Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Tak, piszę to ja i powiem szczerze, nie jest to typ seksbomby jak Angelina Jolie czy Megan Fox o wyzywającej urodzie, tudzież wulgarnej ale jest to typ dziewczyny zjawiskowej. o inteligentnym spojrzeniu (sic! to mnie bierze nawet jako dziewczyna odczuwam coś gdy widzę te oczy) i świeżej urodzie z czarującym uśmiechem. Po prostu jest śliczna. Dla niej mogłabym zostać les... Tylko jedno jest ale- błagam niech powróci do długich włosów...

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Tak ona jest piękna! Ale mi się jeszcze podoba AMANDA SEYFRIED i LILY COLLINS :-D

into_the_moonlight

Zgadzam się z Tobą w stu procentach. :) Ona jest po prostu cudowna.

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

A ja właśnie obejrzałam Harry'ego Pottera (część 4) i uderzyła mnie jedna myśl: ona jest śliczna, fakt, buzia urocza...ale borze szumiący, jaka ona jest...niezgrabna! I nie mówię o figurze, która jest taka sobie zwyczajna ale o sposobie poruszania się, chodzie, tym jak trzyma sylwetkę. Wiem, może zabrzmi to jakbym już nie wiedziała do czego się przyczepić i wchodziła w zbytnie szczegóły, ale wg mnie uroda to całość. Również to jak dziewczyna porusza się, mówi, jakie wrażenie wywiera ogólne swoją postacią.
W scenie balu noworocznego (gdzie uderzyło mnie to najbardziej) ona wręcz zataczała się, nie chodziła. Nie wiem jak to wyjaśnić inaczej. Zgarbione plecy, chód po zygzaku (pijana czy jak? ;) ) nie wiedziała co robić z rękami, nogami, jakieś to takie nieogarnięte wszystko było. Dysonans straszny.

flava, co ty wiesz o nastolatkach i o ich dorastaniu? Kiedy kręciła Czarę Ognia, Emma miała 14 lat. W tym wieku kobieta/nastolatka właśnie tak wygląda i tak się porusza. W tym wieku ciało zmienia się z tygodnia na tydzień. Z miesiąca na miesiąc trzeba się go uczyć na nowo i panować nad nim. W tym niezgrabnym sposobie poruszania się tkwi cały urok jej postaci (Czara to również pierwsza część kiedy hormony zaczynają dominować nad rozsądkiem:).
Zwróciłeś uwagę na inną rzecz. Po raz pierwszy na ekranie widzimy dokładny proces dorastania młodych bohaterów. jak zmieniają się fizycznie i mentalnie. Emma jest zwyczajnie dojrzewającą nastolatką i tak też się zachowuje i wygląda.

użytkownik usunięty
Irry

Coś tam wiem, sama nastolatką kiedyś byłam. ;) Skoro było to spowodowane hormonami, jak piszesz, to czemu z tego nie wyrosła? Przecież ma już lat ze 23 a dalej porusza się jak się porusza (czyli em....no nie. nie.) Napisałam o Harrym Potterze i Czarze Ognia, bo akurat ten film oglądałam i tam uderzyło mnie to najbardziej, ale w następnych częściach jest dokładnie to samo. Są po prostu tacy ludzie, pozbawieni zupełnie wdzięku w ruchach, nie można mieć wszystkiego. Nie wiem czy oglądałeś Anie z Zielonego Wzgórza? Megan Follows też nie grzeszy wdziękiem sylwetki. Albo Romy Schneider w Sissi. Zastanawiałam się kiedy się przewróci w tych swoich krynolinach ;) (i nie zwalaj na sukienke, inne aktorki jakoś sobie radziły,) A przecież żadnej z tych aktorek urody (albo chociaż pewnego urodowego "czegoś") nie da się odmówić, po prostu takie są i żadne hormony i wyrastanie nie ma z tym nic wspólnego.

nie rozumiem kompletnie gdzie ty to widzisz bo ja tego nie dostrzegam
Chyba nie widziałaś sceny tańca z Hermioną- Harrym w 7 części HP., a jeśli tak to musisz pomyśleć nad tym, że ktoś kto się porusza jak opisałaś, nie umiałby tak wdzięcznie tańczyć

into_the_moonlight

I to nie jest tylko moje zdanie, mówili o tym w 50 greatest harry potter moments, że scena tańca mogła wyjść kompletnie ni9eudolnie a oni mogli się gibać jak nie wiadomo kto, tymazasem wyszło bardzo dobrze

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Ja widzę, Ty nie widzisz, cóż poradzić, paluchem nie pokaże i nie powiem o tu, zobacz, że brak wdzięku jak nic! Bo troche nie mam jak. Może ja mam mniejszą tolerancję na niezgraby niż Ty? Bywa. ;) Dla mnie to o czym piszesz to nie był wdzięczny taniec, ot, zwyczajny. Widziałam więcej wdzięku na pokazach dzieciaków w przedszkolu (a nie stał za tym sztab specjalistów, tancerzy i kilku co najmniej kamerzystów którzy maja za zadanie zatuszować to i owo.)
A i jeszcze jedno: 50 greatest harry potter moments nie jest dla mnie żadnym autorytetem, ponieważ dla każdego co innego jest "greatest" i to co podoba sie mnie, nie musi podobać się ludziom którzy to zestawienie tworzyli. I odwrotnie. Także- w tej kwestii się chyba nie dogadamy. :)

no ale właśnie wyszło na to, że naprawdę nie masz się do czego przyczepić

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Czytaj ze zrozumieniem, bardzo proszę ;) Jeśli coś, mimo sztabu typu kamerzysta, montażysta, pewnie jakiś tancerz wypada blado- to jak wypada w "normalnych" warunkach? Aż włączyłam sobie ten sławny taniec o którym pisałaś: dziewczyno, gdzie Ty tam wdzięk zobaczyłaś? Ona jest sztywna jak kłoda drewna. Nic specjalnego zupełnie, a co dopiero gdyby ją zobaczyć bez obróbki i kombinowania kamerą (której było tam sporo co widać, specjalnie chyba nakręcono to w ten sposób)

no nie wiem,... może jak miała 14 lat to tak się poruszała, ale teraz chyba już tak nie jest? dla mnie tutaj jest urzekająca: http://kwejk.pl/obrazek/1605226/emma-watson.html :)

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Jest bardzo ładną dziewczyną ale nie najpiękniejszą kobietą.Takie jest moje zdanie ;)

into_the_moonlight

tez bardzo i się podoba uroda emmy. Jest naturalna, a przy tym piekna, i to jest najważniejsze ;P