Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Może Ona nie umie grać, ale przecież jest jeszcze młoda i sie uczy, a w dodatku jest całkiem ładną dziewczyną.

użytkownik usunięty
Szajba

ja uważam że emma ma talent. Bo gdyby go nie miała to czy zagralaby we wszystkich ekranizacjach Harry'ego Pottera? Myślę, że nie. Poza tym jest ładna i podobno inteligentna. Ja jej nie znam, ale czytalam, że ma dośc wysokie IQ jak na jej wiek. Nie chce nikogo namawiać do zmiany zdania, ale zastanówcie się nad tym żeby ją uszanować(nie musicie jej przy tym lubić)
Pozdrowionka; Mary :)

Szajba

Talent ma z całą pewnością, a dotego urode zdecydowanie przekraczającą jej wiek. Film "Harry Poter" to bez niej było by przecierz totalne dno ( i tak jest za przeproszeniem do d... ) Ona jest tam jedynym jasnym punktem. Obawiam się jedynie, że mogła zacząć zbyt młodo i może się stać jak reszta nadentych rozpieszczonych laleczek, ale nie życzę jej tego. Pozdrawiam jej fanów

semek01

Tu muszę przyznać wam rację. Jakby nie miała wcale talentu, to nie grałby w tych wszystkich częściach HP.Ładna też jest i urocza, ale ubiera się zbyt .... , odważnie jak na 14 lat i wygląda tak trochę już plastikowo, ale dziewczyna musi dojrzeć do swojego stylu :). A tak poza tym chciałabym mieć jej rolę :) w HP.

POZDRV dla wszystkich