Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

pytam z ciekawości - oczywiście wiem, że wraz że jest coraz starsza, ale no, wiecie o co chodzi:)

użytkownik usunięty
_Leon_

Najbardziej?? Hmm... chwilka, przypominam sobie, jak ona wyglądała w każdej części... xD
Tak więc, jeśli miałabym się rozpisać to w punktacji 0/10:
HP1 : a dam jej te 3 ;] Bo taka dziecinna tam była..
HP2 : lepiej, ale dalej jakoś tak... 4 pkt xP
HP3 : tu już ładnie. 7 pkt.
HP4 : też 7...
HP5 : tu mnie zacina, bo nie pamiętam jak wyglądała... chwilka, idę luknąć płytkę dvd xD... a niee, mam kalendarz w pokoju :D.. no to dam z 8 pkt ;]

Wszystko samo z siebie ;)

ale suuuuuuuuuuuuper ze masz kalendarz tez bym chciala ja nie bede oceniac w punktacji ale w 3 juz bylo widac ze wyladniala w 4 juz moge powiedziec ze na swoj wiek a miala chyba wtedy 15 nie???bo o rok starsi byli od ksiazkowej postaci no to jak na 15 lat to musze przyznac ze byla ladna bo ja jak mialam 15 lat to nie wygladalam najlepiej hehe;);)a w 5 no to juz po prostu nie ta sama emma najladniej wygladala jak wbiegla do tego ministwrstwa i spojrzala na harrego ktorego mial na rekach dumbledore i tak sie przesuwala kamera i tam zrobila taka swietna smutna mine po prostu tam pieknie wygladala hehehi jak by porownac to jej spojrzenie na tym urywku z 1 czescia na jej miny to po prostu duuuuuuuza roznica;0;);)

EmmaWatsonAdriana

DLACZEGO NIE KOMENTUJECIE TYCH TEMATOW PONIZEJ;(;(TAM TEZ MOZECIE UDZIELIC SWOJEGO ZDANIA A NAPRAWDE MACIE CO KOMENTOWAC BO TYLE TEMATOW W DWOCH FORACH PORUSZYLISMY Z CATHERINE ZE SZOK ROZNE FILMIKI PRZEROBIONE ZDJECIA ITP.dolaczcie sie tez do tematu "gra prawda i falsz"POZDROWIENIA DLA FANOW EMMY;0;);)

EmmaWatsonAdriana

Mi też w 5 najbardziej się podobała...;]
Im starsza tym ładniejsza się robi..

Vendetta_

O Catherine co sie stalo ze weszlas znowu na forum;);)a juz sie balam ze juz nie bedziesz komentowac;(:(a tyle dalam ciekawostek na roznych ponizszych tematow;)no i oczywiscie pewnie ze emma kurcze coraz bardziej ladnieje hehe ale jej niektore zdjecia widzialam z krecenia "polkrwi"i wyglada tak jak w 5;(:(miejmy nadzieje ze bedzie jeszcze ladniejsza w 7 czesci bo szczerze mowiac mnie juz nie obchodzi czy jest podobna do ksiazkowej postaci hermiony.....ja jestem ciekawa jak bedzie grala 7 czesc majac juz ok.20 lat;)

EmmaWatsonAdriana

Hehe...
Nie miałam kiedy wejść...;P
Miałam sporo próbnych egzaminów...
No i jeszcze dochodzą inne przedmioty...;

_Leon_

Dla mnie w 3 części była najlepsza , w 5 jakoś mi nie podobała.

kotu

no w 3 czesci juz bylo widac zmiane suuuper wygladal i super wogole grala w 3 czesci ale jesli chodzi tez o granie to tez mi sie podobalo w 4 czesci jak sie klocila z ronem i harrym ale w 5 czesci tak ladnie wygladala a zwlaszcza jak patrzala na harrego jak lezal na ramionach dumbledora wtedy tak inaczej wygladala dlatego mi sie najbardziej podobala w 5!!!!

EmmaWatsonAdriana

dokladnie od 3 czesci juz tak wyładniała ;)a w ZF to juz wygladała najlepiej ;) wkoncu juz starsza jest :)hehe ;)na drugim miejscu u mnie jest 3 czesc ;) potem 4 a potem...2 no i 1 ;P mam nadzieje ze w 'Ksieciu" bedzie wygladala jeszcze lepiej ;) pozdro :)
P.S u mnie na blogu jest fotka (w temacie HP i ZF na DVD;p)z sytuacji kiedy Hermiona patrzy na Harry'ego w ramionach Dumbledora ;] faktycznie fajnie wyglada ;)jeszcze raz pozdrawiam ;)

Dann

Dla mnie jak narazie (jesli chodzi o wyglad i o granie emmy) to na 1 miejscu w 5 czesci na 2 w 4 czesci na 3 miejscu w 3 czesci i na CZWARTYM miejscu w 1 czesci (jesli chodzi tylko o granie) i na ostatnim miejscu w 2 czesci chociaz wlasciwie wyglad ma taki sam w 2 i 3 czesci i grala tez fajnie tak samo w 2 i 1 czesci a wiec NA CZWARTYM MIEJSCU POSTAWIE DWIE NARAZ CZESCI 1 i 2.......A MOZESZ PODAC LINK NA TWOJEGO BLOGA???MAM NADZIEJE ZE SA TAM JAIES NOWOSCI A I JESLI CHODZI O TO JAK BEDZIE WYGLADAC W 6 CZESCI TO WIDZIALAM ZDJECIA NIEKTORE I MA MAKIJAZ ZROBIONY TAK SAMO JAK W 5 CZESCI WIEC TAK SAMO ALE NA PEWNO W NIEKTORYCH CHWILACH JEJ GRANIA BEDZIE WIDAC TA NOWA EMME NIEWIEM ALE DLA MNIE NAJWAZNIEJSZE JEST WLASNIE ZOBACZYC JA INNA A NIE TAK JAK W KSIAZCE CIAGLE Z GRZYWA

EmmaWatsonAdriana

chodziło mi o bloga na filmwebie ;p wystarczy ,ze klikniesz na moja nazwe uzytkownika ;p i niestety musze Cie zmartwic bo nie mam zadnych nowosci jesli chodzi o 6 czesc Harrego jakos ostatnio nie chcialo mi sie nic pisac-mimo, ze jest o czym ;P heh ;p ;mam nadzieje ze moj blog Ci sie spodoba ;P pozdrawiam i Zapraszam :)