dan i Emma są razem, ale nie jestem tego pewna na sto procent.
Bardzo proszę kogoś żeby mi podał ades do tej wytwórni żebym mogła napisać do Daniela. Bardzo was wszystkich proszę !!! Mogę się odwdzięczyć wieloma zdjęciami z planu do 4 części, z życia prywatnego bohaterów i wieloma innymi (a mam ich naprawdę sporo :)) Tak więc pozdrowienia dla wszystkich fanów HP!!! Moje gg: 1858201
Uwielbiam książki o Harrym Potterze chybajaw większość. I wnoskuje z nich że większosć chciała by żeby Harry i Hermiona byli razem ale to jest nie możliwe bo Hermiona będzie z Ronem to jest pewne {gdzieś przeczytałam że serja o Harrym przypomina dzieje "Króla Artura" i z tym się zgadzan, ajak znamy dzieje króla Artura to Artur umarł(Harry) a Lanselot(Ron) został ukochanym Ginewry(Hermiony)}-może sięmyle. Dalej to Forum na którym się teraz wypowiadam mówi o jakiejś Natali(co to za dziewka), moim zdaniem Daniel jest z Emmą jest na to wiele dowodów(zdięcia na których tuląsię do siebie) wiele wskazuje na to że oni są razem ale czy to jest prawda to ja nie wiem, może to chwyt reklamowy a tak naprawde oni nie są razem. Ale zdięcia które widziałam mówią że coś tych dwoje łączy tylko co? jak by co to moje gg8515552
niezłe poroównanie, nie ma co.
bosh, czy zawsze wszyscy musza myslec, ze jak ktos sie przytuli to juz od razu sa razem?!? co za prostactwo, a zreszta kogo to obchodzi z kim on chodzi.
Zupełnie się z toba zgadzam, ja osobiście uważam że poprostu ta Natali chce zrobić z siebie kompletną idiotkę on nie ma dziewczyny! A jeżeli ma to ona nie jest polką bo media i gazety by o tym trombiły
niech ktos zablokuje wszytskie tamaty dotyczace Harrego Pottera, bo to sie robi nudne, a ten portal zamienia sie w smietnik. Pozdro