Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 925 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

W sobote (w halloween) czyli we wszystkich świętych o godz 9. w naszej rodzimej TVP1 Zaczarowane baletki z Emmą!

ron_whisky

Taak...?
Na serio...?
Aż chciałabym obejrzeć...
Ale ze znajomymi na Halloween się umówiłam...
I nie będą chcieli tego oglądać..

Vendetta_

Aa...
Chyba po Halloween a nie w...;]
Przed chwilą się dopatrzyłam...;D

Vendetta_

No to ktorego w koncu sa te zaczarowane baletki z Emmą?????;)Ballet shoes ogladalam na youtube urywki ale po angielsku???Nie moge uwierzyc ze to bedzie leciec w telewizji w Polsce i to na TVP1??

EmmaWatsonAdriana

No w sobotę...
Jak jest się na jej stronie głównej, to po prawej wyświetlane są filmy jakie będą z nią leciały w telewizji...
Ale ten film chyba nie tak dawno dopiero wyszedł a już w telewizji...;]
Super...;D

Vendetta_

No to co pisalas ze w Halloween? bo sie dopatrzylas.....???Dawno nie bylam na jej stronie glownej bo itak nie moge sie na niej polapac ale tez zgodze sie z tym ze nie tak dawno wyszedl ja nawet niewiedzialam ze to ma wyjsc po Polsku

EmmaWatsonAdriana

No bo ktoś napisał w Halloween...
A to chyba po miało być...
No to jak przeczytałam to od razu zaczęłam pisać...
Dopiero wtedy zobaczyłam, że sobota jest napisana...
A Halloween chyba w piątek...
Chyba...;P

Vendetta_

Ja tam niewiem hehe czy w piatek czy w sobote jest Halloween ale rzeczywiscie tez sprawdzilam w programie telewizyjnym na sobote i BALLET SHOES leci rzeczywiście w tą sobote na TVP1 o 8.15 ;) juz nie moge sie doczekac;P;Pale te Polska nazwa "zaczarowane baletki" brzmia jak bajka dla dzieci hehe

EmmaWatsonAdriana

No trochę...;P
Ale to będzie o balecie, czy czym...?
Emma będzie tańczyć..? ;]
Tylko, żebym się obudziła...o_O

Vendetta_

Nie ma co trzeba se ustawic budziki gdzies na 8.10.....;)to bedzie o balecie glownie ale tez chodzi o to ze te dziewczynki co beda razem tanczyc z emma w balecie to one wszystkie beda porzucone na ulicy bo czyalam i pozniej beda tak jak jedna rodzina ale tak bedzie o balecie bo widzialam urywki filmow na youtube nawet bedzie Emma w wannie heheh sie kapac z jedna z dziewczyn bedzie plakac i wogole nie za bardzo rozumialam o co tam chodzi bo bylo po angielsku ale warto obejrzec takze nie zaśpij!!!!!

EmmaWatsonAdriana

No postaram się...;D
A ja myślałam, że to chłopak w tej wannie jest...;P
Zaraz się przyjrzę...
Może napiszę ci coś o czym rozmawiają...;]

Vendetta_

ooooooooo byloby super jakby zagrala role w wannie z jakims mezczyzna ;P;P;P Emma zupelnie w innej roli ale nie ona by sie nie zdecydowala na zagranie roli calkiem odkrywajacej jej cialo a tymbardziej uprawiania seksu z kims uuuuuuffffffff szkoda bo mowiac szczerze to chcialabym ja zobaczyc heheh w takiej roli nawet bym nie przelaczala kanalow;);)zwykle jak sa jakies zboczone urywki a ogladamy filmy z cala rodzina to zawsze przelaczam zeby bracia nie widzieli ale tym razem bym nie przelaczyla wyjatkowo;0;);)super bedzie jak napiszesz ale nie marnuj czasu zobaczymy jutro o czym gadaja;)jeszcze widzialam urywek ale to w innym filmiku jak ogladalam filmiki typu ron i harry to byly takie zmiksowane podstawione kawalki lubie takie cos ogladac i tam widzialam urywek jak emma placze i sie rzuca na lozko (tak jakby ja jakis chlopak zdradzil)bylo jeszcze pokazane jak w tej samej granatowej sukni z tego co pamietam i w tej samej fryzurze obrocila sie i wlasnie tak spojrzala jakby kogos na czyms przylapala i pozniej wlasnie rzucila sie na te lozko i ryczala ale nie jestem pewna po 1 czy to z powodu chlopaka(bo jesli nie to bedzie troche kicha) a po 2 czy to z filmu wlasnie ballet shoes moze z innego ale nie przypominam sobie innego filmu z nia..............jak mozesz przetlumaczyc to wejdz z nia na jakis ciekawy wywiad w miare latwy i przetlumacz;););)np david latterman show z gory dziekuje;8;*

EmmaWatsonAdriana

soooooorki za pomylke nie filmiki typu ron i harry heheh;P;Ptylko ron i hermiona albo hermiona i harry

EmmaWatsonAdriana

Ludzie zabijcie mnie...
Zapomniałam o tym filmie...
Fajny chociaż był...?
Zaczęłam się uczyć...
Kompletnie zapomniałam...;

Vendetta_

To daj jakiś link z którego jesteś ciekawa co mówi to ci postaram się przetłumaczyć...;]

