Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Znalazlam plotke na kozaczku co prawda jest ona z sierpnia ale jakos ja calyczas sprawdzam newsy o niej i nic nie bylo a dopiero teraz to znalazlam i dlatego dla mnie to jest nowosc ze Emma Watson chce miec dziecko wiadomo to tylko plotka ale ja zazwyczaj traktuje takie strony jak pudelek czy kozaczek napewno bardziej jako wiarygodne strony niz jakies bloogi zalozone przez antyfanow......traktuje to tak jakby to bylo juz wczesniej potwierdzone przez jakies paparazzi a to juz cos a ze wtedy ze to nie Emma palila tego joina to po prostu byla to pomylka bo Emma byla podobna na tym zdjeciu ale tym razem chodzi o cos co Emma Watson sama powiedziala w jakims wywiadzie nawet pisza w jakim wiec musi cos w tym byc heheh ja sie bardzo uciesze jak Emma urodzi dzidziusia jednak jestem pewna ze ona jeszcze troche wytrzyma i najpierw skonczy szkole bo ona nie jest glupia ale kurde skakalabym z radosci jakby byla wciazy i by urodzila tylko wtedy pytanie z kim?? a tu macie ta stronke http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=10898&utm_medium=rss WAS TEZ PROSZE ABY TU PRZESYLAC JAKIES PLOTY ALBO JAKIEKOLWIEK NEWSY O NIEJ;*;*

EmmaWatsonAdriana

Jak urodzi dziecko to się trochę roztyje...;P
Ja bym poczekała aż znajdę pracę i męża...
Więc tak 27 lub 28 planuję...;P

Vendetta_

hehe ja bym chciala tak ok 24 lat miec jak pierwsze dziecko;)ale nic na sile;)a pozatym to nic zlego ze powiedziala ze chce miec dziecko ja tez chce miec i ty tez chcesz miec;)ale to nie znaczy ze zaraz bedziemy mieli ona napewno nie zrobi sobie zaraz dziecka tylko najpierw skonczy studia itd.ciekawe kiedy to nastapi????ale moze tez byc tak ze nie urodzi szczesliwie dziecka bo np. bedzie bezplodna albo jej partner roznie to bywa.....ale jej ojciec z inna babą zrobil se blizniaczki a to jest dziedziczne wiec moze jej sie tez uda na poczatek bliźniakow albo bliźniaczki urodzic????hehe chcialabym widziec jej porod

EmmaWatsonAdriana

Hehe...;P
Pewnie zaraz milion zdjęć jej z dziećmi by było...
Mnie ciekawi jak by te dzieci powiedzmy w wieku 15 lat wyglądały...:D

Vendetta_

ooooooo tak samo jak Emma??Na bank by bylo gdyby wogole Emma trzymala nie swoje dziecko a wlasnie ciekawi mnie bo jesli emma ma jakas kuzynke albo cioke ktora ma dziecko to napewno je trzyma w rekach i dziwie sie czy paparazzi jej wtedy nie przylapuje;/

EmmaWatsonAdriana

Pewnie w domu się z nimi bawi...
Albo może nie utrzymuje kontaktów z rodziną...
Dalej nie wiem o co kaman z tą babcią...

Vendetta_

heh ja tez nie moze to prawda a moze po prostu ten ktos kto zalozyl ten bloog napisal to na zarty;(;(gdyby takie cos pisalo chociaz na takim pudelku niewiem dlaczego ale dla mnie taka strona jest wiarygodna bo wiekszosci tam informacje sa prawdziwe i zazwyczaj pisze z jakiego wywiadu albo gdzie tego sie dowiedzieli itp. a na tym bloogu to zwykla plota wymyslona na zarty.........a wiesz ze ja tez napisalam do Emmy jakies 2 tyg temu??????tylko ze po Polsku hehe chcialam zobaczyc czy odpisze moze ktos jej przetlumaczy a jesli nie to przynajmniej przypomni sobie o Polsce jesli to oczywiscie otworzy;)no chyba ze odrazu usuwa ale to by bylo bez sensu bo co ona losuje ktore ma otworzyc odczytac i odpisac????

EmmaWatsonAdriana

Przy okazji zobaczymy, czy rzeczywiście jej brat umie mówić po polsku...;D
Ona chyba mieszka jeszcze z rodzicami, co..? ;]
A napiszę i się zapytam, czy jej brat zna polski...;D
Ale wątpię czy odpisze...

Vendetta_

Napisałam tak:

Hay...;]
I have one question...;]
Can your brother speak Polish...?
Somewhere I read this news...;D
You know...
I come from Poland...
And I can't speak English very well...
My friend wrote to you too...;] In Polish...;]
I hope you'll read this message...
Kisses...;*
Sylwia...

