Witam Serdecznie, krótki komentarz postanowiłem napisać, z reguły olewam pisanie komentarzy, szkoda na to czasu, tym bardziej, że czyny/skutki itd. świadczą o wszystkim. Jednak mimo wszystko tym razem chcę podzielić się swoją opinią gdyż darzę dużą sympatią Pannę Watson :)
W skrócie pisząc, jestem bardzo zadowolony z rozwoju umiejętności aktorskich naszej Panny czarodziejki, dawno jej nie oglądałem i odczułem bardzo miłe zaskoczenie rolą w filmie Noe. Nie jest to światowy poziom aktorstwa, nie mniej wykonała kawał porządnej roboty, gdyż nie odczułem ani razu zażenowania grą aktorską w tym filmie, czego nie mogę powiedzieć o wielu.. WIELU innych produkcjach czy to hollywoodzkich czy też nie. Po tym filmie już nie traktuję Panny Watson jako aktorki z przypadku do jednej serii filmów. Pokazała swoje umiejętności, opanowanie, wczucie się w rolę, ma też to czego brak wielu aktorom, ten rodzaj iskry który powoduje, iż przyciąga do siebie innych. Ciężką pracą zasłużyła sobie na moją wdzięczność i moje większe zainteresowanie. Od teraz baczniej będę się przyglądał jej karierze, co zdarza mi się niezwykle rzadko aby zainteresować się kimś na poważniej. Jestem niezwykle wybredny i ciężko mnie zadowolić. Dlatego też jeszcze raz Serdecznie Gratuluję Pannie Emmie Watson dobrze wykonanej pracy.
PS: Jeśli ktoś nie chce, nie musi odpowiadać na mój komentarz, ponieważ i tak prawdopodobnie nie odpowiem, gdyż bardzo rzadko zaglądam na tę stronę. Gdyby jednak ktoś chciał porozmawiać, zawsze zapraszam do kontaktu na mojego maila. michal9o90@tlen.pl
Pozdrawiam
Michał