Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

(miłośnicy zimy, będą na mnie psioczyć), ale tak dla poprawy nastroju tym wszystkim, którzy jednak przedkładają letni wietrzyk i słońce nad szpony mrozu przesyłam link

http://www.trustedlog.com/wp-content/uploads/2008/01/emma-watson-wallpaper-6.jpg

Ot taki mały ciepły motylek...
(Wspomnienia lata... i przy okazji Emma...)

Trzymajcie się ciepło...
Wasza EmmaWatson

_Leon_

O fuj! Emma wyszła okropnie! wygląda jak zbity pies, taką ma minę. Okropieństwo.

Marike

po co od razu tak ostro.
Nie podoba się trudno, ale żeby "o fuj" "zbity pies"

- izga666 marsz do konta i szlaban! - wyrzuciła profesor McGonagall, a jej usta zwęziły się w cienką linię.
- Ale...
- Nie dyskutuj smarkulo!
- Myślę, pani profesor -zaczął Snape, a na jego ustach pojawił się złośliwy uśmieszek - że mam dla niej lepszą karę. Stanie w koncie i szlaban, to dla panny 666 czysta przyjemność.
McGonagall zmierzyła Snape'a wzrokiem, poprawiła kok i odetchnęła.
- Jak sobie chcesz Severusie, ale to nieznośna dziewucha.
- Poradzę sobie... - Snape oblizał wargi.
- Rób jak chcesz, jam mam jeszcze kilka ważnych spraw. - odwróciła się na pięcie i pomknęła korytarzem.
- No i jak panno 666 - przemówił Snape głosem pełnym jadu - teraz jesteśmy sami.
izga666 przełknęła ślinę.
- Ale ja naprawdę...to znaczy nie ...ja nie chciałam obrażać Emmy... że jak pies i fuj...przykro mi...
- Teraz za późno na twój żal 666. - Skoczył na izgę666 i zniewolił ciałem. Profesor McGonagall mijała właśnie ostanie drzwi gdy dobiegł ją głos dziewczyny. Krzyczała niemiłosiernie.
- Snape, nie zna litości - mruknęła - no ale w kóńcu sama jest sobie winna, żeby tak obrażać pannę Watson. Otworzyła drzwi i zagłębiła się w pokoju nauczycielskim.

_Leon_

Wiesz co??osobiscie uwazam ze szkoda czasu na to aby pisac historyjki o tej idiotce!!!ale jesli juz musialas;)to przynajmniej moglas dac gorsza kare,bo z tego co sie doczytalam wyglada na to ze...on ja zgwalcil????Bleee

_Leon_

hahaha, a ja jestem zła. fajnie i humorystycznie potraktowana sytuacja. ;pp ;D

_Leon_

hahaha, a ja jestem *zaa. fajnie i humorystycznie potraktowana sytuacja. ;pp ;D