Ja widziałam mało,widziałam Dodę i Tomka Luberta podczas zakupów we Wrocławiu,Julie z Tatu w Rosji i uczestników z Baru też we Wrocławiu.Nie musicie mi wierzyć,ale pisze prawdę.A jakie gwiazdy wy widzieliście?Pozdrawiam!
A czemu ktos miałby ci nie wierzyc?? To chyba nic dziwnego, co??
Ja widziałam Pawła Wawrzeckiego ("Bułę" z "Graczyków") na moim bazarku;),
Marylę Rodowicz jak jeździła na motorze w klubie nauki jazdy przy Powstańców Śląskich w Warszawie, Edytę Górniak z Rodziną w Castoramie, Joannę Brodzik w kawiarni w centrum handlowym arkadia w Warszawie podczas kręcenia "Magdy M".
Byłam nawet przez pomyłkę na przedstawieniu Wojciecha Młynarskiego ;) i tam wśród gości byli Izabela Trojanowska i Michał Bajor.
Jesli chodzi o przedstawienia, to była też w Teatrze Powszechnym w Warszawie na spektaklu "Czego nie widac" i tam wystepowali: Cezary Żak, Rafał Królikowski, Edyta Olszówka i jeszcze kilka osób, których se nie moge przypomniec, ale wiem ze byly mi znane z widzenia, i tez na "Królu Edypie" w ateneum grał Piotr Fronczewski. W Ateneum byłam tez na "Zbrodni i Karze" i tam grał Bartosz Opania rolę Raskolnikowa.
A, i jescze kiedys pojechałam do galerii Żoliborz i tam akurat podpisywał autografy Adam Fidusiewicz, to i mi sie dostało;)
aha, apropo autografów to dostałam tez od całej czołówki pierwszej edycji Idola, tj: Ala Janosz, Ewelina Flinta, Szymon wydra, Tomek Makowiecki i ta Patrycja, czy jak jej tam. to chyba były te osoby, ale nie pamietam... zreszta nie mam juz tego plakatu z tymi autografami chyba
A, i jeszcze kiedys na łyżwach na Stegnach widziałam Aleksandrę Szwed z jakims chłopakiem
A, apropo "Rodziny Zastepczej" to na basenie na Oławskiej na bemowie pływałam na torze razem z Moniką Mrozowską (gra Majkę) - była wtedy w ciązy.
A w te wakacje bylam na spływie i akurat w miejscowosci obok miała koncert Goja to i ten zespół widziałam.
Aha, juz nie wspominajac, że sama osobiscie miałam zdjecie z Jarosławem Kalinowskim (tanczyłam w zespole i kiedy byl wystep byla tez kampania jego wyborcza, to zrobiono nam z nim zdjecie i potem nawet umieszczono je w "Polityce" ;)
No, to chyba wszystko juz ;) I to prawda
Ja tylko widziałam Conrada Morena i tego co gra Osę w Plebanii. A moja mama jest koleżanką Gośki Foremniak ("Na dobre i na złe" doktor Zofia stankiewicz-Burska :D) i znała dorotę Chotecką. A moi rodzice znają muzyka z zespołu dody, Matysia. Niezłe mają znajomości, no nie? ;)
Ja tylko widziałam Conrada Morena i tego co gra Osę w Plebanii. A moja mama jest koleżanką Gośki Foremniak ("Na dobre i na złe" doktor Zofia stankiewicz-Burska :D) i znała dorotę Chotecką. A moi rodzice znają muzyka z zespołu dody, Matysia. Niezłe mają znajomości, no nie? ;)
A to miejsce na takie teamty w ogóle?
http://www.filmweb.pl/topic/577243/Prze%C5%BCyli%C5%9Bcie+kiedy%C5%9B+bliskie+sp otkanie+z+kim%C5%9B+super+s%C5%82awnym+.html
tu się wypowiadać.
Masz szczęscie bo mieszkasz w Warszawie a tam mieszkają prawie wszystkie gwiazdy naszego polskiego kina. Ja mieszkam na zadupiu i jedyne czym moge się "pochwalić" do Majdanem, Beats and styles i Jet Set. koniec XD
A ja widziałam tylko Karolinę Borkowska czy jak jej tam w pociągu jak jechałam do Gdańska na kolonię. I mam a właściwie miałam jej autograf i zdjęcie z nia ale mi sie zgubiły. A w moim mieście były kręcone odcinki jakiegos filmy w którym gra MAłaszyński ale nie zdążyłam iść po autograf bo sie dowiedziałam 2 dni po fakcie :(
Mój ojciec i ja znamy cały zespół Kombi, a tak pozatym to widziałam ta czarna Alicje z Big Brothera (chociaz dla mnie to zadna gwiazda) kiedys na Długiej w Gdańsku jak leciała szybko do sklepu:D jeszcze mopa Leszczyńskiego jak co chwile chodził przed dyskoteką też w Gdańsku. Papieża też widzialam:P A tak pozatym to duuuuzo osobistosci na koncertach i w teatrach szkoda czasu zeby wymieniac Doda, Chylińska, Baka itd już nawet nie pamietam wszystkich nie jest to dla mnie nic nadzwyczajnego, wszyscy jestesmy ludzmi no chyba ze bym Elijah Wooda spotkala albo Ala Pacino:)
heh a ja kiedys Alicje Bahlede (h czy ch) Curus....w Zakopcu..i w tesco ludzi z Europa da sie lubic..:D
Ja widzialam na zywo:
Natasze Urbanska
Pawla Malaszynskiego
Rafala Drozda
Monike Ambroziak
Adama Fidusiewicza
Dode
InGrid
Te 2 ostatnie to na telebimie bo na koncercie bylo mnustwo osob i do sceny sie niestety nie dopchalam
Pozdro
W ten piątek widziałam na żywo Marcina Mroczka był w Plejadzie w Sosnowcu normalnie mi się śmiać chciało jak wszyscy którzy go rozpoznali się na niego gapili i niewiedzieli jak do niego podejść żeby poprosić o autograf.
Kiedyś widziałam też Ich Troje byłam na ich koncercie to było chyba jakieś 5-6 lat temu wtedy byłam ich fanką a teraz ich niecierpie.
Byłam też na koncercie Kayah.
Niepammiętam kogo jeszcze widziałam na żywo z gwiazd chyba było jeszcze pare.
Ja widziałem Rachel bilson i Mische barton(Paryż)... Alicje Bahledę Curuś, Mateusza Damienkiego z siostrą (Warszawa) i