A w temacie napisałam po angielsku przyjaciółka z Polski...
Może to przykuje jej uwagę...;]

Vendetta_

Niewiem czy przykuje jej uwage moze wlasnie jak zobaczy w tytule Poland to moze tego wogole nie otworzy......no nadal niewiem czy to jest jej oficjalna strona youtube i czy to ona otwiera te wiadomosci bo jesli ona to ona losuje ktore ma wiadomosci otworzyc przeciez jej sie pokazuje ktore wiadomosci odczytala a ktore nie wiec ja jakbym byla nia i chociaz mialo bym miala czasu to itak zrobilabym wszystko zeby jednak odczytac wszystkie wiadomosci ale no racja skoro ich az tak duzo ale to znaczy ze ona musi je usuwac nawet nie czytajac;(;(;(mozesz jeszcze przetlumaczyc to co napisalas??bo trochce z tego rozumiem ale troche wydaje mi sie to pokrecone wiec moglabys???aaaaa i mam cos dla WAS http://pl.youtube.com/watch?v=8wYq6b4EmYI to tez znalazlam na jej oficjalnym youtube ale zwroccie uwage na to jak HErmiona caluje rona taka krotka scenka to jest ale nieee chwila pomieszalo mi sie z insygnia smierci;););)bo dopiero w 7 czesci hermiona caluje rona aaa czyli to oznacza ze to byla lavender brown tak tak akurat na tej imprezie co wygrali w quititcha uff a juz myslalam ze podstawili inna aktorke do pocalowania rona zamiast emmy;)miejmy nadzieje ze w 7 czesci jednak bedzie ta scenka z pocalunkiem rona i hermiony tylko i zeby to byla Emma a nie jakas inna hehe chce to zobaczyc a z tym pocalunkiem lavender to troche glupio zrobili bo w ksiazce nie bylo ze ona sie mu rzucila na szyje tylko to bylo z widoku jak patzry na nich ginny jak sa przyklejeni do siebie ale nikt sie na nikogo nie rzucal na tej imprezie ale bardziej ciekawi mnie zachowanie hermiony(Emmy)jak to zobaczy

Vendetta_

Cześć...
Mam jedno pytanie...
Czy twój brat umie mówić po polsku..?
Gdzieś przeczytałam <this massage nie mogłam napisać bo mi nie pasowało ale chodzi mi o to, że gdzieś przeczytałam taką "nowość" bardziej plotkę>
No wiesz...
Pochodzę z Polski...
I nie umiem dobrze mówić po angielsku...
Moja przyjaciółka też do ciebie napisała... Po polsku...;]
Mam nadzieję, że przeczytasz tą wiadomość...
Buziaki...
Sylwia...

Vendetta_

A co do tego filmiku to zrobiłam screen...
To nie Emma...
Ale Ron się chyba z jakimiś innymi całował w 6 części...
Było coś takiego, że się od jakiejś tam Levander nie chciał odkleić chyba...

http://img512.imageshack.us/my.php?image=beztytuuvb2.png

Vendetta_

Ale olbrzymi ten screen...;

Vendetta_

Dziekuje za przetlumaczene wlasciwie to zadalas jej jedno pytanie ale po co sie meczyc wlasciwie to zadalas tak pytanie ze ona nie bedzie potrzebowala duzo czasu na odpisanie;););)super przyjaciólka;P;P;Pmilo mi wlasciwie to mimo ze sie znamy tylko z tego forum i nie znamy sie wogole to masz racje wlasciwie smialo moge cie nazwac taka przyjaciolka bo mimo ze nie spedzam z toba mnostwa czasu tak jak zmoimi bliskimi to itak traktuje cie jak przyjaciolke bo moge z toba porozmawiac na takie tematy ktore mnie interesuja bardzo i rowniez Ciebie;*a z ta kumpela co czesto z nia gadam i mowie jej rozne rzeczy to nie moge np.wlasnie zbyt czesto rozmawiac z nia o HP i Emmie watson i takie tam bo ja to meczy i dlatego super ze moge z toba o tym pogadac naprawde super....tak wogole to ja jestem z Poznania a ty??moze bedziesz miala kiedys okazje by przyjechac do poznania to sie spotkamy

EmmaWatsonAdriana

Noi masz racje to nie jest Emma ani (Hermiona) to jest po prostu scenka z 6 czesci a w tej czesci on nie calowal sie jeszcze z hermiona tylko z Lavender a Hermiona ich zobaczyla i byla w dolku i takie tam pozniej sobie dogryzali tym ze hermiona sobie poszla na spotkanie do jednego nauczyciela(zapomnialam jak sie nazywa)i poszla z jakims chlopakiem i takie tam.....Po prostu jakos przez chwile pomyslalam ze to jest ten urywek z pocalunku rona i hermiony bo wtedy hermiona na serio sie rzucila na rona tylko ze wtedy byla wojna a nie impreza pozniej jak to cofnelam nadal myslalam ze to jest ten urywek z pocalunku rona i hermiony(cofalam kilka razy zanim mi sie przypomnialo ze to nie oni) i doszlam do wniosku ze to jest kurcze hermiona i ron tylko ze inna aktorka i bylam przez chwile zla ze tak dlugo czekac bede na ten film zeby zobaczyc wlasnie najbardziej do tego czekac zeby zobaczyc pocalunek emmy i ruperta...ale pozniej glupia dopiero sie skaplam ze to jest przeciez scenka z 6 czesci na tej imprezie jak wygrali w quititcha tylko ze w ksiazce nie bylo nic ze lavender sie na niego rzucila tylko ze po prostu ginny ich pierwsza zobaczyla jak byli do siebie przyklejeni....ale to nic nie jest tak zle jednak mam nadzieje ze w 7 czesci zobacze ten pocalunek emmy i ruperta;)ale tak dlugo bede musiala czekac jakies 2 lata nie???a do 6 czesci nie caly rok;(;(;(a mial byc w tym miesiacu;(

