Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Nie podobne

użytkownik usunięty

Emma Watson chcę zrezygnować z roli w filmie mówi: "Bardzo podoba mi się granie w filmie ale mam wiele innych ważnych spraw".

To zdanie myślę że jednym jest mądre, bo co będzie jak skończy grać w filmie... Nic nie będzie umiała, ale drugim nie chciałabym by Emma odchodziła...

Julia

użytkownik usunięty

Już nie raz takie coś słyszałam i sądzę, że ona nie rzuci aktorstwa. Fani jej nie pozwolą :D

użytkownik usunięty

no więc....nie wiem czy to jest takie pewne...no ale..
coś jeszcze dodam..
czytałam wyrywkowo...następny...temat i myślałam że....nie przestanę sie śmiać...
Z psychologicznego punktu widzenia...że jeśli człowiek czemuś zaprzecza ..to tak naprawdę...tego pragnie...na serio...
juz tyle razy takie cos obserowowałam i jestem tego pewna...
Pisaliście coś takiego..
,,Ona wcale nie jest ładna...(itd)ja jestem już ładniejsza.(itd)..głupio się wyraża...(itd)....jest głupia...(itd)"
No myślałam że będę się śmiać i nie przestane....ludzie...ona jest tylko człowiekiem...ty chyba też popełniasz błędy...a TU PODKREŚLĘ...że nie jestem fankę ...jej...poprostu...z sensu człowieka szanuje ją...
Ale teraz coś do waszej obrony...anty- fanki...
człowiek zawsze...nie może kogoś ścierpieć...musi mieć choć jedną osobę...której ..na której mógłyby sie wyżyć.(ja też mam)..więc ja teraz idę na forum Jolie....bo jej nie lubie...ja tam się wyżyje;)...
pozdrawiam fanki i anty-fanki....
bo w końcu mamy demokrację... :)