"Ballet shoes" miał premiere w srode 26.12.07 na kanale BBC One :) i musze stwierdzicze film byl dosc fajny tylko nie zabardzo rozumialem o co w nim kaman no ale Emma fajnie zagrała pozdrawiam ;]
hej Dann stwierdzam u siebie to samo :] niby jestem dobra z angielskiego, ale jak przyjdzie co do czego, to trzeba napisy :D nie mogłam się doczekać i oglądnęłam.
Oczywiście nie powstrzymam się od wypożyczenia DVD kiedy będzie dostępne u nas w Polsce. pozdrawiam
ps. coś często aktualizujesz avatar ;]
hehe wlasnie niby umiem ten angielski, ale jak przyjdzie co do czego to nie rozumniem ni w ząb ;P i jestem załamany...;p ja mam nadzieje ze film ukaze sie w Polsce na DVD juz nie bawem...??:P a co do avatarow ;p to cos szybko mi sie nudza ;P i jak zobacze gdzies jakis fajny to od razu go wklejam xD ;D Pozdrawiam ;)
hej Dann stwierdzam u siebie to samo :] niby jestem dobra z angielskiego, ale jak przyjdzie co do czego, to trzeba napisy :D nie mogłam się doczekać i oglądnęłam.
Oczywiście nie powstrzymam się od wypożyczenia DVD kiedy będzie dostępne u nas w Polsce. pozdrawiam
ps. coś często aktualizujesz avatar ;]
A wprzyszłym roku na ekrany wchodzi "The Tale of Despereaux" gdzie Emma gra role księżniczki ;D ale nie wiem czy będzie to zwykła rola czy tylko podłoży głos...