Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

WAT WAT WAT
WAT WAT
To tyle na jej temat
http://p2.pej.cz/p2.pej.cz/878930fcc624ddfcbe32bfc837e0e707.jpg

Magic14

Popieram!
Dałam jej 1 bo 0 niestety nie ma. Jej poziom umiejętności aktorskich jest bardziej żałosny niż gra naszej reprezentacji w piłkę nożną.

Reina24

Nie jest aż tak zła, by dawać jej 1, ale 38. miejsce to przesada, tym bardziej, że jeszcze niedawno miała 39....

Magic14

To, że jej nie lubisz, nie znaczy, że musisz ją obrażać. :)
http://media.giphy.com/media/sJIShGqNzRbZC/giphy.gif

aga6006

Rozumiem, że tą animacją (czy co to tam jest) chciałaś ją obronić? Teraz tylko uświadczyłaś mnie w przekonaniu, że Emma gra i wygląda jak małpiszon, który szuka swojego banana. Ona naprawdę nie potrafi grać a co do urody to są różni ludzie i różne gusta więc nie będę się wypowiadała na ten temat jednak jej gra cholernie razi w oczy bo po prostu grać nie potrafi co jest faktem.

Reina24

To jest gif. :)
"Małpiszon, który szuka swojego banana"? - Poważnie??
Cóż to Twoje zdanie, ja ją bardzo lubię. Uważam, że jest dobrą aktorką i piękną kobietą. Ale jak już wspomniałaś są różne gusta.

Reina24

"Małpiszon, który szuka swojego banana" - you made my day :)
Moim zdaniem niesamowicie źle dobiera sobie produkcje. Wszystkie oprócz Charliego oraz HP są moim zdaniem na na jej poziom, bo i w tych dwóch filmach się najbardziej wykazała. Na pewno jednak nie jest dobrą aktorką. Ktoś się kiedyś wypowiedział na temat "nie ta twarz, nie ta mimika" itp. W tym jest dużo racji. Aktor powinien mieć coś w sobie szczególnego, jakąś cechę wyglądu która pozwala na kojarzenie go z postacią przyjemną i nieprzyjemną, bo i oglądając kogoś, czy to w realnym świecie, czy na ekranie telewizora przypisujemy ludziom pewne cechy. Emma? Nie kojarzy mi się z niczym. No dobra, teraz to tylko z tym małpiszonem. Ale najbardziej nie rozumiem zachwytu nad nią. Czy ona na jakimkolwiek filmie się poważnie rozryczała, pokazała załamanie, bądź dużą radość i szczęście? Nie to, że ma w sobie mało empatii, ale przekazywanie uczuć jej nie idzie. Lubiana jest najbardziej przez dziewczyny bo naturalna, inteligentna, opanowana. A ilu z nich zna ją naprawdę? Zgodzę się - nie odbiło jej i bardzo dobrze. Lecz wydaje mi się być nieciekawa. Widziałam wiele wywiadów, wypowiedzi i stwierdzam, że nie jest charyzmatyczna. Normalna dziewczyna, która wybiła się na rynku tym, że wystąpiła w HP. Niezwykła, bo taka przeciętna? Chyba w opinii oceniających ją dziesięciolatek. Jest tyle dobrych aktorek... Błagam. 39 miejsce?

Xunea

Również ubolewam nad tym, że ma tak wysokie miejsce w rankingu.
A co do samej wypowiedzi - świetnie powiedziane.

Zuza88

Bardzo dziękuję, że doceniłaś mój punkt widzenia :)
Pozdrawiam i także podzielam twoją - choć krótką - opinię o wysokim miejscu w rankingu.

Xunea

twój punkt widzenia mnie rozbraja... Jakże ty mnie rozumiesz

Magic14

Haters gonna hate...