Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

http://www.emma-watson-fans.net/gallery/displayimage.php?album=4&pos=2

i tu kolejna impreza, tylko, że mniej zdjeć:

http://www.emma-watson-fans.net/gallery/displayimage.php?album=101&pos=3

Klikajcie dalej, tam jest więcej zdjęć... Takich, których ja osobiscie wcześniej nie widziałam, aż sie zdziwłam jak je zobaczyłam :P Taka spojna Emma, a tu sie okazuje...
Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
tanczaca_elizabeth

Spokojna? A po czym (lub po kim) to widzisz: Hermionie? :-/ Mnóstwo nastolatków imprezuje i co w tym dziwnego?

Kiedyś wchodziłam na tą stronę z prywatnymi fotami, teraz zrezygnowałam. Ja na miejscu Emmy ukrywałabym raczej swoją prywatność, niż ją pokazywała milionom ludzi... a ona wcale nie wydaje się być przejętą tym, że ktoś wrzuca do Internetu jej prywatne zdjęcia. Bo ona raczej tego nie robi, sama stronka nazywa się emma-watson-FANS.net.

Oczywiście to jej sprawa i nie będę się w to mieszać...

Nie wydaje się przejęta.... ja tam tego nie wiem czy wydaje się przejęta czy nie... pewnie nie, bo chce, zeby było o niej głośno...
Napotkałam te zdjęcia to postanowiłam pokazać je większej ilości ludzi, a to, ze jest spokojna i "nie ma czasu na imperowanie i chłopaków" - jej słowa, wywnioskowałam jak widzisz z jej wypowiedzi, a nie z tego, że gra kujonke - bo to byłoby śmieszne, nie sądzisz?

użytkownik usunięty
tanczaca_elizabeth

Emma imprezuje, ile się da :) Może nie ma za dużo czasu na przyjęcia, nie wiem. Ale to, co napisałaś tutaj: "nie ma czasu na imprezowanie i chłopaków", nie jestem pewna, czy jest prawdą. Wyczytałam to kiedyś w Bravo czy Popcornie, a jakiś czas później słyszałam, że powiedziała, że na planie spędza tylko kilka miesięcy w roku. Nie można wierzyć polskim mediom :-/ Sama już nie wiem, jak to jest, nigdy nie byłam aktorką (chyba, że w szkole).

Pozdrawiam ;*

Kylie

Widocznie kojarzysz ja po postaci jaka gra:) Grzeczna kujonka Hermiona:P a Emma to Emma jest nastolatka wiec sie bawi:)

użytkownik usunięty
Hermioneczka

Ech...młoda dziewczyna jest, niech sie bawi:)
Zyje sie raz :)

A co do tego że ona moze nie mieć czasu- lepszego kawału nie słyszałam ;)
W jednym filmie gra rocznie- tylko Harry Potter. I co ona ma niby jeszcze do roboty, oprócz nauki? No co? To co mają powiedzieć dorosłe aktorki, które mają rodzinę, dzieci, pracują nad kilkoma projektami rocznie...a i tak maja czas na zabawe i imprezy ;)