Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

http://www.myheritage.pl/rozpoznawanie-twarzy-gwiazd

Tylko uwaga...
Najlepiej wrzucić zdjęcie a którym patrzycie się prosto w obiektyw...
Zdjęć jakoś bardziej na boku nie załączy...
Tak samo jak będziecie się w inną stronę niż na wprost patrzeć...
Trochę to głupie no ale nie ja to wymyśliłam...;P

Vendetta_

a tam jest jakis spis jakie gwiazdy sa do porownania?????ja wlasnie napisalam smsa do kumpeli zeby weszla na ta stronke i wkleila jakies moje zdjecie jak sie patrze prosto w obiektyw i sie zobaczy suuuuper dzieki;*;*;*i nie chce mi sie powlazic osobno na tematy zeby skomentowac to co na nich napisalas a wiec hehe jak to ze tylko ja ci sie z nia kojarze????przeciez weszlas na to forum i pisalas o niej rozne rzeczy dopiero pozniej pisalas ze mna;)mi sie z nia kojarzy jak ogladalam z nia jakies fajne filmiki to fajnej muzyki i na tym temacie co zalozyla"EmmaWatson*"temat do przesylania jej filmikow i ten pierwszy filmik to jest suuuuper wlasnie od tego filmiku zaczelam miec bzika na punkcie emmy watson heheh i ta muzyka ;)

EmmaWatsonAdriana

No tak...;]
Głównie przez to, że z tobą pisałam...;]
A nie ma za co...;D
W jakimś klubie na epulsie znalazłam...
Ale czasem takie pierdoły wychodzą...
Można się pośmiać...;D
A ja się wkurzyłam...
Założyłam temat na profilu Olgi Kurylenko pt. Łatwa...?
I wnioskuję, że w dzisiejszych czasach popierane jest za bardzo pokazywanie dupy przed ekranem...;/

Vendetta_

Fajnie moze pozniej bedziesz zalowac ze przeze mnie polubilas Emme??A wogole to jak tam odpisala ci na tym youtube??I o jaki profil chodzi??co tam sie robi??Ja jak nie mam co robic to wchodze na samosie;)i tez tam rozne tematy zakladam najczesciej to sa pytania fajna stronka ale niektore osoby co tam wchodza sa palantami i tylko kazdemu cisna a nie doradzaja itp.

EmmaWatsonAdriana

a i czy tam jest ten spis gwiazd do jakiej mozna sie porownac????jest tam Emma Watson???Ale mi by raczej nie wyszlo ze jestem do niej podobna a przez to ogladanie jej filmikow ktore paparazzi jej robi zdjecia w trakcie chodzenia mam fiola i jak idziemy sie gdzies przejsc i robimy se zdjecia to ja mowie mojemu bratu zeby nam robil z zaskoczenia jak idziemy mowie ci mi sie to najbardziej podoba i odrazu mi sie przypomina emma Watson jak robia jej zdjecia paparazzi uuuuuuffff wkleje niektore te zdjecia na nasza klase;);)i macie tu podobizne Emmy ;)znalazlam w googlach w grafice jak wpisalam emma watson http://foto.m.onet.pl/_m/67fa25825bdb42721bb2ced4391ef635,14,19,0.jpg POD MINIATURKA TEGO ZDJECIA PISALO "PODOBIZNA EMMY WATSON" NO RZECZYWISCIE JAK TAK LEZY I SIE PATRZY TO RZECZYWISCIE JEST PODOBNA DO EMMY ALE TO WTEDY JAK MIALA TE CIEMNE WLOSY I MIALA WTEDY OK.15 LAT ;););)ALE JAK TAK SIE PATRZY TO PODOBNA NIE???

EmmaWatsonAdriana

No bardzo podobna...;]
Tam nie ma spisu...
Wklejasz swoje zdjęcia i wyskakuje ci tylko kilka gwiazd i ile procent jesteś do niej podobna...
Powiedzmy 10 gwiazd wyskoczy...
A i na youtube nie odpisała...
Wiesz pewnie mnóstwo osób do niej pisze i pewnie do mojej się nawet nie dogrzebała...;P
Weszłam na jej oficjalny profil na youtube i kliknęłam napisz wiadomość...
No i poszło...;P