Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

http://emmawatsonmovies.com/videos/
Owszem jest tu wiele fotomonatarzy ale jej zdjecia z imprez i zdjecia jak jest bez bielizny i jej no ten krocze widac to już prawda. ]
Oj co czar waszej aktorki prysł ? Nie ona nie jest czysta jak łza.

bonsai10

niewiem co ty widzisz zlego w tych zdjeciach???ja widze wspaniala aktorke i zabawna szczera szalona mila dziewczyne.....i mi sie dlugo laduja te zdjecia niektore oczywiscie widzialam ale nie wszystkie i nigdzie nie widzialam jakis zdjec emmy bez bielizny;/a jak juz to na pewno fotomontaz

bonsai10

"ciemnotO ludzka, ty jesteś jak krosta, jak trzeba się bać ciebie, ten tylko się dowie, kto cię dostał..."

Droga pani/panie bonsai... (i na tym skończyły się miłe słowa)- ALE CHRZANISZ GŁUPOTY, TWOJA WYPOWIEDŹ KIPI CIEMNOTĄ I IGNORANCJĄ, ORAZ PRÓŻNĄ ZAZDROŚCIĄ.... SZCZYT, WSTYD I ŻENADA - bzduuuury

_Leon_

no ulżyło mi nieco...

Primo ciemna osóbko - te rzekome zdjęcia nago - bez bielizny - to zdjęcia z filmu Zaczarowane baletki - jak nie wiesz skąd pochodzą, to proszę nie pie...ć takich głupot.
Secudno: co cię do jasnej.... obchodzi co Emma robi z wolnym czasem! Już widzę jak ty podczas weekendu pracujesz na działce babci!!!! Zresztą odkąd zabawa jest zabroniona - przecież Emma nie wszczyna burd, nie jest alkoholiczką i jest DOROSŁA więc może pić nawet napój procentowy!
Tertio: a jeśli chodzi o to zdjęcie w którym widać jak mówisz 'krocze' - cóż nie wnikam czy to fotomontaż czy nie, ale nawet jeżeli nie, to tylko należy jej współczuć. Ciekawe jak ty byś cię czuła/czuł gdyby paparazzi wtykali wszędzie swoje aparaty. Emma nie prezentowała się specjalnie. Po prostu chamstwo o tych dziennikarzy nie ma granic i tyle...
Oglądałam wywiad, w którym Emma prawie płakała, mówiąc, że już 5 razy zmieniała numer telefonu i dziennikarzy tak go zdobyli. Mają numer do jej matki, to chłopaka, ....
Za czym następnym razem kogoś spróbujesz obrazić radzę, żebyś postawił/a się na jego miejscu...

Niestety w dzisiejszym świecie piękno i cnota są skazane na krytykę... za bardzo rażą

_Leon_

EmmaWatson mozesz mi dac link gdzie jest ten wywiad emmy o ktorym pisalas gdzie prawie plakala......?????bardzo bym prosila a wogole to gdzies czytalam ze jakis program z emma mial byc puszczony w telewizji ITV ale kurcze to bylo 24 wrzesnia pozniej ze cos znowu ale bylo 3 listopadai czy moze nie wiecie kiedy zapowiada sie nastepny jej wystep na telewizji ITV np.??bo dopiero zauwazylam ze mam ten kanal i jest on z tlumaczem a moze macie jakies linki gdzie udzielala wywiadu i jest z tlumaczem bo wzieto ten filmik z telewizji???np.teraz na kanale nTalk late show z davidem lettermanem emma udzielala mu widac byl ten wywiad ciekawy niestety po angielsku ale teraz jego show leci na kanale nTALk z tlumaczem i czy moze wiecie jaki to byl odcinek kiedy emma udzielala mu wywiadu??bo co jakis czas patrze i ciagle leca odcinki od 30 do 40 odcinka jakos i nigdzie nie bylo do tej pory emmy a chcialabym zobaczyc ten wywiad z emma bo bylby przetlumaczony....albo moze bedzie wkrotce na tym kanale ITV albo na innym z tlumaczem kto wie??

użytkownik usunięty
_Leon_

no cóż.
mamy prawo do krytykowania osób sławnych. taka juz jest natura ludzka. i raczej nie da się tego zmienic. za sławe trzeba płacic wysoką cene. cięzko jest się postawić w jej sytuacji.

użytkownik usunięty
bonsai10

no i co z tego? jest wiele gwiazd, które na siłe wywołuja skandale. lepiej się zajmij nimi.