Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 025 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Dostałem z USA listę prawdopodobnych adresów e-mailowych. Jest tego strasznie dużo. Sam chcialbym do niej maila wyslac ale najpierw musze posprawdzac. A może ktoś z was chce tą listę?

telepek

Hym...ciekawe czy jakiś jest prawdziwy :P, jak mozesz to podeślij mi te liste :) Pozdrawiam

Herma

spoko luz tylko wolalbym abyscie podawali mi swoje maile bo ta lista ma prawie 13 stron wiec na forum umieszczenie to nie ma sensu

użytkownik usunięty
telepek

Po internecie krąży całe mnóstwo `prawdopodobnych` adresów mailowych do Emmy, i nie to, żebym się czepiał, ale dlaczego to właśnie te Twoje mają być prawdziwe? Emkh?

nie mowie ze sa autentyczne, sprawdzalem pare portali internetowych gdzie podawane sa jej adresy i porownalem z lista to tych z listy nie ma, zresta ja tylko mowie....

użytkownik usunięty
Herma

Emma Watson nie podaje swojego adresu mailowego. W najczęściej zadawanych pytaniach jest napisane, że to prywatna informacja. Ale faktem jest to, że można do niej napisać ze strony oficjalnej. Ja już pisałam.

telepek

herma6@poczta.onet.pl :D. Pozdrawiam :PP

Herma

miałąm kilka aderesów raz to jakias emma watson mi odesłała..ale powiedziałą ze to pomyłka i nie jest zadna Emmą z Oxfordu tylko z Bordeaux (Francja) :P Zaprzyjaźniłam się z kolesiówą i tak od sierpnia zeszłego roku sobie gadamy:) Ma 21 lat. Rad bym była gdyby to był jakiś chłopak ale co tam..podobno ma brata;P

No to zarzuć mi te maile felixfelicis666@msn.com jak bede miała czas to sie pobawie:)

anetek

mikus54@wp.pl -był bymwdzięczny jeżeli wysłał bymitą liste

mikus54

mikus54@wp.pl - był bym wdzięczny jeżeli wysłał byś mi tą liste

mikus54

ja też bym chetnie do niej napisała ; lolek1994@poczta.onet.eu

marika_mari_mariczka

Tak prosze oto jej email : Mlodocianigeje@o2.pl

telepek

hanka339@wp.pl

telepek

Mi te| mo|esz wysBa list : web_maria@interia.pl

telepek

Mi też możesz zapodać te adresy sebas922@wp.pl
Z góry dzięki!!!!

ziom_2005

hej podalam cu moj adres e-mailowy i nic!!! dlaczego mni nie wyslales tyh adresow??!! prosze wyslij mi je moj adres e-mail ti : lolek1994@poczta.onet.eu

marika_mari_mariczka

Jakby ktoś mógłby wysłać mi tą liste to poprosze. Vrael560@gmail.com

telepek

Ja od 28 marca nie mogę się tych adresów doczekać :/...
Może jesteś jakimś snobem, ze nie chcesz nikomu wysłać? ( Trzeba było najpierw pomyśleć zanim napisałeś taki temat na forum ). Ludzi w "jajo" robić ;|

Herma

EmmaWatson@hotmail.com - taki email znalazłem na forum fanów Emmy Watson. Piszą że jest poprawny, jeszcze nie sprawdzałem więc pewności nie mam, ale jak ktoś z was sprawdzi to mógłby napisać czy jest dobry

telepek

thx :)

telepek

Ja też bym prośiła gigaeiffla@interia.pl wielkie dzieki :D

gigaeiffla

Z tej strony można wysyłać maile do Emmy Watson, ale trzeba się najpierw na niej zarejestrować.
http://www.emmawatsonofficial.com/#home

telepek

Wątpie, ze jakiś jest prawdziwy. Niby wszystkie są do Emmy, a to poprostu zwyczajne kłamstwo. Ja sie nie nabieram na takie emaile. Dajcie sobie spokój, żaden fan Emmy i tak nie zdobędzie jej adresu, a przynajmniej to mało prawdopodobne :(

telepek

DreamRock@wp.pl Ja też poproszę! Chociaż za 90% to nie jest jej mail.. pozdrowki