Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Studia, ostrożne wybieranie ról, brak parcia na kasę, poczucie obowiązku dokończenia tego, co się zaczęło (HP), kreatywność (modeling, People Tree), popieranie konkretnej idei - wolny handel, sensowne wypowiedzi, rozwijanie pasji - moda, duży dystans do bycia rozpoznawaną i umiejętność radzenia sobie z popularnością. Uosobienie pracowitości!

A zaczęło się od jednej roli...

Jest tylko jeden problem - z której strony nie spojrzę, nie potrafię dostrzec umiejętności aktorskich: wszystko naciągnięte do granic możliwości, jakby wymuszone, każdy detal sprawia jej trudność, wskutek czego w każdym filmie widzę Emmę, zamiast jej postać. Ciężko pracuje nad grą i emocjami, wkłada mnóstwo wysiłku w przygotowanie się do roli. Ale jej postaci nie tworzą całości z jej osobą - ona ciągle gra, zamiast stać się tym, kogo gra.

Dobrym przykładem na to, co mówię, będzie idea zawarta w filmie "Czarny łabędź" - dążenie do perfekcji za wszelką cenę bez wkładu emocjonalnego plus zdanie Thomasa, doskonale obrazujące sytuację: "I have never seen you lose yourself."

co do tych studiow to slyszalem ze zrezygnowala bo jak tylko odpowiedziala na jakies pytanie to wołali "10 punktów dla Gryffindoru!" :) aktorka słaba ale za to śliczna; p

użytkownik usunięty
ProPapo

Ona to zdementowała ;-)

to tego nie słyszałem, ale za to nieźle się uśmiałem jak kumpel mi powiedział, że dlatego zrezygnowała ze studiów :D