Tak, tak. Oto straszna prawda wychodzi na jaw, ale ja po prostu nie mogę dłużej żyć w tym zakłamaniu :(((( To mnie wykańcza... Jako ze tu, w Polsce, na Filmwebie jest najwięcej moich zaufanych przyjaciół, postanowiłam się ujawnić. Jestem transwestytą, a w moim profilu możecie zobaczyć me zdjęcie bez makijażu. Nie jestem wytworem efektów specjalnych, ani lalką, ani wytworem chorej zbiorowej wyobraźni walących konia przed monitorem 50letnich hydraulików. Proszę tego nie traktować jako jakiś żart ani prowokację, czy próbę nieudolnego powtarzania sukcesu "Jestem z nią w ciąży" (całuski, moi Wy macho, Bobasy tęsknią za tatusiami :*), to naprawdę ja jestem Emma.
PS. Tak naprawdę pochodzę z Polski, a moje prawdziwe nazwisko to Watsońska
Ojej Emma bijemy ci poklony, nam heretykom. Wierzymy w ciebie! Badz z nami, my cie nie opuscimy. My cie kochamy i zygamy na Hermione, ktora ci Emmo zazdrosci. Czy mam u ciebie jakies szanse Emma? Pojdz ze mna do kina na "Tranzwestyci 2". Ja jestem transformers i mi to bez roznicy. Emmo jestes ginacym gatunkiem, musimy cie zobaczyc naga, abys udowodnila, ze istniejesz! Blagamy!