Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 167 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Coś ostatnio zdarza mi sie ze niektorzy pisza ze sa nawet podobni do Emmy heh wiecie jesli to prawda to bardzo bym prosila abyscie powklejali tu zdjecia jesli macie i widac ta wasza podobizne;););)

EmmaWatsonAdriana

i tak zauwazylam ze na temacie"gra prawda/falsz juz nikt nie pisze a szkoda bo to naprawde byla fajna i interesujaca gra oraz temat hehe wiele mozna sie dowiedziec a jednak zadalam tam pytanie na ktorym prosilabym o odpowiedz;);)pliiiiiiissssssss

EmmaWatsonAdriana

mam coś ciekawego - jeżeli jeszcze nie oglądałaś, to obejrzyj koniecznie (chociaż do może bardziej dla męskiej rzeszy fanów - bez żadnych podtekstów)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
EmmaWatsonAdriana

fajny temat........................................................................

_Leon_

skoro fajny temat to komentujcie;););)aaaaaa tharkun bardzo fajny filmik tego nie ogladalam ale wszystkie zdjecia co byly w tym filmiku juz widzialam;)myslalam ze jak koniecznie to cos powaznego;(hehe;)

użytkownik usunięty
EmmaWatsonAdriana

Podobny do Emmy? Na pewno nie ja xP ........................

ale naprawde chcialabym prosic wszystkich ktorzy tak sadza i sie tym chwala na roznych stronkach to niech wkleja tutaj zdjecie;))))milo patrzec i zaobserwowac chociaz male podobienstwo;););)

EmmaWatsonAdriana

Ostatnio tu nie zaglądałam...;P
A ja kiedyś znalazłam taką stronę gdzie ci pokazywało w ilu procentach jest się do jakiejś gwiazdy podobnym...;]
Mi raz wyszło, że w 72% przypominam Angelinę Jolie...^^

Vendetta_

ooooooo ale fajne;)ale z wygladu tak??????czy jak???dasz rade znalezc ta strone?

EmmaWatsonAdriana

Taak...;]
Zaraz ją znajdę...
Oo i wrzucę jako osobny temat...;D

EmmaWatsonAdriana

Ja mam kumpelę strasznie podobną do Emmy....ale nie wiem jak wkleić tu to zdjęcie....

verse222

Wejdź na www.imageshack.us i wrzuć tam zdjęcie..
Potem skopiuj link i wklej tutaj..;]

EmmaWatsonAdriana

Ja widziałem taką jedną w Seline ( Chorwacja). Identico do niej!

pawelixc

Może to ona była ^^ chciałbym taką dziewczynę spotkać ^^

3nvo

Myślałem podobnie.
Miała takie długie włosy, ale nie wiem czy się wcieliła w Hermionę- miała czerwone, a potem jasnobrązowe.

użytkownik usunięty
EmmaWatsonAdriana

młodzi ludzie, w poszukiwaniu samych siebie często starają się upodobnić do ulubionych gwiazd. każde, nawet wyimaginowane podobieństwo jest dla nich powodem do euforii. niemniej, większość tych dzieci się tylko przechwala, ale cóż- taki wiek :)