Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 920 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

W Bling Ring pozytywnie mnie zakoczyła. Nie jest jakaś rewelacyjna ale dobra na pewno. Ma potencjał. Dziewczyna cały czas się rozwija i jeszcze pokaże nam na co ją stać. :)

użytkownik usunięty
dastan3000

Dla mnie w Bling Ring zagrała słabo to znaczy nie słabo że jej talent czy coś, ale nie pasuje mi Emma do takich blockbusterów jak właśnie Bling Ring czy Noe. Ale mnie się najbardziej podoba w Harrym Potterze, w Charlie też świetnie zagrała, i zgadzam się ona ma potencjał i jeszcze go wykorzysta, jest młodą aktorką ale myślę że jeszcze się uczącą i wydaje mi się że kolejne filmy z jej udziałem pokażą że jest dobrą aktorką, z niecierpliwością czekam na Piękną i Bestię z jej udziałem i jeszcze

http://www.filmweb.pl/news/Oficjalnie%3A+Emma+Watson+pozna+zagro%C5%BCenia+nieda lekiej+przysz%C5%82o%C5%9Bci-112105

na ten film.

Myślę że te filmy rozwiną aktorstwo Emmy, przynajmniej do nominacji Bafty bo oscary straciły wartość już dawno....

W Harrym średnio w porównaniu z "Charlie" :P ale to głównie zaleta troche lepszej postaci niż Hermiona. W Bling Ring poradziła sobie super, idealnie zagrała pustą, rozpieszczoną dziewczyne, bez sztuczności w tym co grała. Była wiarygodna choć zwykle widzimy ją gdy gra troche bardziej rozgarnięte postaci...A tu proszę. Naprawdę mnie zaskoczyła. Geniusz to nie jest ale plasuje się, według mnie, wysoko wśród aktorów młodego pokolenia pod względem gry aktorskiej.

użytkownik usunięty
Charlie_Pace

a ja się nie zgodzę z tobą że w Harrym Potterze wyszła średnio. Jak dla mnie genialnie a Hermiona w książce jest fantastyczna.

dastan3000

Pokazała i przyznam że ma potencjał.
http://www.celebjihad.com/celeb-jihad/emma-watson-nude-snapchat-photo-leaked

użytkownik usunięty
6058145

żałosny jesteś

Odezwał się inteligentny inaczej.

6058145

Haha kliknalem w ten link i nie spodziewalem sie tego co zobacze. To nie jest jej prawdziwe zdjecie tylko jakas przerobka. To obrzydliwe. Dlaczego podajesz takie linki na stronie gdzie czesto wchodza 13-nastoletnie dzieci? Naprawde koszmarne, jak tak mozna.

6058145

Do wszyszkich ktorzy to czytaja! Nie wchodzic w ten link!!!