Vendetta_

cooo????zapomnialas???kurcze a ja tak czekalam na twoja wypowiedz z twoja opinia na temat tego filmu;(;(;(moze puszcza znowu ten film za jakis czas;)a ten film to byl fajny tylko ze nie moglam sie dokladnie wsluchac w ten film bo moi walnieci bracia halasowali w pokoju i nawet moja mama gadali o czyms a jak mowilam ze maja sie zamknac to nie chcieli i gadali dopiero jak sie skonczyl to przestali gadac;(no wiesz ja uwazam ze mimo wszystko emma itak najbardziej pasuje do roli HP bo z tego jestem na maxa zadowolona a z "zaczorowane baletki" to jak tanczyla tam przez chwile z taka jedna to tak jakos sztucznie smieszne bylo jak plakala bo takie odglosy dziwne dawala hehe albo jak sie na nia wydzierali ze wszystkim zabiera role a te role byly sucharowe recytowala tylko cos pozxniej jak dostala role alicji to bylo takie sucharowe jak wybiegla na scene z kartami tanczyli i poznmiej ona krzyknela tylko tak dziwnie sztucznie"stop!!jestescie tylko talia kart!!!"takie sucharowe byly te scenki gdzie grala role tej alicji fajne bylo jak jej zalozyli peruke czarna z dawnych czasow i grala scenke milosna ale tez suchar bo to trwalo jak pokazywali jak nagrywaja to ok. 2 minut i piozniej jak poszla na premiere swojego jakiegos filmu i tylko bylo pokazane jak usiadla w kinie i ta jej przebrana siostra ktora miala takie smieszne imie pietrova hehe to jej powiedziala "nie denerwuj sie zobacz jestes zapisana malym druczkiem nikt cie nie pozna"i nagle juz bylo koniec tego filmu i jak wychodzila z tego kina i ja ludZie cisneli zeby autograf dala co tez trwalo krotko i ogolnie jeszcze wiele innych musisz sama obejrzec zeby ocenic......a co do przetlumaczenia to jesli mozesz to przetlumacz to http://pl.youtube.com/watch?v=YvTESi9WOdA tylko ze to takie prawie 10 minut trwa

EmmaWatsonAdriana

A no dzięki za skrócenie filmu...;]
Może sobie kupię jak zobaczę, że będzie w sklepie niedroga...
A wiesz tym filmikiem jak mówisz że długi to się w weekend zajmę bo ten tydzień mam napięty...;

Vendetta_

Daj spokoj;););)takie skrocenie filmu????wszystko tak byle jak tobie napisalam ze wogole sie polapalas??prawde mowiac to ja nie kupywalabym tego filmu bo szkoda siana (tylko ze ja juz wiem co w nim bylo i ze nie byl wcale taki fajny)ale pewnie jakbym ja go nie obejrzala wogole to tez bym byla ciekawa jak ona w nim grala ale mysle ze zamiast kupowac to sprobuj sciagnac z neta.....a z tym filmikiem to oki poczekam;]dzieki jestes suuuper;););)

EmmaWatsonAdriana

hehe wogole widze ze chyba juz nie patrzysz na ponizsze tematy....a ja tam dalam link i skomentowalam wejdz i zobacz

EmmaWatsonAdriana

Ja patrzę na daty kiedy ostatnio było komentowane...
Pewnie nie zwróciłam uwagi...;]
A no dzięki...
Nie zapewniam że wszystko zrozumiem...
Postaram się napisać o co mniej więcej chodzi...
Tylko najwcześniej w piątek...
Tak pod wieczór...;

Vendetta_

ok dziekuje ci ;*;*:*to postaram sie wejsc w sobote albo w niedziele...i wogole to bylam u fryzjera w poniedzialek;)i pokazalam jej zdjecie emmy a ona powiedziala ze widzi u niej dwa kolory ale poniewaz ja mam rozjasnione wlosy do 100%czy jakos tak to ona nie daje gwarancji ze ten kolor wyjdzie mi taki sam jak u niej i ze moze nie trzymac 3 miesiace (tyle co powinien)ale powiedziala ze mozemy zaryzykowac ze najwyzej po miesiacu znowu przyjde i poprawie......zobacze czy taki sam kolor wyjdzie jak u emmy i ci przesle jakies zdjecie;Pchociaz to normalne ze inaczej wygladaja na emmie i inaczej beda wygladac na mnie wogole pewnie mi na mysl nie przyjdzie ze wygladam jak emma bo mam zupelnie inna fryzure i inna twarz;(;(a juz na pewno nie raz widzialam lask ktore maja taki sam pasemek jak ja mam miec tylko ze nie zwracalam na to uwagi ze ooooo ona ma kolor jak emma bo szczerze mowiac to napewno wuchte wiary ma taki kolor tylko ja calyczas mysle o tej co ma emma bo tak wspaniale wyglada i ta fryzura co ona ma tez mi sie podoba (ale wiadomo ze nawet chociaz samej fryzury nie bede miala takiej jak ona ma)ale ja glupiua ci tyle pisze nie???

EmmaWatsonAdriana

co z tym tym tlumaczeniem???;(;(;(;(wszystko ok???

EmmaWatsonAdriana

co z tym tlumaczeniem??;(;(;(wszystko ok???

EmmaWatsonAdriana

Chwilowo nie mam internetu...;