Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Oj, Emma Emma

użytkownik usunięty

Coś mi się wydaję, że będziesz jedną z najlepszych aktorek ;D

użytkownik usunięty
Zuza88

a jeszcze jedno co do oscara bo mówiłeś że Emma może kiedyś zasłuży, raczej w to wątpie bo od ostatnich 8 lat oscary są przyznawane na odwal się. Jak Emma zdobędzie Baftę to będzie dobrze.

użytkownik usunięty

.

Cholerne, znikające posty...

użytkownik usunięty
Zuza88

http://www.filmweb.pl/user/Wizarrd/blog/430278-Weryfikacja#komentarze

za te wszystkie zmiany odpowiada ten admin, można się skarżyć u niego na blogu ale wątpię by odpowiedział w ogóle na skargi. A z terazniejszymi błędami będziemy zmagać się tu do majówki :)

użytkownik usunięty
Zuza88

No i znowu ...

użytkownik usunięty
Zuza88

No i co do napisania "moim zdaniem 5 najlepszych aktorek" zależy też czy mówi to subiektywnie, bo film można dzielić na subiektywne odczucia jak i obiektywne, tak samo ranking więc może to nie tak zle :) o ile ktoś taki nie jest moderatorem czy adminem. Na szczęście takie rankingi świata nie zmienią :)

Wasza dyskusja jest niezwykle interesująca. Mam nadzieję, o ile to przeczytacie, że ucieszy Was moje zdanie - oboje macie rację. Moim zdaniem Emma nie jest bardzo dobrą aktorką, jednakże faktycznie ma parę ról na poziomie, mowa o Charlie i szczególnie Więźniu Azkabanu, gdzie jej rola jest fenomenalna. Jej największym problemem jest uroda, która sprawia, że trudniej obiektywnie ocenić poszczególne wcielenia - do niedawna byłem nią wręcz z tego powodu zaślepiony. Drugim problemem jest brak wykształcenia aktorskiego i ogromnego naturalnego talentu. Podsumowując, jako aktorka w dziesięciostopniowej skali za całokształt dostaje ode mnie 7, natomiast za wygląd (chociaż to już strasznie subiektywne kwestie) i Więźnia Azkabanu wciąż 10 punktów.

użytkownik usunięty

https://www.youtube.com/watch?v=_n5E7feJHw0

użytkownik usunięty

No i po co tu przyszedłeś? skoro te aktorki nie lubisz... jak zwykle przyszedłeś narzekać...

użytkownik usunięty

Taki już jestem.
Nic z tym nie zrobię.

użytkownik usunięty

spoko rozumiem. Wiesz może nie kłóćmy się już. Te wojenki do niczego nie doprowadzą bo każdy ma inny gust :)