EmmaWatsonAdriana

No własnie...
To wszystko jest niesprawiedliwe..
Najpierw odliczasz miesiące i dni do premiery a potem jest ona przesuwana ileś tam miesięcy...;[
Hehe...
A ja jestem ze Skierniewic...
Trochę kawałek drogi od siebie mamy...
Nie mam niestety żadnej rodziny w Poznaniu...
Ale mam nadzieję że kiedyś tam pojadę...;]
Różne rzeczy się mogą wydarzyć...;D

Vendetta_

No jaka ja jestem wkurzona wlasnie z powodu przesuniecia tej premiery (jednak pisali tez ze opoznienie 6 czesci nie bedzie mialo wplywo na 7 czesc....czyli ze odbedzie sie prawdopodobnie wtedy kiedy juz ustalono wczesniej date zanim przesuneli premiere 6 czesci....czyli majac nadzieje ze rzeczywiscie opoznienie 6 czesci nie wplynie na 7 czesc to wtedy gdy obejrzymy 6 czesc bedziemy czekac mniej miesiecy na 7 czesc ale za to musimy czekac tak dlugo na 6;(;(;( No w poznaniu czesto sa jakies rozne koncerty a ja w skierniewicach tez nie mam zadnej rodziny i jak narazie nie zapowiada sie zebym kiedykolwiek wyjechala z Poznania.....ale jak skoncze szkole i bede miala dosc siana to chcialam pojechac do Londynu....zobaczy sie moze sie gdzies jeszcze spotkamy w jakims miescie moze jak bedziesz w ktorys dzien gdzies jechac to napisz na moje gg moze ja tez jakos bede mogla tam pojechac....poczekamy zobaczymy

EmmaWatsonAdriana

Hehe...
A ja jakbym miała kasę to do Stanów bym chciała...
A jak bym miała bardzo dużo kasy to w podróż dookoła świata...
Marzę o tym...
Ale też się na to nie zapowiada...
Ja ze Skierniewic tylko do Łodzi wyjeżdżam...
Do Warszawy też nie mam tak daleko a 2 razy w zyciu byłam...;

Vendetta_

ja to wlasciwie sie wogole z Poznania nie ruszam no chyba ze na wakacje do rodziny.......ale pozniewaz mamie sie nie chce a ja tam nie jezdze sama bo bez sensu jechac do rodziny samemu i co ja mialabym tam robic????jakos nie jestem zzyta z kuzynami i dziadkami wiec tylko jest fajnie jak wszyscy jedziemy i jakies 4 lata temu chyba bylismy w chociezy w raczynie i w skokach a tak to nigdzie wiecej

EmmaWatsonAdriana

Pani EmmaWatsonAdriana. Używaj znaków interpunkcyjnych, bo Twoje zdania
są zbyt długie.

użytkownik usunięty
EmmaWatsonAdriana

Kozaczek?? A co to jest w ogóle. Nie wydaję mi się by ta strona miała jakąkolwiek wartość informacyjną. Jak kolega wyżej wspomniał, warto zaglądać na fora fanów:) tam anty fani raczej się nie zapisują :)

Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
EmmaWatsonAdriana

na przyszłośc radze odwiedzać fansite, a nie kozaczki, pudelki, kotki i inne badziewie, jesli chcesz znaleść bardziej prawdziwych informacje.

akurat niektore ploty na kozaczku sa prawdziwe a na tym temacie jest nawet podpisane ze Emma wypowiedziala te slowa dla jakiejs gazety nie???i dlatego ja pomyslalam ze to prawda a przeciez to nie oznacza ze zalozyl ja jakis antyfan bo tam nic zlego nie bylo o niej powiedziane tylko wspomniane ze w wywiadzie wspomniala ze chcialaby miec dziecko ale przeciez to nic zlego ja tez chce miec dziecko ale to nie oznacza ze odrazu bede je miala za kilka dni i zrobie je sobie z byle kim no soorry a i na strony fanow rowniez wchodze i czesto sie zdarza ze na takich stronach tez sie powtarzaja te newsy wlasnie z portali plotkarskich ale super newsy sa na tej stronie i zachecam do logowania i pisania;););www.emma-watson.pl