Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 022 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Juhuuu ;P;P;Pna stronie harry pottera znalazlam newsa ze wczoraj Emma pojawila sie na lodowisku w Londynie i tam jako specjalny gosc zapalila lampki na choince....ale spojrzcie chyba na 4 zdjeciu i na 11 emma jeździ z jakas dziewczynka i ja z tylu trzyma czy to nie czasami jej jedna z bliźniaczek mlodsza siostra???od tego samego chyba sa ojca ale innej matki.... http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?contractUrl=2&language=en-US&famil y=editorial&p=Emma%20Watson&assetType=image&ep=3&src=quick#

EmmaWatsonAdriana

i co o tym sadzicie??????zgadzacie sie ze mna?????

EmmaWatsonAdriana

A wiesz,że to nawet możliwe...(zakrótki.zakrótki)

Penelopa_3

no ja juz wczesniej czytalam to chyba bylo na stronie harry pottera ale o emmie taka ciekawostka i tam pisalo ze to sa blizniaczki corki ojca emmy ale inna mialy matke (a rodzice emmy sie rozwiedli)i bylo nawet pokazane zdjecie tych dziewczynek i nie jestem pewna ale wlasnie mnie sie wydaje ze na tych lyzwach jak trzymala z tylu to dziewczynke to byla jedna z tych siostr

EmmaWatsonAdriana

Odwalcie się od mojej dziewczyny!

Chemichael_2

zapewne wiecie ze emma jakos rok temu byla gosciem w programie "late show z davidem lattermanem" oraz "late night z Conanem o Brienem"(czy jakos tak) teraz na kanale nTALK leca show davida lattermana conana Obrienema i jayem leno Emma z tego co widzialam na youtube ale niestety po angielsku byl zamieszczony ten odcinek gdzie byla w show Davida i Conana ale niestety nie pisze w jakim to bylo odcinku teraz na kanale nTALK leca te programy z tlumaczem polskim ale jak wlaczam ten kanal i leci albo David Lattermen albo Conan O'Brienem to natrafiam na odcinki 30-60 tzn.nie wszystkie odcinki od 30 do 60 ale niektore odcinki pomiedzy czesto widzialam odcinki bodajze 36 41 56.... czesto sie odcinki powtarzaja a odcinko jest 260 to niewiem dlaczego nie moga puscic pokolei odcinkow ale MOZE WY WIECIE W JAKIM ODCINKU EMMA BYLA U DAVIDA A W JAKIM U CONANA ???????

EmmaWatsonAdriana

Idź kobieto! Wstydu oszczędź!

Chemichael_2

no pomozcie moze wiecie jaki to byl odcinek??na youtube przy tym angielskim filmiku tylko pisze ze jest z 11.07.2007 ale to pisze w tytule tego filmiku i tak samo z Conanem O'Brien ale gdzies pod filmikiem na innej stronie pisalo ze ten odcinek byl z 12.07.2007