Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 851 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Czy mi się wydaje, czy Hermiona w każdym filmie ma inne włosy? To trochę dziwne. Wiem, że włosy w zależności od długości ścięcia wyglądają inaczej, ale bez przesady: w 1. miała szopę, niby karbowane, niby proste, ale ogólnie nieułożone, w 2. jak po grubych warkoczach, w 3. loki jak spod lokówki, 4. - też loki, tylko może trochę bardziej rozwinięte i luźniejsze, za to w 5. niby fale, lekkie i delikatne.

Ja po prostu będę fryzjerką, dlatego pierwsza rzecz, na jaką zwracam uwagę, to włosy;)

Czy to nie trochę dziwne?

PS. W "Zakonie..." nie będzie chyba raczej też szatynką, ale bardziej blond, z tego, co widziałam:

http://www.emmawatson.ca/CoppGallery/displayimage.php?album=lastup&cat=30&pos=2 [www.emmawatson.ca/CoppG...]

Zlituje sie kocha nad toba ci odpowiem nie wiem
czy wiesz ale Emma z natury jest blondynką. Gdy okazało sie że zagra w filmie Harrego Pottera i KF dano jej prykas by swoje blond włosy pomalowała na brąz (tak jak ma to książkowa Hermione Granger - tragedia w wieku 11 lat już włosy malowało..łoł) dobra, dalej..Jej włos jak być może załuważyłaś jest grubej objętości (nie znam się na fachowych nazwach fryzjerskich:P) fale to może ma z natury, moze nie tak idalnie sie jej naturalnie układa jak widac na zdjąciach bo np sobie modeluje, albo ma trwałą...a co do filmów że ma co film innaczej to sie nie dziwie że zminia, przeciez cały czas nie bedzie chodziła w tych samych włosach...jesli bedziesz fryzjerka to powinnas wiedzieć że włosy przynajmniej raz na poł roku trzeba podciąc..a ona jeden film gra 11 miesiecy..a kobieta lubi byc zmieną nie??

użytkownik usunięty
anetek

Tak, wiem, ale ja mówię nie o Emmie, ale o Hermionie! A Hermiona wydaje mi się być osobą zbyt zapracowaną na to, żeby codzienie układać włosy, tym bardziej, by je zmieniać... Chodzi mi o to, że Hermiona to kujonka i nie zwraca zbytnio uwagi na swoje fryzury, może tylko raz, kiedy szła na bal, to wszystkich tam olśniła... Chociaż mnie na przykład nie, w ogóle nie podobała mi się jej fryzura na bal:(

A to, że Emma jest naturalną blondynką, wiem od dawna.

W każdym razie, dzięki za swoje zdanie:)

No ale zrozum że to jest film - nagrywane zdjęcia na pamieć lub taśmę a film musi być bez żadnej rysy..jeszcze taki jak POtter to juz w ogóle, a Hermiona to Emma która ja przedstawia to normalne ze musi miec jakoś te włosy uczesane..przeciez nie wstanie prosto z łóżka o 6 rano nie uczesana nie wypicowana przed kamerą która robi zdjęcia do filmu który bedą oglądac ludzie z całego świata!!!!!!!! To nie jest jej wymysł jak ma wyglądać czesto decyduje o tym reżyser a ona przystosowuje się do tego czesając sie tak jak przystoi na Hermione.
A następne kto powiedziała że kujony nie dbają o siebie??? Wypraszam sobie ale ja jako reprezenterka kujonów nie zgadzam sie z tym co mówisz:))). POtrafie jednocześnie kuć i siedzieć w książkach oraz uczesać sie i zrobic makijaż :DDDD

P.S ja nie mam zatrzeżeń..gorzej jest z Danielem który mordke ma nie brzydka ale fryza to on sobie nie potrafi zrobić..i to mnie trapii;(

anetek

A ja podzielam twoje zdanie Kylie Smith. Nie zgodzę się jednak tak jak moja poprzedniczka z tym, że kujony nie dbają o fryzurę. Ja co prawda aż takim nim nie jestem, ale jak dotąd zawsze miałam świadectwo z czerwonym paskiem, a fryzury nie zaniedbuję.

Odpowiedź dlaczego ona zmienia fryzury jest chyba prosta jak drut; jest dziewczyną :).

Słuchaj, Emma, ( jak wolisz to Hermiona ) w filmie zmienia włosy, bo nawet największa kujonka idzie czasem do fryzjera, no nie?? Nie rozumiem cię. Każdy kujon musi się podcinać itp. a jeszcze jak sobie fryzure zmieni w sposób "zmagizowany" to potrwa tylko... Powiedzmy...5 minut?? Pomyśl! Pozatym to tylko film! Kto będzie dbał abyś miała w każdej części taką samą fryzure?! To jak we Władcy Pierścieni, w pewnej chwili w Morii ( 1 część) widać Orliemu bokserki w czerwone kropki. I ktoś to zaóważył? Wyciął? NIE! To kogo pbchodzi fryzura Emmy? No, to tyle :P