Nie wchodziłem na tę stronę od chyba pół roku. Gdy byłem tu ostatnio roiło się tu od żałosnych i głupich tematów na temat wyglądu Emmy, jej gry (kiepskiej bądź co bądź), czy stylu obierania się. Wszedłem tu teraz i co widzę? To samo :D. Jedno i to samo w kółko. Nawał tematów o tym jaka ona brzydka, sztuczna i okropna. Zastanawiam się w tym momencie kiedy żałośni twórcy tego typu tematów będą mieli dość.
Jakoś nie pamiętam, aby na tym forum rozgorzała jakaś sensowna, wyważona i inteligentna dyskusja. Widać natomiast "kilogramy" epitetów i inwektyw, które dobitnie i jednoznacznie świadczą o zacofaniu kulturalnym naszego narodu i cofaniu się do poziomu wtórnego debilizmu. Coś niesamowitego. Gratulacje drodzy rodacy tak trzymać! Oszołomy górą! Inteligencja do kosza!
Pozdrawiam wszystkich, korzystających z zasobów swojego umysłu w sposób właściwy (myślących mówiąc prościej).
Wtórny debilizm? Prędzej pierwotny. Tu nie ma się co cofać. Smutne. Na szczęście to nie mój problem...
W przypadku rozwrzeszczanych małolat, próbujących takimi komentarzami zwrócić na siebie uwagę, to bardzo wątpliwe, ale może jednak kiedyś się doczekamy. :D Osobiście uważam, że każdy ma prawo myśleć co mu się podoba, z tym, że człowiek na poziomie powstrzymuje się od pisania infantylnych komentarzy na temat kogoś kogo na oczy nie widział.
Witam dawno nie widzianego Mr. Mangasa :D
A na to forum, również dawno nie wchodziłam, bo nie ma po co :D
Ojejejej! Czy tu zalatuje zazdrością czy też mi się tylko wydaje? Po co się nadwyrężasz i piszesz te pierdoły na kółkach?! Nie gimnastykuj się nie warto! Próbujesz nas do Em zrazić?! Żałosne! Jak jej nie lubisz to fora ze dworea nikogo nie obchodzi co o niej myślisz! Brzydka i sztuczna?! Znalazł się znawca! Jak tak wszystko wiesz to pogadaj z wytwórnią na pewno przyznaja ci rację jako znawcy...
Szkoda, że nie umiesz czytacć ze zrozumieniem! ;/ Radze jeszcze raz przeczytać powyższy tekst i zastanowić się, czy aby na pewno autor mowi takie rzczy o Emmie, czy mówi o ludziach, ktorzy tak o niej mowią...
A teraz do autora temtu: nigdy nie skończą sie takie tematy, bo tych ktorym juz to się znudziło zastepują nastepni... po prostu.... trzeba się z tym pogodzić, nie ma innego wyjścia, zawsze znajdą sią zakompleksione, chcace zwrocić na siebie uwagę, niedowartosciowane, nudzace się dzieciaki (w sumie najsmutniejsze jest to, ze własnie nie zawsze sa to dzieciaki...)
Pozdrawiam
elizabeth*, pełna zgoda i szacunek dla ciebie, za tę wypowiedź.
Do Veritaserum:
Hellouki! Też dawno cię nie widziałem na żadnym forum. Na filmwebie piszę komentarze, ale tutaj zaglądam do rzadkości i chyba słusznie. :D
Pozdrowienia dla wszystkich (Veritaserum i elizabeth zwłaszcza)!