Coś ostatnio zdarza mi sie ze niektorzy pisza ze sa nawet podobni do Emmy heh wiecie jesli to prawda to bardzo bym prosila abyscie powklejali tu zdjecia jesli macie i widac ta wasza podobizne;););)
i tak zauwazylam ze na temacie"gra prawda/falsz juz nikt nie pisze a szkoda bo to naprawde byla fajna i interesujaca gra oraz temat hehe wiele mozna sie dowiedziec a jednak zadalam tam pytanie na ktorym prosilabym o odpowiedz;);)pliiiiiiissssssss
mam coś ciekawego - jeżeli jeszcze nie oglądałaś, to obejrzyj koniecznie (chociaż do może bardziej dla męskiej rzeszy fanów - bez żadnych podtekstów)
skoro fajny temat to komentujcie;););)aaaaaa tharkun bardzo fajny filmik tego nie ogladalam ale wszystkie zdjecia co byly w tym filmiku juz widzialam;)myslalam ze jak koniecznie to cos powaznego;(hehe;)
ale naprawde chcialabym prosic wszystkich ktorzy tak sadza i sie tym chwala na roznych stronkach to niech wkleja tutaj zdjecie;))))milo patrzec i zaobserwowac chociaz male podobienstwo;););)
Ostatnio tu nie zaglądałam...;P
A ja kiedyś znalazłam taką stronę gdzie ci pokazywało w ilu procentach jest się do jakiejś gwiazdy podobnym...;]
Mi raz wyszło, że w 72% przypominam Angelinę Jolie...^^
Myślałem podobnie.
Miała takie długie włosy, ale nie wiem czy się wcieliła w Hermionę- miała czerwone, a potem jasnobrązowe.